Şimdi Ara

Windows 7 Ekran Kartı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün windows 7 ultimate geçiş yaptım. Normalde ekran kartım Ati Radeon Xpress 1100M ama DirectX Tanı Aracından bakınca Ati Radeon Xpress 200M gözüküyor. Ne yapmalıyım ?

• ekran kartı driverini win7 otomatikmi tanıdı ? .. güncel bi sürüm indirim manual kurmayı deneyebilirsin ..
  • seri bakımından olmuş olabilir mi ? Performans bir etkisi yoksa önemsiz bir sorun gibi gözüküyor. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_kajmeran

ekran kartı driverini win7 otomatikmi tanıdı ? .. güncel bi sürüm indirim manual kurmayı deneyebilirsin ..

Denedim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknotower

quote:

ekran kartı driverini win7 otomatikmi tanıdı ? .. güncel bi sürüm indirim manual kurmayı deneyebilirsin ..

Denedim hocam

peki performans olarak bi değişiklik hissettinmi eğer değişilkiğin olmadığını düşünüyosan o şekilde kullan sorun yaratmicaktır .. ama ben millete sistem özelliklerimi gösterip artizlik yapıcam diyosan illaki bi çözümü vardır araştırır buluruz hepberaber :D ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknotower

quote:

Denedim hocam

peki performans olarak bi değişiklik hissettinmi eğer değişilkiğin olmadığını düşünüyosan o şekilde kullan sorun yaratmicaktır .. ama ben millete sistem özelliklerimi gösterip artizlik yapıcam diyosan illaki bi çözümü vardır araştırır buluruz hepberaber :D ..

Hocam ben biraz taknıtılı adamım bu benim normalde kullandığım bilgisayar değil ama arada giriyorum çözünürlüğü düşük oluyor benimde gıcığıma gidiyor :)

• hmm o takıntı olayından bendede var ve mesajını okurken sigaramı hoparlöre deydirdim üzerindeki bez yandı harbi gıcığıma gitti şimdi :D .. eğer sorununun çözümünü bulabilirsem ilk işim burada paylaşmak olucak ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hmm o takıntı olayından bendede var ve mesajını okurken sigaramı hoparlöre deydirdim üzerindeki bez yandı harbi gıcığıma gitti şimdi :D .. eğer sorununun çözümünü bulabilirsem ilk işim burada paylaşmak olucak ..

Sağol kardeşim
  • Konu çözüldü yöneticiler konuyu kilitleyebilir.
  • EEEeee. Nasıl çözüldü? Yaz da herkes öğrensin değil mi? Burası bireysel çözüm forumu değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.