Şimdi Ara

Windows 7 Format atma yardıma ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Win 7'me format atacağım fakat sadece C'nin silinmesini istiyorum...Çünkü önemli dosyaları ve klasörleri D'ye attım oranın kalması lazım...Lütfen yardım edin

• Hadi arkadaşlar birazdan atacağım formatı
  • eğer xp ye format attıysan aynısı, c ye kur de, devam et....
  • windows 7 ye format atıp xp mi kurcaksın.Eğer xp kurcaksan.win7 diski sen 2 part yapsan bile sistem için 3. partı olusturuyor.ve xp kurcagın zaman sistem 3 partion olarak gözküyor ve sorun oluoyor.Eğer win7 kurcaksan korkma C zaten ya disk 0 yada disk 1 ismiyle gözükür.Onu formatlıcaksın zaten olmazsa C'nin ve D'nin ne kadar dolu olduğuna bak ona göre kestirirsin hangisini hangisi oldugunu
  • arkadaşlar öncelikle foruma yeni üyeyim ve sizden karşılaştığım bir sorun hakkında yardımlarınızı isteyeceğim.
    şuanda kullandığım laptop markası acer aspire 5536 ve bende şuan vista homebasic 32 bit yüklü:
    ancak elimde bi tane windows 7 ultimate x64 var ve ben bu cd ile format işlemini gerçekleşiremiyorum.
    Ve biosdan cd yi boot falan herşeyi yaptım ama bi türlü cd yi görmüyor...
    Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirllerse çok sevinirim...SAYGILAR
  • vista açıkken o dvd den kurulumu başlatmayı dene, boot özelliğinde bir sorun olabilir dvd nin, ama 64 bit win7 olmasından dolayı üstünde kurulumu başlatabilir misin bilmem, zaten yükseltme yapmaz da baştan kurulum imkanı verebilir belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.