Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Bugün bilgisayarı normal bi şekilde açtım hiç bir sorun yoktu.TV için Nero 4 Media .. cd'sini yükledim fakat yapamayınca bilgisayardan kaldırdım.Burdan sonra 2 kullanıcı olan bilgisayarda benim kullanıcım normal şekilde gözükürken diğer kullanıcı ismi yerine 'Başka kullanıcı' geldi.Çalıştır komutundan control userpasswords2 yazıp hesap ekliyorum o Başka kullanıcı olan yere girip o adı yazıyorum ve giriyor.Bu 'Başka kullanıcı' seçeneği yerine benim diğer kullanıcımın isminin gelmesi için ne yapmam lazım ? Yardımlarınızı bekliyorum yaklaşık 2 saattir uğraşıyorum sonuç alamadım.Sistem geri yükleme dediler içime sinmedi siz ne öneriyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler.İyi akşamlar.
basit bir sorun sadece isimde değişkliğimi kafaya taktınız.sistem geri yükleme yap birşey olmaz.
Peki sistem geri yükleme yapayım sonucu yazarım.Teşekkürler.
Sistem geri yükleme yaptım ama başarısız oldu dedi ve işe yaramadı yinede teşekkürler.
Başka bir çözüm yolu bilen yok mu arkadaşlar ? Yoksa da 'Kullanıcı adı' bölümünden adını yazarak girersem bundan sonra bilgisayara bir zararı olur mu ?
İsim yazarak girersen sorun olmaz. Başka kullanıcı isimli kullanıcıyı silmeyi denedin mi?
Öncelikle ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim.Çalıştır komutundan control userpasswords2 yazdığımda 3 hesap çıkıyor önüme.Biri kendi hesabım diğeri 2.(ismi yerine 'başka kullanıcı' olan hesap) ve homegroupuser$ hesapları.Yani kullanıcılar arasında 'Başka kullanıcı' adlı bi hesap yok.Bilgisayara bir zarar vermeyecekse her seferinde diğer kullanıcı için isim yazıp girerim yeter ki bir sorun çıkmasın.
Bilgisayarım'a sağ tuş tıkla yönet/menage tıkla - Local Users and Groups/Yerel Kullanıcı ve Gruplar - Gruplar - Administrator's lere çift tıkla. içinde kendi kullanıcın olmayanları sil. Aynı şekilde Users'a çift tıkla ve içinde kendi kullanıcın olmayan simgeleri sil. Denetim Masası - Kullanıcı Hesapları'ndan da oturum açma şeklini değiştir, bu tür olaylara müdahale edebileceğin 2 yer de burası. Menage ve Kullanıcı Hesapları. Kendi kullanıcından açarsan hiç bir sorun olmaz. Bilgisayarım'da Local Settings-de kullanıcı adında bir dosya oluşturulmuştur, bütün yedeklerin orda saklanır. Dediklerimi uygula olmazsa tekrar konuşalım.
İyi Günler
Öncelikle ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim.Dediğin gibi Administrator's e girdim.Burada Administrator ve 1(şimdiki kullandığım)kullanıcı gözüküyor , yani 2.kullanıcı gözükmüyor.Users'e girdiğimde ise 3 seçenek var bunlardan ikisi NT AUTHORİTY ile başlıyor diğeri ise 2.kullanıcı(şuan kullanmadığım) yani burdada şuan kullandığım hesap gözükmüyor.Dediklerinin aynısını yapayım mı şuan ?
Sanırım niye öyle olduğunu anladım.Şuan kullandığım hesap yönetici olduğu için Administrator'de duruyor.Diğer hesap standart olduğu için users'de duruyor.Dediklerini yapıyorum.Sonucu yazacağım.Tekrar teşekkürler.
Dediklerini yaptım.Administrators'de Administrator ve yönetici olan hesabım vardı oraya dokunmadım.Users'deki standart kullanıcı olan hesabımın dışında ki 2 seçeneği de sildim.Denetim masasında oturum açma şekliyle ilgili bişey bulamadığım için bu adımları yapıp bilgisayarı yeniden başlattım.Fakat sonuç aynı.
Hangi adımları izlemeliyim bi fikri olan yok mu arkadaşlar ?
Up.
Hâlâ çözemedim yardım edecek birisi yok mu ?
up
up
sistemin hayalı olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme