Şimdi Ara

Windows 7'den Windows 10'a Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anda Windows 7 64 Bit kullanıyorum.Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler deyince Windows Etkinleştirildi yazıyor ve altındada ürün anahtarı var ama benim bilgisayarım toplama bilgisayar bana windows 7 kurulu geldi yanı gerçekten orjinal mi crack mi bilmiyorum.
    Bilgisayar yeni nesil olduğu için windows 10' a geçmek istiyorum ama dediğim sebetten korkuyorum eger crackse geçmemin bir yolu varmı acaba ???

• Eğer Windows 10'a geçtiğinde etkinleşmezse tekrar Windows 7'ye dönebilirsin sıkıntı olmaz yani denemesi bedava.
  • Yani yükseltme yaparsam bu şekilde olacak deilmi @MRT_
  • https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Eğer rezervasyon yaptıysan ve hala yükseltme mesaji gelmedi ise bu sayfadaki program ile yükseltebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Ağustos 2015; 15:33:16 >
  • Eğer crackli ise yükseltirken sorun felan çıkmazmı ? @MRT_
  • J3tqa J kullanıcısına yanıt
    Çıkabilir de çıkmayabilir de bunu kesin olarak bilmek imkansız. Yapılmış olan cr*ck'e de bağlı bir şey bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Ağustos 2015; 15:33:01 >
  • şu an ben de crack'li bir arkadaşımın bilgisayarı için windows 7'den yükseltme yapıyorum. sonucu buradan sizinle paylaşırım. şu an yükseltme işlemi devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 dan 11 e Yükseltme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet kurulum tamamlandı ve Windows 10 kurularak lisans anahtarı etkinleştirildi. CMD (komut isteminden) Lisansın geçerlilik süresi
    slmgr.vbs -xpr komutuyla sorgulayınca lisans kalıcı olarak etkinleştirildi mesajını aldım
  • Çok teşekkürler bu mesajdan sonra bende yükseltmeye başladım hadi bakalım hayırlısı şu anda indiriyor @HiperX
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3tqa

Çok teşekkürler bu mesajdan sonra bende yükseltmeye başladım hadi bakalım hayırlısı şu anda indiriyor @HiperX

umarım senin kurulum da sorunsuzca gerçekleşir. ben şimdi de windowscreatintool ile temiz kurulum için USB oluşturuyorum. temiz kurulum yaparak işlemi tamamlıycam
  • Nasıl yani yükseltmeden sonrada format atmakmı gerekiyor anlamadım @HiperX
  • yükseltme yaptıktan sonra eski ayarlarınız tamamen korunduğu için küçük de olsa sorunlar yaşayabilirsiniz. yükseltme yaparak ÜRÜN ANAHTARINIZI (windows 10 için oluşan ürün anahtarı) bir yere kaydettikten sonra temiz kurulum yapmak bu sorunların önüne geçer. aşağıdaki konuya göz atmanı öneririm, yanlış bir işlem yapmayasın diye

http://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 9 Ağustos 2015; 16:40:31 >
  • Şu anda saklanacakları seçtim ve hazır olduğum doğrulanıyor bakalım ne olcak @HiperX
  • Benim korsan sürümdü. Yükselttim sorun yok şu anda. Bazı yerlerde korsan kullanıcılara ücretsiz diyor. Bazı yerlerde 1 yıl diyor. Bazılarında ise korsan hariç tamamen ücretsiz diyor. Ama bende etkinleştirildi yazıyor. Ayrıca toplama bilgisayarsa korsandır muhtemelen.

Bu arada Windows 7'ye yedeklemeden dönmek imkansızmış. Öyle diyenler var denemedim ama.
  • %30 a geldi ve yeniden baslatti ama simsiyah bir ekranda kaldi ne yapmaliyim ? @HiperX @KortX

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil yardim edin

• quote:

Orijinalden alıntı: J3tqa

Acil yardim edin

Hocam az bekle. Bende de olduydu. Sonradan düzeldi.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm

bu konuda tam bilgim yok, bende sorun çıkmadığı için de araştırmadım açıkçası. yukarıdaki konuyu biraz incelemeni tavsiye ederim
  • Yapilacak bisi yoktu bilgisayari acip kapatiyodum yine ayni oluyodu benimde elimde win 8.1 bootlu usb vardi onu kuruyorum su anda artik tam bilgi sabihi olmadanda bulasmam ayrica yaklasik yarim saat bekledim bi degisim olmadi yaparsam flash bellege .iso atarim sifirdan kurulum felan yaparim

• windows 10'a yükseltme yapıp ÜRÜN ANAHTARI almadan flash diske .iso atıp sıfır kurulum yapma, yoksa ürün anahtarı alamazsın dikkat et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.