Windows 7 çıkış adayı sürümün yayınlanması için herkes nefesini tutmuş beklerken, sınırlı dağıtımda yaşanan aksaklıklar endişe veriyor.
5 Mayıs'ta milyonlarca kullanıcının indirmek için merakla beklediği yeni nesil işletim sisteminin bu hafta yaşattığı aksaklıklar, Salı günü Windows 7 RC'yi indirmek için çok fazla umutlanmamız gerektiğini tekrar hatırlattı. Şimdilik sadece MSDN ve TechNet abonelerine yayınlanan Windows 7 çıkış adayı sürümü, bu haliyle bile Microsoft'un sunucularının çökmesine neden oldu.
Dostum Link Ölmüş!
Konuyla ilgili MSDN kullanıcılarının hışmına uğrayan Microsoft, kimsenin erişememesine rağmen linklerin çalışır durumda olduğu konusunda ısrar ederken, yeni işletim sistemine olan yoğun ilgiden dolayı bıyık altından güldüğü de gözlerden kaçmadı.
:: Microsoft 5 Mayıs'ta da çöker mi?
microsoft rapide upload etsin dosyaları,çökme mökme olmaz herkes indirir
quote:
Orjinalden alıntı: kcbilir
quote:
Orjinalden alıntı: raverss
alicans şu tr ye çevirme işini tr olarak anlatabilirmisin?
@kcbilir, arkadaşın demek istediği Win7 dvdsine TR entegre etmek galiba.
@raverss, Win7 dvdsine TR entegre etmeyi soruyorsan türkçeleştirme tamam ama yükleme yaparken %45'e felan gelince yükleme hata veriyor. Denememeni tavsiye ederim.Bu konuda çalışmalarım sürüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: alicans35
quote:
Orjinalden alıntı: hrnayn
arkadaşlar RC 7100 indirdim türkçe dil paketide var çevirmek için denetim masasına girdim change display language diye bir seçenek yok neden acaba
denetim masasında "Region And Language" bölümüne gireceksiniz.Oradaki "Keyboards and languages" tab'ından "Install/Uninstall Languages" bölümünden yükleyebilirsiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_31367738/tm.htm buradakilere göre yapmak istedim change display language diye bir seçenek yok + ses yüklü olduğu halde sesin üzerinde çarpı işareti var neden acaba
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar RC 7100 indirdim türkçe dil paketide var çevirmek için denetim masasına girdim change display language diye bir seçenek yok neden acaba
denetim masasında "Region And Language" bölümüne gireceksiniz.Oradaki "Keyboards and languages" tab'ından "Install/Uninstall Languages" bölümünden yükleyebilirsiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_31367738/tm.htm buradakilere göre yapmak istedim change display language diye bir seçenek yok + ses yüklü olduğu halde sesin üzerinde çarpı işareti var neden acaba
Denetim masasına git ve "View by: Category" yap. Ses de mute'da büyük ihtimal.
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
quote:
Orjinalden alıntı: talatcaner
Microsoft Yine Çöktü!
Windows 7 çıkış adayı sürümün yayınlanması için herkes nefesini tutmuş beklerken, sınırlı dağıtımda yaşanan aksaklıklar endişe veriyor.
5 Mayıs'ta milyonlarca kullanıcının indirmek için merakla beklediği yeni nesil işletim sisteminin bu hafta yaşattığı aksaklıklar, Salı günü Windows 7 RC'yi indirmek için çok fazla umutlanmamız gerektiğini tekrar hatırlattı. Şimdilik sadece MSDN ve TechNet abonelerine yayınlanan Windows 7 çıkış adayı sürümü, bu haliyle bile Microsoft'un sunucularının çökmesine neden oldu.
Dostum Link Ölmüş!
Konuyla ilgili MSDN kullanıcılarının hışmına uğrayan Microsoft, kimsenin erişememesine rağmen linklerin çalışır durumda olduğu konusunda ısrar ederken, yeni işletim sistemine olan yoğun ilgiden dolayı bıyık altından güldüğü de gözlerden kaçmadı.
:: Microsoft 5 Mayıs'ta da çöker mi?
microsoft rapide upload etsin dosyaları,çökme mökme olmaz herkes indirir
Premium olsun mümkünse
ms nin dagaticagi rc 7100 mu olacak?
quote:
Orjinalden alıntı: gizmo_x
evet kardeşim 7100 olacak bana mail atmış microsoft indirmem için
quote:
quote:
sende bize atarmısın o maili
quote:
quote:
quote:
Buyrun :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 3 Mayıs 2009; 15:39:03 >
win7 iyi güzel de görev çubuğuna nasıl kısayol koyacam..mesela firefoxun. bulamadım bi türlü
quote:
quote:
quote:
quote:
Buyrun :
aslında maili derken,linkleri demiştim ama neyse bekleyecez artık napalım salıyı
quote:
Orjinalden alıntı: Death Time
win7 iyi güzel de görev çubuğuna nasıl kısayol koyacam..mesela firefoxun. bulamadım bi türlü
Firefox'a sağ klik / pin to taskbar
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@ aslında maili derken,linkleri demiştim ama neyse bekleyecez artık napalım salıyı
quote:
quote:
quote: