windows 7 de bs.player son sürüm kurulu fakat alt yazıyı bir türlü videonun altındaki yazının durması gerektiği yere indiremiyorum filmin görüntünün üzerinden aşağıya inmiyor alt yazı konumundan özel konum diyorum ama aşağıya indiremiyorum ve sanki windows xp kullanırken bs playerde filmler çok daha kaliteli görünüyor gibiydi banamı öyle geliyor anlamadım. hangi video oynatıcı daha iyi olur windows 7 için
VLC player'i dene ben onu kullanıyorum şuana kadar herhangi bi problem yaşamadım..
Media Player Classic HomeCinema
gom playerında kullanımı kolaydır onuda deneyebılırsın
BS bazen böyle sorunsal durumlara sokabiliyor insanı, bence bs playerin web sayfasından tekrar indirmelisin. düzelecektir eminim. Birde unutmadan k-lite codec pack kullan, en güzelidir. googla a yaz ilk çıkan sayfa zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: articus
BS bazen böyle sorunsal durumlara sokabiliyor insanı, bence bs playerin web sayfasından tekrar indirmelisin. düzelecektir eminim. Birde unutmadan k-lite codec pack kullan, en güzelidir. googla a yaz ilk çıkan sayfa zaten.
bs player son sürümü kurdum k lite codek son sürümü kurdum k lite kurarken h.264 video seçeneğinide seçicekmiyiz biliyormusun bs playerde sorunum alt yazı belirttiğim gibi videonun altında siyahlığa indiremiyorum filme sağ tuş alt yazılar - birincil - alt yazı özellikleri - özel konumdan aşağı indiriyorum yazıyı fakat filmin üzerinden aşağı inmiyor :S birde media player classic i denicem
arkadaşım best player pro kullan k-liteyi pack ı doğru yükledinden emin ol.emin ol bestplayer vlc den falan daha iyi
bs player son sürümü kurdum k lite codek son sürümü kurdum k lite kurarken h.264 video seçeneğinide seçicekmiyiz biliyormusun bs playerde sorunum alt yazı belirttiğim gibi videonun altında siyahlığa indiremiyorum filme sağ tuş alt yazılar - birincil - alt yazı özellikleri - özel konumdan aşağı indiriyorum yazıyı fakat filmin üzerinden aşağı inmiyor :S birde media player classic i denicem
şuan baktım da, bs nin son sürümünde yapıyo bunu, oldversion.com dan bir veya iki önceki sürümü kur.
Gom'u dene bir de istersen. Ben çok memnunum
bsplayer windows 7 aero özelliğiyle uyumsuz biraz araştırmanın ardından baya bir yerde bu sorunu yaşayanları gördüm bir film oynatınca bsplayer win7 aero özelliğini kapatıyor tabi bsplayer ilk kurulumu yaptıkdan sonra orada yazıyordu aslındada dikkat etmemişim bsplayer görüntü ayarlarında gmrüntü hareketlendirmesi sekmesinde dahili hareketlendirici üstyüzeyi (varsayılan) ı seçmek lazımmış windows 7 de düzgün görüntü alabilmek için fakat bu seçeneği seçince aeuro özelliğini kapatıyor film izletirken haliyle bazende sorun çıkarıyor . gomplayer kurdum bende uğraşamam adam akıllı bir sürüm çıkınca bsplayer kurarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme