Şimdi Ara

WINDOWS 7 Bilinmeyen aygıt ' ACPI\PNPB006 '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc ye windows 7 kurdum tek bir eksik var " ACPI\PNPB006 " böyle bir bilinmeyen aygıt var neyin nesidir bulamadım driver cd sinden otomatik bul diyorum olmuyor bulamadım

Anakart : Epox Kt 600 Series

işlemci : Amd Athlon xp 2500+

Ekran kartı : Nvidia 7600 GS 256 MB

içerisine takılı Tv kartı vs kartlar yok

• Bu Programı indir ve kur, driverlarını buradan ara .

Programı güncelleme, güncelleme sırasında gelen dosya full sürümü tekrar deneme sürümüne düşürüyor .

Buradan izleyebilirsin .
  • yardım için teşekkürler :)
  • Sorun çözüldüyse ne mutlu
  • Eğer o program ile işini göremezsen everest ultimate edition kurarak bakar mısın o sorunlu aygıta?
  • ACPI güç yönetimi sürücüsüdür..
  • Yarbayımın dediği gibi ACPI ileri güç yapılandırması ve arayüzü. Anakart chipset driverını yüklersen sorunun düzelir büyük ihtimalle.
    Ya da ayrıca ACPI driverıda olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatmak istemem ama bugün baya bir uğraştan sonra driveri buldum. Ses kartı için MPU-401 Compatible MIDI Device olarak yüklendi.

Driveri indirdikten sonra aygıtlarımdan donanımı güncelleştir diyerek yüklerseniz daha iyi olur. Yazılımı onay istiyor korkmadan onay verin ve sorun giderildi.

32 Bit Driver
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket939/A8N-SLI%20SE/GamePortMIDIdriver.zip

Konu için ACPI\PNPB006 Aygıtı olarak arattım bulamadım. Ben 1 saat uğraştım siz uğraşmayın. Zaten sürücü asus için sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandren82 -- 19 Nisan 2016; 18:03:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.