Şimdi Ara

Windows 7 de dx9 kullanma (farklı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ekran kartı dx 10 destekliyor onun için de windows 7 de de dx10 kullanıyor. Ama dx10 kullandığı için grafik kalitesi artıyor tabi kasmada artıyor. Ama xp de böyle bir sorun yok dx9 olduğu için dx10 destekleyen oyunları bile dx9 la oynuyoruz tabi kasmada olmuyor. Şimdi benim sorum şu windows 7 de dx10 u kapatıp dx9 kullanma şansımız var mı? Oyunun içinden seçiliyor demeyin o sayılı oyunlarda oluyor. Şimdiden teşekkürler.

• otomatik tanıdığı için yapamazsın dx kaldıramazsın..üzerinede dx9 kuramazsın hata verir..ama ondan kasmaz..ısı proglemi olabilir yada başka birşey dx kasma yapmaz..windows 7 ile alakalı birşey olabilir..görselleri çok sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58A3AB661 -- 24 Temmuz 2012; 13:44:22 >

Orijinalden alıntı: code7

otomatik tanıdığı için yapamazsın dx kaldıramazsın..üzerinede dx9 kuramazsın hata verir..ama ondan kasmaz..ısı proglemi olabilir yada başka birşey dx kasma yapmaz..windows 7 ile alakalı birşey olabilir..görselleri çok sonuçta

sanırım bunun cevabını bilen yok

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.