Şimdi Ara

Windows 7 'Başka Kullanıcı' Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Bugün bilgisayarı normal bi şekilde açtım hiç bir sorun yoktu.TV için Nero 4 Media .. cd'sini yükledim fakat yapamayınca bilgisayardan kaldırdım.Burdan sonra 2 kullanıcı olan bilgisayarda benim kullanıcım normal şekilde gözükürken diğer kullanıcı ismi yerine 'Başka kullanıcı' geldi.Çalıştır komutundan control userpasswords2 yazıp hesap ekliyorum o Başka kullanıcı olan yere girip o adı yazıyorum ve giriyor.Bu 'Başka kullanıcı' seçeneği yerine benim diğer kullanıcımın isminin gelmesi için ne yapmam lazım ? Yardımlarınızı bekliyorum yaklaşık 2 saattir uğraşıyorum sonuç alamadım.Sistem geri yükleme dediler içime sinmedi siz ne öneriyorsunuz ? Şimdiden teşekkürler.İyi akşamlar.

• basit bir sorun sadece isimde değişkliğimi kafaya taktınız.sistem geri yükleme yap birşey olmaz.
  • Peki sistem geri yükleme yapayım sonucu yazarım.Teşekkürler.
  • Sistem geri yükleme yaptım ama başarısız oldu dedi ve işe yaramadı yinede teşekkürler.
  • Başka bir çözüm yolu bilen yok mu arkadaşlar ? Yoksa da 'Kullanıcı adı' bölümünden adını yazarak girersem bundan sonra bilgisayara bir zararı olur mu ?
  • İsim yazarak girersen sorun olmaz. Başka kullanıcı isimli kullanıcıyı silmeyi denedin mi?
  • Öncelikle ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim.Çalıştır komutundan control userpasswords2 yazdığımda 3 hesap çıkıyor önüme.Biri kendi hesabım diğeri 2.(ismi yerine 'başka kullanıcı' olan hesap) ve homegroupuser$ hesapları.Yani kullanıcılar arasında 'Başka kullanıcı' adlı bi hesap yok.Bilgisayara bir zarar vermeyecekse her seferinde diğer kullanıcı için isim yazıp girerim yeter ki bir sorun çıkmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu yardımcı olacak bi arkadaş ?
  • Bilgisayarım'a sağ tuş tıkla yönet/menage tıkla - Local Users and Groups/Yerel Kullanıcı ve Gruplar - Gruplar - Administrator's lere çift tıkla. içinde kendi kullanıcın olmayanları sil. Aynı şekilde Users'a çift tıkla ve içinde kendi kullanıcın olmayan simgeleri sil. Denetim Masası - Kullanıcı Hesapları'ndan da oturum açma şeklini değiştir, bu tür olaylara müdahale edebileceğin 2 yer de burası. Menage ve Kullanıcı Hesapları. Kendi kullanıcından açarsan hiç bir sorun olmaz. Bilgisayarım'da Local Settings-de kullanıcı adında bir dosya oluşturulmuştur, bütün yedeklerin orda saklanır. Dediklerimi uygula olmazsa tekrar konuşalım.

İyi Günler
  • Öncelikle ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim.Dediğin gibi Administrator's e girdim.Burada Administrator ve 1(şimdiki kullandığım)kullanıcı gözüküyor , yani 2.kullanıcı gözükmüyor.Users'e girdiğimde ise 3 seçenek var bunlardan ikisi NT AUTHORİTY ile başlıyor diğeri ise 2.kullanıcı(şuan kullanmadığım) yani burdada şuan kullandığım hesap gözükmüyor.Dediklerinin aynısını yapayım mı şuan ?
  • Sanırım niye öyle olduğunu anladım.Şuan kullandığım hesap yönetici olduğu için Administrator'de duruyor.Diğer hesap standart olduğu için users'de duruyor.Dediklerini yapıyorum.Sonucu yazacağım.Tekrar teşekkürler.
  • Dediklerini yaptım.Administrators'de Administrator ve yönetici olan hesabım vardı oraya dokunmadım.Users'deki standart kullanıcı olan hesabımın dışında ki 2 seçeneği de sildim.Denetim masasında oturum açma şekliyle ilgili bişey bulamadığım için bu adımları yapıp bilgisayarı yeniden başlattım.Fakat sonuç aynı.
  • Hangi adımları izlemeliyim bi fikri olan yok mu arkadaşlar ?
  • Up.
  • Hâlâ çözemedim yardım edecek birisi yok mu ?
  • up
  • up
  • sistemin hayalı olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.