Şimdi Ara

agp lerde 1.5v 3.3v ne anlama geliyor? lütfen yardım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm internet sitelerinden ekran kartlarını(agp8x) incelediğimde ve anakartın kitapçığına baktığımda sadece 1.5 v agp kartalarını yükleyin diyor.3.3v desteklemez diyor bunlar ne demek ne anlama geliyor bana yardım edermisiniz anakartım asus a8v vıa k8t800pro Fx 5200 takamazmıyım bu anakrta ben şimdiden teşekkürler.

• agp 8x de 1.5v istio 4x ve 2x de ayrı degerler bunlar sen kafana takma fx5200 ü rahatlıkla takarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler_07 -- 28 Ağustos 2007; 18:38:47 >
  • bide abi bazı agp ekran kartlarının uçları değişik bazılarınınki değişik yani demek istediğimi anlamadın belki ama bu konularda yeniyim kusura bakma bazı agp ekran kartlarının dişleri farklı bazılarınınki farklı bunlar anakart için fark edermi yoksa takılırmı fark etmez mi?.
  • agp ler aynı yapıya sahipler senin dedigin pci express x16 olmalı o apayrı bi yapı senin anakarta olmas.
     agp lerde 1.5v 3.3v ne anlama geliyor? lütfen yardım...!

üstteki agp alttali pci ex
  • tabi dedigin buysa
  • http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=95231&productid=bd48060#tablnk ABİ ŞİMDİ BU EKRAN KARTININ DİŞLERİNE BAK. BİDE BUNAhttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd46669#tablnk 2 SİNİN DE DİŞLERİNDE FARLILIK VAR BİRİNDE FARKLILIK VAR ANLAMADIĞIM İŞTE BU BENİM ANAKART BU 256 MB LIK EKRAN KARTININ DİŞLERİNE SAHİP AMA DİĞERİDE OLURMU ANAKARTIMA ASIL SORMAK İSTEDİĞİM BU...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TŞKLER ABİ BU ARADA TEKRARDAN
  • farklılık gösterebilir ama tüm agp girişlerine uyar yeter ki agp yazsın
  • freestyler_07 abi içimi rahatlattın vallaha saolasın..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.