Bildirim
WINDOWS 7 FORMATTA C SİLME [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
D sürücüsünde önemli verin yoksa her ikisinide biçimlendir tek bölüm olsun o şekilde format at daha sonra diski bölersin -
quote:
Orijinalden alıntı: altanbilisim
D sürücüsünde önemli verin yoksa her ikisinide biçimlendir tek bölüm olsun o şekilde format at daha sonra diski bölersin
Nasıl yani hocam? Ben disk silemiyorum resimde gösterdiğim gibi. D yi seçip ileri mi diyeyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePrestige
Arkadaşlar Windows old klasörü felan istemiyorum. Bilgisayardaki her şey silip tertemiz hala getirmeye çalısıyorum ama her format attıgımda windows old kalıyor. Birde Cyi tamamen silemiyorum. Yardım lütfen.
Kardeş sen direk cdyi pc açıkken başlatmısın cdyi tak bilgisayarı yeniden başlat açılırken okut yükleme gelince geliştirden dyi biçimlendir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hokkabaz06
quote:
Orijinalden alıntı: ThePrestige
Arkadaşlar Windows old klasörü felan istemiyorum. Bilgisayardaki her şey silip tertemiz hala getirmeye çalısıyorum ama her format attıgımda windows old kalıyor. Birde Cyi tamamen silemiyorum. Yardım lütfen.
Kardeş sen direk cdyi pc açıkken başlatmısın cdyi tak bilgisayarı yeniden başlat açılırken okut yükleme gelince geliştirden dyi biçimlendir
DVD'si ben de yok. Dün gece internetten indirdim Deamontools programı ile açtım. Dediğini nasıl yapabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
indirdiğin iso dosyasını nero veya iso yazdırma proğramları ile dvd'ye çekmen lazım daha sonra bu dvd ile bilgisayarı boot edip format işlemini gerçekleştirebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: altanbilisim
indirdiğin iso dosyasını nero veya iso yazdırma proğramları ile dvd'ye çekmen lazım daha sonra bu dvd ile bilgisayarı boot edip format işlemini gerçekleştirebilirsin
DVD şuan bulamam. USB ile formatı araştırdım öyle deneyeceğim bir de. Fark yaratır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fark etmez usb ilede kurabilirsin -
farketmez hatta daha iyi ve hızlı olur -
dvd den format atmak ile iso ile format atmak arasında fark yoktur arkadaşı yanlış yönlendirmeyin iso dan format atarken yükle kısmını geçince yükselt ve gelişmiş yazar gelişmişe tıkla devam et
burayı inceleformatatmak.com
Windows 7 Format Atma Resimli Anlatım - Formatatmak.comhttp://www.formatatmak.com/kurulum/windows-resim/windows-7-format-atma-resimli-anlatim.html
-
Her şey düzgün gitti ve başarılı bir format oldu :) Herkese teşekkürler. -
bende windows yükleme yaparken usb veya dvd den gelişmiş seçeneğine tıkladığımda sürücüyüm görüyorum ama ne yazıkki ne silme nede biçimlendirme yapamıyorum bu sorun nasıl çözülebilir konu hort oldu ama güncel sorun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X