Bildirim
Windows 7 - Fazla ram kullanımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
evet anormal %93 olması.görev yöneticisini caps yapabilirmisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 4 Kasım 2009; 13:25:12 >_____________________________ -

_____________________________ -
Sanırsam sorunu çözdüm. Daha önce betasını da kullandığım ve bu kadar ciddi bir sorun yaşamadığım için anakart biosunu update etmenin önemli olabileceğini düşünmemiştim. Az önce 22.09.2009 tarihinde çıkan biosu yükledim ve sonuç :

selamm.w7 64 bitde oyunlarda ve diğer uygulamalarda pshop vs. sorun oluyormu hafta sonu w7 alıcamda 32 ile 64 arasında kaldım. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KRALL
selamm.w7 64 bitde oyunlarda ve diğer uygulamalarda pshop vs. sorun oluyormu hafta sonu w7 alıcamda 32 ile 64 arasında kaldım.
aynı kararsızlık bende de var bide 64 bit de bazı arkadaşlar sorun yaşadığını söyleyince insan kararsız kalıyor...
not= sırf bu konu için söylemiyorum_____________________________ .::Savursada Batıramayacak Gemilerimi Fırtınan::.

Samsung NP350E5C-S02TR
corei5 2.5-4Gb ram-ati 7670-500Gb hdd -
quote:
selamm.w7 64 bitde oyunlarda ve diğer uygulamalarda pshop vs. sorun oluyormu hafta sonu w7 alıcamda 32 ile 64 arasında kaldım.
Merhabalar. Öncelikle bildiğim kadarıyla kutulu almanız durumunda home basic versiyonu dışında 32 bit veya 64 bit diye bir ayrım yok. Kurarken hangisini istediğinizi soruyor. Yeni bir bilgisayarla OEM olarak alıyorsanız durum farklı.
Photoshop 64 biti sorunsuz kullanıyorum. 32 bit oyuna gelince. Oynadığım tek oyun var o da World of Warcraft. Şu ana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı. 32 bit bütün programları istisnasız açabiliyor sistem. Ancak 64 bit ile rahat çalışmak istiyorsanız ram en az 4 gb olmalı bence._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dan-ger
quote:
aynı kararsızlık bende de var bide 64 bit de bazı arkadaşlar sorun yaşadığını söyleyince insan kararsız kalıyor...
not= sırf bu konu için söylemiyorum
Sorun yaşayanları ben de çevremden biliyorum ancak kendim herhangi bir programı çalıştırma konusunda sıkıntı çekmedim. Çalışmayan tek program KMPlayer idi onun da yeni versiyonu çıktı ve indirip kurduktan sonra reset attım ve son derece düzgün çalışıyor.
Windows 7 64 bit ile ilgili tek ciddi problemim bu sabaha kadar süren RAM problemiydi. Öyle ki daha az RAM kullanıyor düşüncesiyle Firefox'un eski sürümünü kurmuştum. Asus'un sitesinden anakart için yeni biosu indirip kurdum ve ram problemi en azından şimdilik tamamen çözülmüş görülüyor. Bu yazıyı yazarken aynı anda Firefox (Son sürümü tekrar kurdum), Adobe Photoshop CS4 64 bit ve World of Warcraft açtım. Üstüne de KMPlayer ile HD video oynatıyorum. Şu anda RAM kullanımı 73%. Bios yenilemeden önce sadece Warcraft ve Firefox ile 96% oluyordu ve sistem kullanılamayacak kadar yavaşlıyordu.
64 bit öneririm ancak en az 4 gb ram olması şartıyla._____________________________
-
Yalnız firefox kullanılamıyor diye biliyordum flash falan açılmıyormuş adobe flash player 64 bit desteği yokmuş.sen nasıl kullanıyorsun? _____________________________ -
css source de sorun yaşıyorum _____________________________ -
Windows 7 bazı oyunlarda sorun yaratabiliyor ben şuanda 32 bit kullanıyorum program dan yana sıkıntı yok Nero nun bir sürümünü kabul etmemişti sadece fakat sürümü hatırlayamıyorum şuanda 64-bit için daha erken bence biraz daha oturmalı _____________________________ -
quote:
Yalnız firefox kullanılamıyor diye biliyordum flash falan açılmıyormuş adobe flash player 64 bit desteği yokmuş.sen nasıl kullanıyorsun?
Adobe Flash Player 10 yüklü ve hiç bir sitede sorun yaşamadım şu ana kadar._____________________________ -
Opera fena ram harcıyor ama seninde ramını 2 yapman lazım vistada bile yetmiyor 1gb ram
Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun. -
