Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya milelt 7100 ü indirmiş çoktan hadi microsfr teknik kişilere yolaldıda diğerleri nasıl indirdi,torrente sızanlarımı çektiniz..ya şu torrnet işine bi biz alışamadık gitti,foreverrapid diyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteorbital

quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

CCC 9.4 sürümü çok saçma bir sürüm ya.. Win7 diye indiriyosun sitesinden. Vista uyumluluğunda çalıştırmayınca yüklenmiyor, ne ayaksa.

Sorma yaa! 13 Mayıs'ta 9.5 çıkıyor, umarım düzelir. Hayır, anlamıyorum yani, böyle bir sorun olduğu belli işte, neden bi hotfix falan yayınlamaz ki AMD Yayınladılarsa da henüz ben bulamadım

Türkçe yamasız kullanıyorum. Direk çift tıkladığımda hiç sorun çıkartmadan kurulumu tamamladı 9.4. Sizde niye böyle bir sorun çıkardıki?

Kurulum tamamlanıyor bende de ama driveri yüklemiyor, Win 7 de zaten ekran kartını tanıdığı için farkedemiyosunuz. Dün bi oyun kurdum Chronicles Riddick, driveri yükleyin diye uyarı çıktı. Daha sonra CCC'yi açayım dedim CCC de açılmadı. Sonra 9.3 nolu drivera döndüm, onun kurulumu sorunsuzdu. Eğer siz Vista uyumluluğunda çalıştırıp kurduysanız bilemicem.

@righteous@

Sende gel torrente, beklemeden full hızla indir. Ne gereği var yok linkler ölmüşmü, Allah premium bitti şimdi napacaz vs. gibi sorunlar ortadan kaldırmış olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 4 Mayıs 2009; 16:09:09 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: whiteorbital

quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

quote:

CCC 9.4 sürümü çok saçma bir sürüm ya.. Win7 diye indiriyosun sitesinden. Vista uyumluluğunda çalıştırmayınca yüklenmiyor, ne ayaksa.

Sorma yaa! 13 Mayıs'ta 9.5 çıkıyor, umarım düzelir. Hayır, anlamıyorum yani, böyle bir sorun olduğu belli işte, neden bi hotfix falan yayınlamaz ki AMD Yayınladılarsa da henüz ben bulamadım

Türkçe yamasız kullanıyorum. Direk çift tıkladığımda hiç sorun çıkartmadan kurulumu tamamladı 9.4. Sizde niye böyle bir sorun çıkardıki?

Kurulum tamamlanıyor bende de ama driveri yüklemiyor, Win 7 de zaten ekran kartını tanıdığı için farkedemiyosunuz. Dün bi oyun kurdum Chronicles Riddick, driveri yükleyin diye uyarı çıktı. Daha sonra CCC'yi açayım dedim CCC de açılmadı. Sonra 9.3 nolu drivera döndüm, onun kurulumu sorunsuzdu. Eğer siz Vista uyumluluğunda çalıştırıp kurduysanız bilemicem.

@righteous@

vista uyumluluğunda falan kurmadım. çift tıklayıp çalıştırdım veherşey çalıştı
  • ya torrent diyonuzda kardeşim 50 tane ayarı var,utorrentinde
  • arkadaslar bugun siteye girdim ancak soyle 1 yazi var.We're sorry, Windows 7 Beta downloads are no longer available..Sonuc olarak nerden indirebilirim.Yada dvd Ye cekip postayla yollayabilecek olan varmi download isi cok sakat =)
  • 3GB ram, Puanlandırma tablosunun orada (2.62GB usable) olarak gönrünüyor. Bu sorun neden? Başka yaşayan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alinti: kbrdy

