Şimdi Ara

Windows 7 CPU %100 (Anlayanlar Baksın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum windows 7 nin hangi sürümünü yüklersem yükleyeyim cpuyu %100 %90 %80 geziyor,aktivasyon yapıyorum olmuyo,başlangıçlardan çalışanları kapıyorum yine aynı,hizmetlerden gereksizleri sonladırıyorum yine aynı,tahminim driver uyumsuzluğu var çünkü iki tane local settings svchost.exe'ler kasıyor devamlı,virüs olmadığındanda eminim k.pure ve antivir ile defalarca tarattım formatlar attım ,+ATI HD4650 ekran kartını taktıktan sonra oldu bu sorun varsa bi çözümü yardımlarını bekliyorum bıktım xp kullanmaktan çünkü..Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProkaryoT -- 26 Ocak 2011; 15:18:34 >

• Başka bir windows 7 dvd si denedin mi ? Sistemin nedir ?
  • celeron 1,6 2gm kingston ram ATI HD4650 VM900M gigabyte via hd audio
  • koca forummda yokmu yani anlayan?
  • Başka bir windows 7 cd si denemeni tavsiye ederim.Öncelikle işlemcini temizle toz falan vardır belki.Ve everest ile sıcaklıkları kontrol et.
  • arkadadaşım kaç tane win 7 dvdsi denedim fayda yok bende önceden atı x1550 vardır kasmıyodu aynı sisteme atı hd4650 aldım cpu %100 işe bak ekran kartını çıkarıp onboard yaptığım zaman kasma olmuyor.ne alaka kardeşim ekran kartımız yüksek performans artması gerekirken %100 oluyorkaç kere temizledim heryerini ama nafile.ben bu konuyu geçen senede açmıştım ama kimse çözüm bulamadı bakalım şimdi bulabilcezmi çözümü
  • Ekran kartı güncel sürücüsünü yüklerken "setup" dosyasını sağ tıklayıp uyumluluk modunu "Windows Vista" olarak seçin ve setup ı yönetici olarak çalıştırın.

Birde işletim sistemi 32 bit mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32 bittde kasıyor 64bittede denedim ikisinide ya ben zaten ekran kartının driverini win7 olarak indiriyoum
  • size burayı incelemenizi tavsiye ederim
    http://resim.donanimhaber.com/m_46314705/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46314705

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.SLAY -- 28 Ocak 2011; 22:26:07 >
  • peki arkadaşım bu program kesin çözüm olucakmı benim sorunumu tam olarak anladınızmı şuan xp sistemin kurulu sırf dediğin program için format atıcam?
  • bılgısayarında vırus olabılır.

benım bılgısayarımda da kafasına gore bırseyler ındırmekte.bunu engelllıyecek antıvırus programı onerebılırmısınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

bılgısayarında vırus olabılır.

benım bılgısayarımda da kafasına gore bırseyler ındırmekte.bunu engelllıyecek antıvırus programı onerebılırmısınız acaba?

1- nod32 ss3.0 bu virüs programı size dışardan gelecek tüm virüslere karşı koruma sağlar
    artıları ise internet kullanımınızı izleme fırsatı veririr bunun sizlere faydası ise istenmeyen bir

virüsün internet hızınızı düşürmesini engelleyebilir veya pcde bulunan virüsün dışarıyla internet

bağlantısını kesebilirsiniz

nod32 ile bilgi
     Windows 7 CPU %100 (Anlayanlar Baksın)

gördüğünüz gibi sağ tıklayarak istediğiniz bağlantıyı sona erdirerek net bağlantısını
    kesebilirsiniz

• celeron 1,6 o ekran kartında darboğaz yapıyor sebebi o, sistemin çok dengesiz kurulmuş
  • Dracos bu sorun vistada olmuyor sadece win7..DRSLAY benim soruma cevap vermedin kardeşim bide senin msnni ekledim ama sanırım kabul etmedin :(
  • Ekran kartı darboğaz yapıyor olabilir . İmkanın varsa daha düşük bir ekran kartı ile dene veya anakrtında onboard ekran kartın varsa onunla deneyebilirsin ...
  • vistada yapmıyor sadece windows 7 ekran kartını on board yaptığımda kasma olmuyor win7de ama vistada öle sorun yok kasmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProkaryoT

peki arkadaşım bu program kesin çözüm olucakmı benim sorunumu tam olarak anladınızmı şuan xp sistemin kurulu sırf dediğin program için format atıcam?

sakın format filan atma xp sp2 en iyi stabil çalışan işletim sistemidir tek suçu bence arka kapılarının kuvvetli bi antiyle korunası gerekir okadar
    o antinin ismide nod32 ss 3.0 benden tavsiye
  • Notebook mu bu?Aynısı bende vardı.Güç seçeneklerinden çözüyorsun.Googledan araştır
  • bende de hd4650 var ve bende de bu sorun meydana geliyor. Bununla ilgili yardım var mı beyler? En güncel driverları kuruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProkaryoT

celeron 1,6 2gm kingston ram ATI HD4650 VM900M gigabyte via hd audio

Ekran kartı ve Anakart marka-model aynı. Bence sorun ikisinde meydana gelen bir çakışmadan oluyor. Bunu nasıl halledebiliriz? Bende de sorun hala devam ediyor XP kullanıyorum. Bu arada sende durum nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.