Şimdi Ara

Windows 7'den Wi-fi yayını yapma hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopumun modemi kablolu. bilgisayarımdaki interneti kullanarak telefonumdan da internete girebilmek istiyorum. n78 kullanıyorum ve wi-fi özelliği var. bilgisayarda windows 7 kurulu... şimdi ne yapmam lazım? (access point satın almak dışında)

• güncel.
  • fiziksel bir wi-fi yayını yapmak zorunda olduğundan başka da bir çözüm yolu yok görünüyor.

access point almak yerine direk kablosuz modem almak daha mantıklıdır çoğu zaman
  • mümkündür. laptopunuzdaki internet bağlantısını paylaştırıp, laptop ile telefon arasında da wireless kurarak telefondan nete girebilirsiniz.
  • dediğini yaptım ama nokia n78 telefonumla giremiyorum. iphone ile girilebiliyormuş. nokia ile girebilen var mı?
  • bilgisayarınızdan ad-hoc bağlantı ile telefonunuza bağlanıp, daha sonra bu bağlantı ile kablolu internet erişimimi paylaştırmanız gerekmekte.

SE P990 ile yapılıyor şahsi deneyim
  • En iyi çözüm bence su programı kurmak. Sadece win7 için .
    www.connectify.me
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben o programla yapamadım yaw

www.connectify.me
  • Win7 de bunu yapmak basit.ihtiyacin olan tek sey laptopta wlan eger laptopta yoksa usb wlan isini gorur sonra baslata tikla oraya ncpa.cpl yaz ag baglantilari acilacak fare ile wlan ve diger network baglantini markala acila. Pencereye koprulemeyi sec virtuel adhoc kurulacak daha sonra ag baglantilarini ac yeni bor ag baglantisi kuru sec en alttaki birebir baglantiyi sec laptoptan laptopa yada pc den pc ye ag baglantina bir isim ve wep sifrelemesini secip wep kodu ver sonra islemi bitir.so ra arac cubugunda ag baglantilarina tikla ve wlan aginda kurdugun baglantinin uzerine sag tiklayip bagla de baglandiginda arac cubugundaki ag baglantisi sembolu baglanmamis sekilde gozukecem ama internet baglantin calisacak simdi tek yapman gereken herhangi bir ceptelefonuyla kurdugun aga wep sifreni girerek baglanmak olacak.turkce windows kullanmadigimdan bazi seylerin tam adini soyleyemedim elimden geldigince duzgun anlatmaya calistim umarim yardimci olmusumdur ben kendim bu sekilde kullaniyorum suan ceptem yaziyorum

• connectify diye bir program win 7 64 bit sistemimde hata verip durdu. mavi ekran hatası. bilgisayarı norton ghost ile yeniden yüklememe rağmen devam etti. ben de farklı bir program denedim virtual touter diye. çok ama çok pratik. süper ve kesin çözüm. dosyayı bulup hotfile upload ettim arkadaşlar benim gibi uğraşmasın diye. buyurun linki. kullanımını anlatmama gerek yok çok basit çünkü. yeter ki bilgisayarınızda internet bulunsun.

http://hotfile.com/kill/116584933/ab1027e03b2c70d5a615f282237225d90f0ec164.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

connectify diye bir program win 7 64 bit sistemimde hata verip durdu. mavi ekran hatası. bilgisayarı norton ghost ile yeniden yüklememe rağmen devam etti. ben de farklı bir program denedim virtual touter diye. çok ama çok pratik. süper ve kesin çözüm. dosyayı bulup hotfile upload ettim arkadaşlar benim gibi uğraşmasın diye. buyurun linki. kullanımını anlatmama gerek yok çok basit çünkü. yeter ki bilgisayarınızda internet bulunsun.

dosyayı indirme linki değil de silme linkini kopyalamışsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

connectify diye bir program win 7 64 bit sistemimde hata verip durdu. mavi ekran hatası. bilgisayarı norton ghost ile yeniden yüklememe rağmen devam etti. ben de farklı bir program denedim virtual touter diye. çok ama çok pratik. süper ve kesin çözüm. dosyayı bulup hotfile upload ettim arkadaşlar benim gibi uğraşmasın diye. buyurun linki. kullanımını anlatmama gerek yok çok basit çünkü. yeter ki bilgisayarınızda internet bulunsun.

dosyayı indirme linki değil de silme linkini kopyalamışsın...

Dosyanın aslını virtualrouter.codeplex.com adresinden indirebilirsin arkadaşım...

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Win7 de bunu yapmak basit.ihtiyacin olan tek sey laptopta wlan eger laptopta yoksa usb wlan isini gorur sonra baslata tikla oraya ncpa.cpl yaz ag baglantilari acilacak fare ile wlan ve diger network baglantini markala acila. Pencereye koprulemeyi sec virtuel adhoc kurulacak daha sonra ag baglantilarini ac yeni bor ag baglantisi kuru sec en alttaki birebir baglantiyi sec laptoptan laptopa yada pc den pc ye ag baglantina bir isim ve wep sifrelemesini secip wep kodu ver sonra islemi bitir.so ra arac cubugunda ag baglantilarina tikla ve wlan aginda kurdugun baglantinin uzerine sag tiklayip bagla de baglandiginda arac cubugundaki ag baglantisi sembolu baglanmamis sekilde gozukecem ama internet baglantin calisacak simdi tek yapman gereken herhangi bir ceptelefonuyla kurdugun aga wep sifreni girerek baglanmak olacak.turkce windows kullanmadigimdan bazi seylerin tam adini soyleyemedim elimden geldigince duzgun anlatmaya calistim umarim yardimci olmusumdur ben kendim bu sekilde kullaniyorum suan ceptem yaziyorum

hocam network bridge kuruldu ordan sonra yeni bor ag kur demissin orayı yapamadım bu koruyu secerek mi yoksa ag merkezinden mi yapıcaz?

• Regionella kullanıcısına yanıt
    denetim masası
    ağ ve paylaşım merkezi
    bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin
    paylaşım yapacağınız bağlantıya "sağ tık", "özellikler"
    "paylaşım" sekmesi "diğer ağ kullanıcıları ... bağlansın" tıkını seçili hale getirin.
    "ev ağı bağlantısı" nı "kablosuz ağ bağlantısı" nı seç.

aşağıdaki yazılanları "xxx.bat" diye bir dosya oluşturup içine atın
    ve her bilgisayarı çalıştırdığınızda bu programı "yönetici olarak" çalıştırın.
    güle güle kullanın. bir de dua edin.

@echo off
    netsh wlan stop hostednetwork
    pause>nul
    @echo off
    :define
    cls
    set /p name=WLAN SSID: zamorano
    cls
    set /p pass=WLAN Password (8-63 Characters): mamorano

:ask
    cls
    echo Creating WLAN.
    echo SSID: zamorano
    echo Password: mamorano
    echo.
    set /p accept=Create WLAN? (Y/N):
    IF %accept%==Y (
    goto create)

IF %accept%==y (
    goto create)

IF %accept%==N (
    goto define)

IF %accept%==n (
    goto define)

goto ask

:create
    netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=zamorano key=mamorano
    pause>nul

@echo off
    netsh wlan start hostednetwork
    pause>nul

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.