Şimdi Ara

Windows 7 de Hdd Sürücü harfi ve yolu değiştir hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 de Hdd Sürücü harfi ve yolu değiştir hakkında yardım istiyorum. Sorum şudur; Bilgisayarımı donduğu için bir kaç kez formatladım. Formatlama sonunda hdd lerin sürücü harflerinin aynı kaldığını gördüm.
    Bende 2 ayrı hdd var. Windows un kurulu olduğu hdd 320 gb lık. Bunu ikiye böldüm. 2. hdd im ise arviş için kullanıyorum. Onun da 500 - 500 böldüm. Windows un kurulu olduğu hdd C ve D olması gerekirken C ve F oluyor Diğeri ise D ve E oluyor. Fortmaladıktan sonrada aynı. Yönetten Hdd Sürücü harfi ve yolu değiştir yaptığımda ise aygıt düzgün çalışmayabilir diyor ve Hdd lerde cd sürücüsünde gelen otomatik kullan geliyor.
    Yönetten Hdd Sürücü harfi ve yolunu değiştirme yapmadan, Windows un kurulu olduğu 320 gb lık Hdd yi C ve D. Arşiv yaptığım 1Tb lık Hdd yi E ve F nasıl yapabilirim? Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 21 Aralık 2011; 14:04:19 >

• http://www.paragon-software.com/home/pm-express/download.html bu programın sürücü harfi değiştirmek gibi bir özelliği olması lazım birdene istersen dikkatli kullan yalnız başka işlerde yarıyor program kökten uçurma .
  • Windows 7'nin kendi içinde bunu yapmak için bir sistem var. tesadüfen bende hatırlayamadım nasıl açiyorduk diye bakarken mesajı gördüm. Yanlış bir bilgi değil ama gereksiz bir harf değiştirmek için bilmediğin bir program yüklemenin masası yok
  • Hortlatılmış konuyu bari faydalı hale getirelim. :)

Çok kolay. Denetim masasından Yönetimsel araçlara oradan da Bilgisayar yönetimine tıklatın. Daha sonra sol tarftaki bölümde Disk yönetimini tıklayın.
    Tüm diskler bağlanacaktır. USB bellek var ise bilgisayardan çıkarın.

İstediğiniz sürücünün üstüne tıklayrak sağ klik yapın. Ve Sürücü İsmini Değiştir seçeneğinden her hangi bir harf atatın. Daha sonra E: yapacaksanız ikinci adımda E: yi seçin... vs..

İşlem bu kadar basit programa gerek yok.
  • Valla eline sağlık ben unuttum kusurabakmayın saat 2:30'da HDD kafayı yedirince aklıma gelmedi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.