Şimdi Ara

windows 7 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben windows7 edinmek istiyorum nette .iso dosyaları buldum 2 gb civarı onu indirsem şuan için geçerli olurmu bosuna indirmiyeyim

• Şimdi edinmek isterken satin almadan edinmek mi istiyorsun yoksa satin alarak mi?
    en ucuz win7 80 ytl..
    Diger turlu satin almadan edinmek istiyorsan sana burada yardımcı olamayız
  • 80 tl gayet iyi peki nereden temin edebilirim?
  • Neredeyse tüm bilgisayar satan mağazalarda bulabilirsin.
  • home basic sürümünden aşağısı alma ama eğer windows 7 kullandığımı anlıyim diyorsan home premium al, o biraz daha pahalıdır
  • home premium sana yeterli olacaktır.ne üst versiyonunu ne de alt versiyonunu al.
  • Arkadaşım Onu İnternetten İndirmek Yetmiyo Belki Bulabilirsin Full ama Onu indirdkten Sonrada Bot Etmen Lazım Yani Baya işi Var..Seni En iyisi Bilgisayarcıdan windows 7 Alman Daha iyi olur..Kolay Gelsin Teşekkür Ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Korsana HAYIR!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk!y3

Arkadaşım Onu İnternetten İndirmek Yetmiyo Belki Bulabilirsin Full ama Onu indirdkten Sonrada Bot Etmen Lazım Yani Baya işi Var..Seni En iyisi Bilgisayarcıdan windows 7 Alman Daha iyi olur..Kolay Gelsin Teşekkür Ederim

bot etmek ne demek topu topu indirdiği iso yu bi cd ye yazıp sonra da kuracak, bir de loader ı çalıştıracak o da otomatik hallediyor zaten, ha tabi orjinal almak her zaman daha iyidir o ayrı mevzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk!y3

Arkadaşım Onu İnternetten İndirmek Yetmiyo Belki Bulabilirsin Full ama Onu indirdkten Sonrada Bot Etmen Lazım Yani Baya işi Var..Seni En iyisi Bilgisayarcıdan windows 7 Alman Daha iyi olur..Kolay Gelsin Teşekkür Ederim

korsana hayır tabiki.ama sen de zor falan diyerek abartmışsın yani
  • beyler bot etmeyi bilmek lazım adam direk yazdırırsa boot ekranı gelmeyince neden olmuyo diye 1 hafta düşünebilir
  • beyler ben torrentten indrdimde şuan kurdum 30 günlük ama loaderide kurdum açılışta siyah ekranda 2 şey çıkıyor

Windows 7
    Windows 7 Loader XE

ben loaderle girersem fullmu oluyo?bu işlerde acemiyim çok kusurama bakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.