Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: hrnayn

ultimatemi :)

evet ..

zaten şu an başka bir sürüm yok....

Dağıtılan başka bir sürüm yok fakat DVD'ye yapacağınız ufak bi hile ile bütün sürümleri açabilirsiniz; ama Ultimate ve Enterprise sürümü dışındaki sürümlere Türkçe paketi uygulayamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 3 Mayıs 2009; 22:56:47 >
  • arkadaşlar xp modundan bahsedin birazda,onu yüklemiyomusunuz?
  • benim elimdeki dvdde 32bit için bahsediyorum tüm sürümler mevcut
  • 7077 de innaılmaz hatalar var mesela hdd sürekşli çalışıyor hiç durmuyor artı sleep moduna geçmeden ikinci hdd yi tanımıyor ve ie 8 sürekli 2 dakkada bir çöküyor.7100 kurucam bakalım ne değişecek.*
  • ben 7077 kullanirken problem yok tu ie ile ama hdd cok calisior.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Arkadaşlar 32Bit'te kullanabildiğimiz tüm programlar, uygulamalar vs. 64bit'te de kullanabilirmiyiz yani bir uyumsuzluk sorun çıkartma ihtimali var mı? Windows Live Messenger 8.5 vb.

Hayır herhangibir problem çıkmaz.

Cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hrnayn

benim elimdeki dvdde 32bit için bahsediyorum tüm sürümler mevcut

tamam arkadaşım... şu an zaten herkesin kullandığı bütün sürümler ultimate... sorun yok yani...
  • arkadaşlar bişey sorucam ultimate mi daha iyi professional mi? bir de ben laptopuma 7077 ultimate yüklemiştim çok kastı aero özelliğide devre dışı kaldı.aynı şekilde yeğenimede yükledim oda çok kastı ve aero çalışmadı. bu iki bilgisayarında ramlari düşük.Şimdi ben bu kaldırmayan bilgisayarlara windows 7 pro yüklesem daha verimli mi çalışır yoksa yine kötü mü olur?
  • biz daha vista ya terfi etmeden 7 çıkmış, görünüşe göre Menüler, Teamlar, Masaüstü simgeler falan Vista gibi, o yüzden şimdilik kalsın diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

biz daha vista ya terfi etmeden 7 çıkmış, görünüşe göre Menüler, Teamlar, Masaüstü simgeler falan Vista gibi, o yüzden şimdilik kalsın diyorum...

seninki biraz xp ye bagımlı olma hastalıgı. fazla bekleme işletim sistemini değiştirmek için çünkü xp yi yeni bir isimde bir daha çıkarmazlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raverss

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35
    @raverss, Win7 dvdsine TR entegre etmeyi soruyorsan türkçeleştirme tamam ama yükleme yaparken %45'e felan gelince yükleme hata veriyor.
    Denememeni tavsiye ederim.Bu konuda çalışmalarım sürüyor.

Evet dil entegresinden bahsetmiştim demek hata veriyor tnc de bikaç kişi entegre edip upload edeceklermiş bakalım nasıl olacak.

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
    az önce yüklememe hatasının çözümünü buldum

http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=5189

buradakinin aynısını yapıyorsunuz.sadece ilk resimdeki image bölümünde adamın söylediği "4" değerini "5" olarak değiştiryorsunuz.
    Windows 7 Türkçe kurulum DVD'niz oluyor

Beni izlemeye devam edin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 4 Mayıs 2009; 1:47:18 >
  • Bismillah deyip kuruyorum RC yi
  • 7000(64bit) surumunu kullanıyorum. kaspersky ve eset dışında tam sistem koruma programı tavsiye edermisiniz. norton 360ın uyumlu bir sürümünü bulamadım.
  • Merhaba arkadaşlar

Windows 7 Virtual PC bilindiği gibi ingilizce Windows XP kuruyor.Virtual içindeki XP işletim sistemini Türkçeye çevirebilirsiniz.

http://windowsum.com/f586/windows-7-virtual-pc-turkce-5867/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serciyo84 -- 4 Mayıs 2009; 2:05:45 >
  • yaw nasıl olacak benim sorun ?
    dizüstünde virtual xp yi kullanamayacak mıyım ben?
    işlemci destekliyor.ama bios destelkemiyorsa olmuyor mu yani?
    bi fikri olan var mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: raverss

quote:

@raverss, Win7 dvdsine TR entegre etmeyi soruyorsan türkçeleştirme tamam ama yükleme yaparken %45'e felan gelince yükleme hata veriyor.
    Denememeni tavsiye ederim.Bu konuda çalışmalarım sürüyor.

Evet dil entegresinden bahsetmiştim demek hata veriyor tnc de bikaç kişi entegre edip upload edeceklermiş bakalım nasıl olacak.

az önce yüklememe hatasının çözümünü buldum

http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=5189

buradakinin aynısını yapıyorsunuz.sadece ilk resimdeki image bölümünde adamın söylediği "4" değerini "5" olarak değiştiryorsunuz.
    Windows 7 Türkçe kurulum DVD'niz oluyor

Beni izlemeye devam edin....

arkadaşım sana türkçe olarak açıklarmısın demiştim ordakileri şow yapacağına buna çalışsana.!
  • 7100 x64 kurdum... Bilgisayarım sağ tık yönet komutu çalışmıyor...Daha önceki sürümlerde de oluyordu bu... (Format atıp kurdum upgrade yapmadım)
    Başka yaşayan var mı bu problemi RC de ?

Bşr de KMPlayerda Album ART açılamıyor ama gerisi normal çalışıyor

7077 sanki daha seriydi
    Ama Türkçe olsun diye 7100 kullanacaz artık...Evdeki herkes ingilizce bilmiyor

+++Esetnod32 kurarken bu programın bilinen uyum sorunu var diye hata verdi...Birkaç kez aynı hatayı verdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 4 Mayıs 2009; 9:57:23 >
  • Selam arkadaşlar.
    Windows 7 yi 1 diske 3 ten fazla sayıda kurmanın yolu varmıdır merak ediyorum.İş için lazım ancak sadece 3 adet kurulmasına izin veriyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Herkese iyi haftalar...
    Beşiktaşlılara geçmiş olsun, kötü günlerimizde bize böyle koltuk çıktıkları için teşekkür ederiz

Arkadaşlar aşağıda Virtual XP'yi çalıştırmadan, o XP'nin içinde yüklü olan bir uygulamayı win7 masaüstünde nasıl çalıştıracağımızı anlatıyorum...

Öncelikle sanal xp'yi çalıştırıyor ve başlat menüsüne sağ klik yapıp "tüm kullanıcıları aç" diyoruz:

Açılan klasöre win7 masaüstünde çalıştırmayı arzu ettiğimiz programların kısayollarını atıyoruz. Ben örnek olarak önce IE'nin kısayolunu attım.:

Sonra sanal xp'yi kapatıp win7 başlat menüsüne tıklıyor ve "Windows Virtual PC" klasörü altında "Virtual Windows XP Applications" klasörünün oluştuğunu ve onun içinde de IE kısayolunun olduğunu görüyoruz:

Kısayola tıkladığınızda ise Virtual PC'yi çalıştırmadan IE'nin açıldığını göreceksiniz, tüm programları bu yöntemle çalıştırabilirsiniz. Aşağıda aynı anda sorunsuz çalışan IE6 ve IE8 görülmekte:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 4 Mayıs 2009; 12:44:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serciyo84

Merhaba arkadaşlar

Windows 7 Virtual PC bilindiği gibi ingilizce Windows XP kuruyor.Virtual içindeki XP işletim sistemini Türkçeye çevirebilirsiniz.

http://windowsum.com/f586/windows-7-virtual-pc-turkce-5867/

Teşekkürler
    Şuraya ekledim linki:http://forum.donanimhaber.com/m_31456755/mpage_1/key_//tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.