arkadaşlar yandaki sisteme kurdum w7 7100 32 bitliğini fakat kurduğu ekran kartinin driverinda mi bi sorun var benim ekran kartinda mi bi sorun var anlamadim bi türlü..driverlarini kurduğu andan beri ekran kartinda tiz bi ses var ve çok aşiri rahatsiz ediyo..bilgisayari ilk açtiğimda gayet sessiz fakat boot ekranindayken bi süre sonra ses çikmaya başliyo ve hiç susmuyo..tekrar driver güncellettirdim aygit yöneticisinden ama fayda yok..daha önceden ayni sorunu xpdeyken son versiyon driveri yüklediğimde yaşamiştim fakat onda driveri yükleyip bilgisayar kendini yeniden başlattiktan sonra boot ekranindan hemen sonra bi mavi ekrana düşüyodu tekrar resetliyodu ve ondan sonra hiç bi ses olmuyodu..benzer bi durumla karşilaşan var mi ya da yorumlariniz neler??

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsieurje -- 4 Mayıs 2009; 19:26:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

ya milelt 7100 ü indirmiş çoktan hadi microsfr teknik kişilere yolaldıda diğerleri nasıl indirdi,torrente sızanlarımı çektiniz..ya şu torrnet işine bi biz alışamadık gitti,foreverrapid diyoz

Ben rapidden indirdim...Rapid linki arıyorsan çok var...Konuda istesen biri verir.

Rapid premiumu olmayanlara tavsiye

1-Firefox kullanın
    2- Bunu kurun :https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=rdown&cat=all
    Bu RDowN eklentisi mozillanın...Rapid linklerini yapıştırıyorsun o ard arda indiriyor.Sen tek tek indirmiyorsun...
    3-Rapid linklerini açıp tek tek..Freelere tıklayıp sonra çıkan rs556 gibi başlayan linkleri kopyala...Normal rapid linkini kullanırsan indirmez...Freeye tıklayıp sonra çıkan linki kopyalacaksın...Sonra o linkleri tek tek Firefoxun sayfasının sağ altında çıkan yerdeki RDown ı açıp oraya yapıştır...Her linki yapıştırdıktan sonra Enter ile alt satıra geçmeyi unutma...Sonra Start a tıkla ve bilgisayarı açık bırak...bende 30 saatte falan indirdi sanırım...4. partta hata oldu...birkaç kez indirmem gerekti...3kb la indi 4.part...

Bilgisayarı gece kapatmayacaksın sen uyurken o indirmeye devam edecek...
  • quote:

ya torrent diyonuzda kardeşim 50 tane ayarı var,utorrentinde

airtes modemin varsa bittorrent kullan ayar istemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDMaxiBo

7100 x64 kurdum... Bilgisayarım sağ tık yönet komutu çalışmıyor...Daha önceki sürümlerde de oluyordu bu... (Format atıp kurdum upgrade yapmadım)
    Başka yaşayan var mı bu problemi RC de ?

Bşr de KMPlayerda Album ART açılamıyor ama gerisi normal çalışıyor

7068 sürümü bende de aynı hatayı vermişti ve o yüzden kaldırmıştım hatta son zamanlarda iyi ce kafayı yemişti.masaüstünde bişeye sağ tıklayınca windows explorer yeniden başlatılıyordu

ya hadi düzeltinde kullanalım şunu yaw . xp ye döndüm kullanılmıyor ya xp . vistada yüklemek istemedim . nedir bu bizim çektiğimiz arkadaş ya
  • quote:

ya torrent diyonuzda kardeşim 50 tane ayarı var,utorrentinde

okadar da degil xD
  • win7 7100 32bit için java programı ne kullanıyorsunuz
  • yarın öğle saatlerinde microsoftun sitesinden 7100 RC i lisanslı olarak indirebilirsiniz. 02.03.2010 kadar lisans veriyor.torrentle uğraşmayınız..

microsofttan dün bana gelen mesaj aşağıdadır.

Windows 7 Release Candidate Announcement

Thank you very much for your help in testing the Windows 7 Beta. Your feedback is invaluable in helping make Windows 7 a high quality operating system. With your help, we have reached the next major milestone on the journey to Windows 7: the Release Candidate (RC).

