Şimdi Ara

windows 7'de formatsız harddiski 2 parçaya bölme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win7'de tek birim olan C'yi format atmadan en kesin ve sorunsuz olarak nasıl ikiye bölebilirim? Partion Magic programı haricinde bunun başka yolu var mı?

• tam olarak eşit miktarda bölmez ama formatsız bölme yöntemi var.
    bilgisayar sağ tık yönet disk yönetimi c üzerine gel birimi küçült de
  • eywallah sağol.
  • arkadaşlar bende yeni dell laptop aldım fakat harddisk bölümlendirilmemiş. win-7 işletim sistemi ve diger tüm programları kurulu bunları kaybetmek istemiyorum format atmadan 500 gb harddiski 3-4 e bölmek istiyorum.

programları kuran yeri aradım formatsız olmaz işletim sistemi ve programları kaybedersiniz diyor ne yapmalıyım bilen varsa yardım bekliyorum
  • formatsız olabilir neden olmasın.
    sistem win 7 ise üstte açıklanmış zaten.
    değilse. bu işi yapan programlar var mesala partition magic, acronis disc director, Paragon Partition Manager ... vb.
  • Üsttekini deneyecektim ancak işletim sistemi ve programları kaybederim diye korktum.

bunlara zarar gelmeyeceğinden kesin emin olsam uygulayacağım
  • bilgisayarda hiçbir işlemin garantisi yoktur
    gerekli bilgileri yedekle
    cesaret !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan

bilgisayarda hiçbir işlemin garantisi yoktur
    gerekli bilgileri yedekle
    cesaret !

işletim sisteminin ve programların nasıl yedeğini alacağım programların cd si yok bende
  • Windows 7 ile sistem görüntüsü alma(imaj alma) ve yükleme
    http://www.kaynakci.org/2010/05/windows-7-ile-sistem-goruntusu-almaimaj.html
  • küçültülcek alan miktarına yazdığımız miktar C: olarak mı yoksa D: olarak ayrılıyor arkadaşlar

yani bende 500 GB lık var bunun 100GB kısmını C: (windowsa ayırmak istiyorum) geri kalan 400GB lık kısmıda D: (yedek olarak) ayırmak istiyorum

ne yazmam gerekiyor acaba küçültülecek alan miktarı MB olarak girin kısmının karşısına

Örnek resimdeki gibi:

windows 7'de formatsız harddiski 2 parçaya bölme?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.