merhabalar ben windows7 edinmek istiyorum nette .iso dosyaları buldum 2 gb civarı onu indirsem şuan için geçerli olurmu bosuna indirmiyeyim
Şimdi edinmek isterken satin almadan edinmek mi istiyorsun yoksa satin alarak mi? en ucuz win7 80 ytl.. Diger turlu satin almadan edinmek istiyorsan sana burada yardımcı olamayız
80 tl gayet iyi peki nereden temin edebilirim?
Neredeyse tüm bilgisayar satan mağazalarda bulabilirsin.
home basic sürümünden aşağısı alma ama eğer windows 7 kullandığımı anlıyim diyorsan home premium al, o biraz daha pahalıdır
home premium sana yeterli olacaktır.ne üst versiyonunu ne de alt versiyonunu al.
Arkadaşım Onu İnternetten İndirmek Yetmiyo Belki Bulabilirsin Full ama Onu indirdkten Sonrada Bot Etmen Lazım Yani Baya işi Var..Seni En iyisi Bilgisayarcıdan windows 7 Alman Daha iyi olur..Kolay Gelsin Teşekkür Ederim
Arkadaşım Onu İnternetten İndirmek Yetmiyo Belki Bulabilirsin Full ama Onu indirdkten Sonrada Bot Etmen Lazım Yani Baya işi Var..Seni En iyisi Bilgisayarcıdan windows 7 Alman Daha iyi olur..Kolay Gelsin Teşekkür Ederim
bot etmek ne demek topu topu indirdiği iso yu bi cd ye yazıp sonra da kuracak, bir de loader ı çalıştıracak o da otomatik hallediyor zaten, ha tabi orjinal almak her zaman daha iyidir o ayrı mevzu
quote:
Orijinalden alıntı: Türk!y3
korsana hayır tabiki.ama sen de zor falan diyerek abartmışsın yani
beyler bot etmeyi bilmek lazım adam direk yazdırırsa boot ekranı gelmeyince neden olmuyo diye 1 hafta düşünebilir
beyler ben torrentten indrdimde şuan kurdum 30 günlük ama loaderide kurdum açılışta siyah ekranda 2 şey çıkıyor
Windows 7 Windows 7 Loader XE
ben loaderle girersem fullmu oluyo?bu işlerde acemiyim çok kusurama bakmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme