Şimdi Ara

Windows 7 de çıkan garip güncelleme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Orijinal Windows 7 Ultimate x64 ve Orijinal Norton 360 ve Malwarebytes Anti-Malware kullanıyorum.
    Windows güncelleştirmelerinde garip bir güncelleme çıkıyor aceba bilgisi olan var mı?
     Windows 7 de çıkan garip güncelleme...

Orijinalden alıntı: vavien1

Windows 7 Ultimate kullanıyorsan mutlaka crack ve modifiyelidir.
    Bu şekilde güncelleme çıkması normaldir.

Hayır orijinal siyah kutulu ve faturalı windows 7 Ultimat kullanıyorum.İlk çıktığında almıştım.

Çıkan listeden Windows update hizmetini bularak devredışı bırakınız.

Ardından C:\Windows\SoftwareDistribution dizininin içeriğini komple siliniz.

Bu işlemden sonra bilgisayarı bir kez yeniden başlatıp, akabinde services.msc'den Windows Update hizmetini tekrar aktif ediniz.

Sonra güncellemeleri denetleyerek sorunun düzelip düzelmediğini kontrol ediniz.

Orijinalden alıntı: loquance

Windows tuşu + R tuş bileşimi ile Çalıştır'ı açın. services.msc yazarak enterlayın.

Çıkan listeden Windows update hizmetini bularak devredışı bırakınız.

Ardından C:\Windows\SoftwareDistribution dizininin içeriğini komple siliniz.

Bu işlemden sonra bilgisayarı bir kez yeniden başlatıp, akabinde services.msc'den Windows Update hizmetini tekrar aktif ediniz.

Sonra güncellemeleri denetleyerek sorunun düzelip düzelmediğini kontrol ediniz.

Allah razı olsun güzel ve sorun çözen anlatımınız için.Allah iki cihanda yar ve yardımcınız olsun!...

crack'li diye microsoft özel güncellemeler çıkarabilir, ama bu kişiye özel değil, tüm crak'li windowslara tek güncelleme çıkar. ki bunuda internetten duymayan kalmaz zaten, her foruma yayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasat -- 8 Şubat 2016; 17:45:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.