Şimdi Ara

Windows 7 den Vistaya Tekrar Nasıl Geçerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp laptop ım var. İçinde recovery diski bulunuyor. İlk aldığımda vista idi 1 ay önce win 7 yükledim sırf battlefield oynayabilmek için, onu da randımanlı çalıştırmadı. Şimdi ben tekrar vista kurmak istiyorum. Normalde vistayken format atmak için yeniden başlatıyodum başlarken f11 basınca direk yükleme ekranı geliyordu fakat şimdi gelmiyor direk windows başlıyor. Windows 7 yi nasıl silebilirim tekrar nasıl vista yükleyebilirim yardımcı olabilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Hp laptop ım var. İçinde recovery diski bulunuyor. İlk aldığımda vista idi 1 ay önce win 7 yükledim sırf battlefield oynayabilmek için, onu da randımanlı çalıştırmadı. Şimdi ben tekrar vista kurmak istiyorum. Normalde vistayken format atmak için yeniden başlatıyodum başlarken f11 basınca direk yükleme ekranı geliyordu fakat şimdi gelmiyor direk windows başlıyor. Windows 7 yi nasıl silebilirim tekrar nasıl vista yükleyebilirim yardımcı olabilecek var mı

binevi inhitar bu .siz bilirsiniz tabi.bütün windowslarda aynı şekil cd den başlatmanız gerekiyor ne yazıkki

• quote:

Orijinalden alıntı: FiberOptix

quote:

Hp laptop ım var. İçinde recovery diski bulunuyor. İlk aldığımda vista idi 1 ay önce win 7 yükledim sırf battlefield oynayabilmek için, onu da randımanlı çalıştırmadı. Şimdi ben tekrar vista kurmak istiyorum. Normalde vistayken format atmak için yeniden başlatıyodum başlarken f11 basınca direk yükleme ekranı geliyordu fakat şimdi gelmiyor direk windows başlıyor. Windows 7 yi nasıl silebilirim tekrar nasıl vista yükleyebilirim yardımcı olabilecek var mı

binevi inhitar bu .siz bilirsiniz tabi.bütün windowslarda aynı şekil cd den başlatmanız gerekiyor ne yazıkki

Win 7 cdsini arkadaştan almıştım 64 bit olduğu için silmek istiyorum bilgisayar kaldırmıyor sanırım. vistada donmayan la noire win7 64 bit de donuyor mesela o yüzden vistaya tekrar geçmem lazım. Vista cdsi de bilgisayarın içinde işte recovery disk olarak. Heralde win 7 cdsi olmadan win7 yi silmek imkansız gibi

• Dostum bence Win 7 32 bit'e geç Vista tam bir intihar arkadaşın dediği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Dostum bence Win 7 32 bit'e geç Vista tam bir intihar arkadaşın dediği gibi.

O kadar fark var mı ki arada. Vistada oyunlarda sıkıntı olmuyordu win7 de olmaya başladı 64 bit olduğundan mıdır sadece
  • quote:

quote:

O kadar fark var mı ki arada. Vistada oyunlarda sıkıntı olmuyordu win7 de olmaya başladı 64 bit olduğundan mıdır sadece

sisteminizi yazarmısınız buraya
  • Arada baya bir fark var hem ben 64bit yüzünden bilgisayarınızın kasacağını sanmıyorum başka bir sorun ile denk gelmiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiberOptix

quote:

quote:

sisteminizi yazarmısınız buraya

İntel core 2 duo p8700 2.53ghz 4 gb ram 1 gb ati radeon hd 4650 ekran kartı
  • quote:

Arada baya bir fark var hem ben 64bit yüzünden bilgisayarınızın kasacağını sanmıyorum başka bir sorun ile denk gelmiş olabilir.

Bende orayı anlamadım. Vistada kasmayan oyun win7 de kastı ekran kartı driverımda güncel. Şeytan diyor git al şunu uğraştığına değmez

www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n55sf-s1194v-n55sf-core-i7-2670qm-22ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrwbr-2gb-gt555m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57288

• quote:

quote:

Arada baya bir fark var hem ben 64bit yüzünden bilgisayarınızın kasacağını sanmıyorum başka bir sorun ile denk gelmiş olabilir.

Bende orayı anlamadım. Vistada kasmayan oyun win7 de kastı ekran kartı driverımda güncel. Şeytan diyor git al şunu uğraştığına değmez

www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n55sf-s1194v-n55sf-core-i7-2670qm-22ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrwbr-2gb-gt555m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57288

@2K nın dediği gibi win7 32 bit yükleyin sorun çözülücektir mutlaka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.