- On April 30th, the RC became available to MSDN subscribers and TechNet Plus subscribers.
    - On Tuesday, May 5 (PST), the RC will be available to everyone via our Customer Preview Program. As with the Beta, the Windows 7 RC Customer Preview Program is a broad public program that offers the RC free to anyone who wants to download it. It will be available at least through June 30, 2009, with no limits on the number of downloads or product keys available.

So you don’t need rush to make sure you get your copy. When you’re ready to download the RC, it’ll be waiting for you.

To get the RC please use one of the following links:
    - Developers
    - IT Pros/Microsoft Partners
    - Tech Enthusiasts/Consumers

IMPORTANT: If you are running Windows 7 Beta you’ll need to back up your data (preferably on an external device) and then do a clean install of the Windows 7 Release Candidate. After installing Windows 7, you will need to reinstall applications and restore your files. If you need help with the installation process, please see the Installation Instructions.

If you’re running Windows Vista, you can install Window 7 RC without having to back up and reinstall your programs and data. But to be on the safe side, please do backup your data before you start.

Please note: All users of the Windows 7 Release Candidate (including Windows Vista users who have upgraded to the Release Candidate) must do a clean installation of Windows 7 RTM. Please keep this is mind as you consider downloading the Release Candidate as opposed to waiting for the general availability release.

Thanks again for your help in reaching this important milestone. We hope that you will join us in testing the RC and finishing Windows 7!

--------------------------------------------------------------------------------

Resources

• Windows 7 Site

• Installation Instructions

• FAQ

• Windows 7 Forum

• Get Windows Live

You are receiving this important message about Windows 7 because you downloaded the Beta or RC from either TechNet, MSDN or the Windows web site.

Microsoft respects your privacy. Please read our online Privacy Statement.

Microsoft Corporation
    One Microsoft Way
    Redmond, Washington, USA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boncuk2004 -- 4 Mayıs 2009; 22:36:56 >
  • Arkadaşlar ben bazı sitelerde win7 ile ilgili videoları izlerken ekrana dokunarak kullanılan bir sitem gördüm bu w.n7nin özelliğimi yoksa ekranınıznda dukunulabilirmi olması gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zileli1

Arkadaşlar ben bazı sitelerde win7 ile ilgili videoları izlerken ekrana dokunarak kullanılan bir sitem gördüm bu w.n7nin özelliğimi yoksa ekranınıznda dukunulabilirmi olması gerekli

Ekranın dokunmatik olması gerekiyor tabi ki.

Bu arada 7100 Türkçe'yi nerden indircez yarın?
  • arkadaşlar direk 7057 nin üstüne kurabilir miyiz 7100 ü? yoksa format mı gerekli illa??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 4 Mayıs 2009; 23:49:47 >
  • yaw arkadaşlar bu sanal xp için kime başvursam?
    loptopum sony vaio. işlemci t9400.işlemci açısından sorun yok.bios ise american megatrends üzerine görünüyor.acaba bios üretici şirketle bağlantı kursam bana yardımcı olurlar mı?
    veya tavsiyeniz var mı bu konuda bana?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vata

arkadaşlar direk 7057 nin üstüne kurabilir miyiz 7100 ü? yoksa format mı gerekli illa??

ilk once update dene olmadi format at.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hrnayn

win7 7100 32bit için java programı ne kullanıyorsunuz

netbeans çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orjinalden alıntı: vata

arkadaşlar direk 7057 nin üstüne kurabilir miyiz 7100 ü? yoksa format mı gerekli illa??

ilk once update dene olmadi format at.

sıfırdan kurman her zaman için daha sağlıklı. 2 saat update yaptıktan sonra kullanmaya başlayınca saçmasapan hatalar alabilme şansın çok yüksek.
  • beyler yeni rc ciktimi nereden indirecez ?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.