Şimdi Ara

Windows 7 En son açılan Dosya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows XP de Başlat>Belgelerim in üzerine Gelince En son açılan Dosyaları Gösteriyor Ancak Bunu Win7 de Bulamadım En son açılan dosyaları Nasıl görebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakimalar -- 18 Ağustos 2012; 0:38:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rakimalar

Windows XP de Başlat>Belgelerim in üzerine Gelince En son açılan Dosyaları Gösteriyor Ancak Bunu Win7 de Bulamadım En son açılan dosyaları Nasıl görebilirim?

Selam
    Bunun için Görev çubuğuna sağ tıklayın, Özellikler seçeneğine girin ve açılan pencereden Başlat Menüsü sekmesindeki 2 kutucuğa da tik koyun tamamdır kardeş..

Kaç adet son kullanılan simgenin gözükmesini istiyorsanız, aynı yerdeki Özelleştir tuşuna basın ve açılan pencerenin altındaki sayıları belirterek, görünmesini istediğiniz simge adedini çoğaltabilir/azaltabilirsiniz. Standart sayı 10 dur..
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Windows XP de Başlat>Belgelerim in üzerine Gelince En son açılan Dosyaları Gösteriyor Ancak Bunu Win7 de Bulamadım En son açılan dosyaları Nasıl görebilirim?

Selam
    Bunun için Görev çubuğuna sağ tıklayın, Özellikler seçeneğine girin ve açılan pencereden Başlat Menüsü sekmesindeki 2 kutucuğa da tik koyun tamamdır kardeş..

Kaç adet son kullanılan simgenin gözükmesini istiyorsanız, aynı yerdeki Özelleştir tuşuna basın ve açılan pencerenin altındaki sayıları belirterek, görünmesini istediğiniz simge adedini çoğaltabilir/azaltabilirsiniz. Standart sayı 10 dur..
    Kolay gelsin..

Yok Hocam Benim Onlar Zaten Seçili Başlata Tıkladığımda En Sık kullanılanlar listeleniyor.

Mesela Ben En son olarak xxx.txt atlı metin belgesini açtım ancak yerini unuttum Ve bu en son açtığım dosya Bunu Başlat ta nasıl bulabilirim arama yapmadan

• quote:

Yok Hocam Benim Onlar Zaten Seçili Başlata Tıkladığımda En Sık kullanılanlar listeleniyor.

Mesela Ben En son olarak xxx.txt atlı metin belgesini açtım ancak yerini unuttum Ve bu en son açtığım dosya Bunu Başlat ta nasıl bulabilirim arama yapmadan

Selam
    İstediğinizi yapmak maalesef mümkün değildir kardeş.. Falan tarihte bir dosya açmıştım şimdi bunun ismini unuttum, bunu arama motorundan nasıl bulurum gibi bir durumun olduğunu zannetmiyorum.

Sadece şunu yapabilirsiniz;
    .txt veya o dosyanın uzantısı ne ise, onu yazarak aratıktan sonra çıkan listeye göz atarak dosyayı bulabilirsiniz.
    Başka bir çözüm yolu düşünemiyorum. Varsa da diğer kişiler yazacaklardır..
  • quote:

En kolayı bilgisayarım ı aç sol taraftaki menüdü son yerler yazıyor klasörler, resimler falan hepsini gösteriyor üzerine sağ tıklarsanda nerede olduğunu ve yolunu gösterir.
    silmek için ise sil dediğinizde geri dönütüşüm kutusuna atmadan kaldırır.
  • Mert-TR kullanıcısına yanıt
    Konu çok eski ama devamı gelmemiş. başlat menüsü-arama sekmesine %appdata%\Microsoft\Windows\Recent yazıldığında son son bakılan herşey çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.