Merhabalar ben henüz konu acamanadıgım icin sorunu buraya yazmak zorunda kaldım bendede windows 7 ultimade yüklü ve 3 gb ram var. fakat sistemi actıktan sonra bi kac saat icerisnde Ram kullanımı 2.57 gb ta kadar cıkmakta ve sistemi kitlemekte nasıl çözebilirim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hiroyito
Merhabalar ben henüz konu acamanadıgım icin sorunu buraya yazmak zorunda kaldım bendede windows 7 ultimade yüklü ve 3 gb ram var. fakat sistemi actıktan sonra bi kac saat icerisnde Ram kullanımı 2.57 gb ta kadar cıkmakta ve sistemi kitlemekte nasıl çözebilirim.
öncelikle bi virüs taraması yapmanı öneririm sonra görev yöneticisinden nelerin ram i cok kullandıgına bakarak bi çözüm üretebilirsin. buraya screen shot koyarsan daha saglıklı yardımcı olabilirim. windows 7 genelde kullanım süresi arttıkca sisme yapıp daha çok ram kullanan bir işletim sistemi değildir. daha dogrusu ben kendi acımdan böyle bir sorunla daha önce karsılasmadım. hatta bu işletim sisteminin en begendigim özelligidir ne kadar süre gecerse geçsin stabil çalışmasını koruması..._____________________________ Sadece Galatasaray.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bacardi_mojito
quote:
Orijinalden alıntı: Hiroyito
Merhabalar ben henüz konu acamanadıgım icin sorunu buraya yazmak zorunda kaldım bendede windows 7 ultimade yüklü ve 3 gb ram var. fakat sistemi actıktan sonra bi kac saat icerisnde Ram kullanımı 2.57 gb ta kadar cıkmakta ve sistemi kitlemekte nasıl çözebilirim.
öncelikle bi virüs taraması yapmanı öneririm sonra görev yöneticisinden nelerin ram i cok kullandıgına bakarak bi çözüm üretebilirsin. buraya screen shot koyarsan daha saglıklı yardımcı olabilirim. windows 7 genelde kullanım süresi arttıkca sisme yapıp daha çok ram kullanan bir işletim sistemi değildir. daha dogrusu ben kendi acımdan böyle bir sorunla daha önce karsılasmadım. hatta bu işletim sisteminin en begendigim özelligidir ne kadar süre gecerse geçsin stabil çalışmasını koruması...
ESET le taradım herhangi bişi çıkmadı. ve resim boyutları biraz büyük oldugu icin alttaki linkte mevcut resimler fakat anlamlandıramadım sorunu. :/
http://imageshack.us/g/856/adszlh.jpg/
cihaz Lenovonun Y530 modeli 2.53 islemci mevcut sorun işlemci ilede alakalı değil. başka ne yapabilirim ?_____________________________
-
dostum komut isteminde tasklist /svc yazarak svchost.exe lerin hangi programlara baglı calıstıgına bakabilir misin? svchost.exe virüsü olmasından baska bi sebep kalmadı bende.. :s aksi halde formattan başka bir çözüm gelmiyor aklıma..
bi de tavsiyem bilgisayarı bi combofix le taratırsan iyi olur_____________________________ Sadece Galatasaray. -
Öncelikle herkese merhaba konuyu hortlattım biliyorum ama yeni konu açmak istemedim
Yeni bir ekran kartı aldım ve format atıp driverları v.s kurdum ram kullanımı vs. normaldi. Ancak windows update yapmaya başladığında olanlar oldu normalde çok daha kısa süren update uzadı ve ram kullanımı %72 lere çıktı, cpu kullanımıda %50 lere dayanıyor zaman zaman. Normalde hiç böyle olmazdı. Ancak kullanımda hiçbir donma v.s yok aksine hızlanmış gibi bir havası var. Sistemim: Amd phenom II x840, msi gf615m p-33, 8gb kingston (1333mhz), 750gb sata, sapphire hd6670
Bu ani değişimin sebebi ne olabilir? Değerli görüşlerinizi benden esirgemezseniz sevinirim
RAM bellek 3 gb veya yukarısıysa mutlaka 64 kullanmalısın herhangi sorun yaşamazsın 64 32 den kat kat iyidir.Eğer RAM 3 veya yukarısıysa 32 de sadece 3 gb kullanırsın geri kalan belleği kullanamazsın._____________________________
SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
Benzer içerikler
- kernel power 41
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- yazıcı pembe çıkarıyor
- tplink arayüz
- word kelimeler arası boşluk problemi
- oem ne demek
- mavi ekran hatası
- laptop menteşe tamiri
- udf indir
- vram nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler