Şimdi Ara

Windows 7 de Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar windows 7 ultimate kullanıyorum tüm sürücüler güncel windows 7 güncel başlat menüsünden pc yi kapat dediğimde kapatılıyor ekranı geliyor biraz bekliyor pc yi kapatmak yerine yeniden başlatıyor bunun nedeni nedir nasıl çözerim bu sorunu,

• Güncel,
  • Bios pilini çıkarmak demek en az 30 dk işlem demek üstat kasa kasa değil uçak motoru gibi ayrıca biosum yeni bir yıl olmadı daha pc yi düzeli başka bir yöntem varmıdır acaba,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bios pilini çıkarmak demek en az 30 dk işlem demek üstat kasa kasa değil uçak motoru gibi ayrıca biosum yeni bir yıl olmadı daha pc yi düzeli başka bir yöntem varmıdır acaba,

size çözüm yolu sunulmuş.size söylenenleri uygulamazsanız buraya yazmanında bir alemi yok öyle değilmi?
  • İyide bios pilini çıkarmak biosu sıfırlar bana çözüm yolundan ziyade deneme yanılma yolu gibi geliyor eğer bios la ilgiliyse sorunun olduğu yere biosa müdahale etsek daha doğru olmazmı üstat,
  • Elektronik eşyaların onarımının %50si deneme yanılmadır nerdeyse bende size bi deneme yanılma diyim win7yi tekrar kurun ( Sisteminize kurduğunuz win7'nin dvd'sinden değil farklı bir dvd'den kurun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun ŞAHİN

Elektronik eşyaların onarımının %50si deneme yanılmadır nerdeyse bende size bi deneme yanılma diyim win7yi tekrar kurun ( Sisteminize kurduğunuz win7'nin dvd'sinden değil farklı bir dvd'den kurun)

Böyle bir mesaj olabilir mi eğer donanım tamirleri ile uğraşıyorsanız lütfen bir an önce bırakın hem sizin sağlığınız için hemde sistemlerin sağlığı güvenliği için,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elektroniğin her türlü arızasının hangi sebepten olduğunu nasıl bilebilirsiniz ki ihtimalleri göz önünde bulundururarak tek tek uygularsınız örneğin ben bi konu açtım dün bu bölümde iş yerimdeki bilgisayrım durduk yere kapanıyodu netten okey falan oynarken her türlü yolu denedim en son ramleri takıp çıkartim dedim ve sorun çözüldü 7 saattir henüz bi kapanma olmadı bilgisayarda bu sorunun kaynağını bildiğimden çözülmedi bu tip sorunların çözülebilecek yöntemlerini deneyerek çözüldü .

VE bu polemiğe devam etmek istemiyorum arkadaşın konusunu çöplüğe çevirmiyelim herkesin yöntemleri kendine özgüdür değil mi :) İyi forumlar.
  • Bios pilini çıkarmadan komple sistemi formatlayıp kurmadan, bir arkdaşın tavsiyesi ile bios tan deafult yaptım ayarları o şekilde kayıt ettim düzeldi,
  • Söylenenler mantığa yatıyorsa yaparım kafadan sallama ise yapmam ve bu konuda ne kadar haklı olduğumu gördüm,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.