Şimdi Ara

windows 7 kurulu oldugu yeri unuttu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar su an hiren boot mini xp den yaziyorum :D windows 7 64 bit boot ekraninda windows logosu donerken kilitleniryor ve reset atiyor kendi kendine.baslangic onarmaya girdigimde windowsun hangi yerel diske kurulu oldugunu gormuyor ve dolayisiyla isletim sistemi acilmiyor.
    pcyi kapatirken guncellestirme yapiyordu 129/1 kisminda kilitlenip 3 4 saat hareketsiz kalinca reset tusuna bastim ve boyle oldu.

ne yapmam gerek acil yardim.

• kusura bakmayin isgal ediyorum acil yardima ihtiyacim var 1 saate yetistirmem gereken isim var artkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakacar

arkadaslar su an hiren boot mini xp den yaziyorum :D windows 7 64 bit boot ekraninda windows logosu donerken kilitleniryor ve reset atiyor kendi kendine.baslangic onarmaya girdigimde windowsun hangi yerel diske kurulu oldugunu gormuyor ve dolayisiyla isletim sistemi acilmiyor.
    pcyi kapatirken guncellestirme yapiyordu 129/1 kisminda kilitlenip 3 4 saat hareketsiz kalinca reset tusuna bastim ve boyle oldu.

Bilgisayarı güvenli modda başlatarak sistem geri yüklemeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: linoge

quote:

arkadaslar su an hiren boot mini xp den yaziyorum :D windows 7 64 bit boot ekraninda windows logosu donerken kilitleniryor ve reset atiyor kendi kendine.baslangic onarmaya girdigimde windowsun hangi yerel diske kurulu oldugunu gormuyor ve dolayisiyla isletim sistemi acilmiyor.

Güvenli modda başlamıyor hocam sistem "windows" klasörünün nerede olduğunu bilmiyor.

• windows cdsini takıp onarmayı dene
  • quote:

quote:

quote:

Güvenli modda başlamıyor hocam sistem "windows" klasörünün nerede olduğunu bilmiyor.

Dostum zamanında benimde başıma buna benzer bir sorun gelmişti sistem geri yükleme ile çözülmüştü. Sizinki daha farklı, cdden çalışan xp cdsini temin edin ve bilgisayarı bu cdden başlatın. Sisteminiz windowsu tanımasa bile bu cdden başlayacağı için sorun olmaz ordan sitem geri yüklemeyi deneyin:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum zamanında benimde başıma buna benzer bir sorun gelmişti sistem geri yükleme ile çözülmüştü. Sizinki daha farklı, cdden çalışan xp cdsini temin edin ve bilgisayarı bu cdden başlatın. Sisteminiz windowsu tanımasa bile bu cdden başlayacağı için sorun olmaz ordan sitem geri yüklemeyi deneyin:)

Yok hocam geri yüklemeyi de görmüyor onda da hata veriyor.Sistem windowsun nerede olduğunu bilmediği için geri yükleme kaydının nerede olduğunu da bilmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw kardeşim windows nasıl bilmez windows msconfig hizmetini boşuna mi yapmış windows sistem yeri ve başlatma ayarları orda saklı ve o hizmet kapanmaz sorun başkadır bnce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme yaparken dındu ve kapattıysan tek caren işletim sistemini tekrar kurmak bir cok kez basıma geldi zaten düzelse bile stabil olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

güncelleme yaparken dındu ve kapattıysan tek caren işletim sistemini tekrar kurmak bir cok kez basıma geldi zaten düzelse bile stabil olmuyor

o zmn bootmng hatası verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında böyle durumlar için sistemin enson sağlıklı halinin bir yedeğini almak harici bir diske sistemi tekrar kurmak neysede bir sürü driver program oyun hepsini kurmak ciddi vakit harcıyor
    bir sıkıntı olmadan bende bir yedeğini alayım bari acronisle felan eee bu arada benim sistem raid 0 diske kurulu acronis raid desteği varmı acaba aranızda deneyenler varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.