Şimdi Ara

WİNDOWS 7 MASAÜSTÜNE ATMA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta oldugu gibi chrome , oyun dayken masaüstüne atıyor mausun yanındaki dönmeye başlıyor ama bişey açılmıyor hata falan vermiyor 2 virüs programıyla tarattım trojen buldu sildi ccleaner ile temizledim malvarebyte ile tarattım combofix ile tarattım hala aynı hiç birşey degişmedi. Format atamam ve daha önce böyle bişey olmamıştı donanımsal degilde yazımsal birşey galiba . Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Bendede aynı sorun vardı cidden baya bi can sıkan bir sorun.
    bende yaklaşık 1-2hafta önce böyle bir konu açmıştım 2 gün sonra saolsun bir arkadaşım cevap verdi bende senle paylaşim istedim

Aldığım cevap => ''Arka planda bir servis çalışıyor. Antivirüs ün oyun modunu açarsan düzelir diye düşünüyorum.''

Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
  • antivurusun oyun modu yok. ben arka planda calisan servislerin resmini atsam siz yardimci olurmusunuz . yada oyun modu olan antivurus sizin kullandiginizda olur ogrenebilirmiyim bende onu kullanayim . gercekten cok can sıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaletsizatlet

antivurusun oyun modu yok. ben arka planda calisan servislerin resmini atsam siz yardimci olurmusunuz . yada oyun modu olan antivurus sizin kullandiginizda olur ogrenebilirmiyim bende onu kullanayim . gercekten cok can sıkıyor.

Avira ve Eset'de var. Diğerlerini hatırlamıyorum. Esetin bişeyine uyuz oluyorum. O da şu; işletim sistemi güncel olmayınca sürekli uyarı veriyor. Mavi ünlem sağ altta göründüğü için sinir bozuyor. Eğer rahatsız olmazsan onu kur. Ama Avira daha iyi bir antivirüs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Orijinalden alıntı: asaletsizatlet

antivurusun oyun modu yok. ben arka planda calisan servislerin resmini atsam siz yardimci olurmusunuz . yada oyun modu olan antivurus sizin kullandiginizda olur ogrenebilirmiyim bende onu kullanayim . gercekten cok can sıkıyor.

Avira ve Eset'de var. Diğerlerini hatırlamıyorum. Esetin bişeyine uyuz oluyorum. O da şu; işletim sistemi güncel olmayınca sürekli uyarı veriyor. Mavi ünlem sağ altta göründüğü için sinir bozuyor. Eğer rahatsız olmazsan onu kur. Ama Avira daha iyi bir antivirüs.

Esedi 2 gün önce denedim dedigin gibi uyarı verdi sildim bende ama edesin oyun modundada gameboosterdada gene masaüstüne attı . iyice sinir etmeye başladı başka yol yokmu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.