Şimdi Ara

Windows 7 geç açılıyor ve açıldığında 5 dk kadar donma sorunu oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhabalar...grundig GNB 1596 B1 I7 model laptop kullanıyorum 5 ay kadar önce aldım ilk aldıgımda kurulu olan sistemde bir sorun yoktu fakat daha sonra format attım yine windows 7 yükleyip kutudan cıkan dvd den driverları kurdum . ilk 1 hafta kadar düzgün çalıştı fakat sonra bilgisayarı kapatıp açtıgımda 5 dakika kadar geç açılma açıldıgındada masaüstünde 5 dk kadar işlem yapamama sorunu var (tamamen donma degil mouse imgesi bekliyor gösteriyor fakat işlem yapmıyor). birde açıldıgında 5 dakika kadar otomatik bağlanması gereken wireless agınada sonradan bağlanıyor yani masaüstü bir süre çalışıyor gibi görünüp çalışmıyor .fakat dedigim gibi 5 -10 dk gibi bir zaman sonra bilgisayarı tam performanslı kullanabiliyorum.bu arada aynı şekilde format işlemini 3 defa yaptım hepsinde de biraz düzgün çalıştıktan sonra aynı sorunla karsılastım. bunun nedeni ne olabilir ne yapmaylıyım yardımcı olursanız sevinirim

• en başta temiz tut hocam yani fanları toz kapmasın ısınıyor olabilir.bir diğeri ise orjinal dvd veya kaliteli bir win7 dvd si bulup format at ondan sonra driverları güncelleyerek kur.
  • banada ya driverlarda yada windows kurulu olan flashta bir eksiklik veya hata var gibi geliyor birde ben bu laptopun driverlarını elimdeki dvd dısındaki başka kaynaklardan nasıl bulabilirim
  • Virüs yemiş olabilirsin.Combofix ile taratıp ardından Avas Internet Security veya Kaspersky Internet Security ile taratmalısın.
  • Bilgisayari ücretsiz onarma programı indir ben kullaniyorum,benimkide yavaş açılıyordu o yüzden advanced systemcare 6.1 free programı indirdim ve bilgisayarim uçuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aldığın gibi kullanıyorsan kesinlikle temiz bir windows indir onunla güzel bir format at güncel driverlarını yükle sorun ortadan kalkar kalkmazsa donanımsal.
  • teşekkürler son 3 mesajı adım adım uygulayacagım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=52067781&p=1#52067781

Şu linke bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim aynı problem bende de var bunu deniyorum şimdilik bakalım düzelecekmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabilcek durumları söyliym ramden sorun olabilir bi donanım çakışması gibi sorun olabilir işlemci ısınması olabilir harddiskde sorun olabilir benim tavsiyem garantisi varsa yollayın servise ama siz yinede bi format atıp deneyin olmassa yollayın servise
  • öncelikle hdd test yapmanızı öneririm ardından yazılımsal kısma geçmenizde fayda var.
  • Vaay beeee bu konuya cevap verişimin birinci yılı olmuş
    Zaman ne çabuk geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.