Merhaba arkadaşlar bugün windows 7 ultimate geçiş yaptım. Normalde ekran kartım Ati Radeon Xpress 1100M ama DirectX Tanı Aracından bakınca Ati Radeon Xpress 200M gözüküyor. Ne yapmalıyım ?
peki performans olarak bi değişiklik hissettinmi eğer değişilkiğin olmadığını düşünüyosan o şekilde kullan sorun yaratmicaktır .. ama ben millete sistem özelliklerimi gösterip artizlik yapıcam diyosan illaki bi çözümü vardır araştırır buluruz hepberaber :D ..
peki performans olarak bi değişiklik hissettinmi eğer değişilkiğin olmadığını düşünüyosan o şekilde kullan sorun yaratmicaktır .. ama ben millete sistem özelliklerimi gösterip artizlik yapıcam diyosan illaki bi çözümü vardır araştırır buluruz hepberaber :D ..
Hocam ben biraz taknıtılı adamım bu benim normalde kullandığım bilgisayar değil ama arada giriyorum çözünürlüğü düşük oluyor benimde gıcığıma gidiyor :)
hmm o takıntı olayından bendede var ve mesajını okurken sigaramı hoparlöre deydirdim üzerindeki bez yandı harbi gıcığıma gitti şimdi :D .. eğer sorununun çözümünü bulabilirsem ilk işim burada paylaşmak olucak ..
hmm o takıntı olayından bendede var ve mesajını okurken sigaramı hoparlöre deydirdim üzerindeki bez yandı harbi gıcığıma gitti şimdi :D .. eğer sorununun çözümünü bulabilirsem ilk işim burada paylaşmak olucak ..
Sağol kardeşim
Konu çözüldü yöneticiler konuyu kilitleyebilir.
EEEeee. Nasıl çözüldü? Yaz da herkes öğrensin değil mi? Burası bireysel çözüm forumu değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme