Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.045
Cevap
23
Favori
853.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum geçen ay
  • Cevaplayan Üyeler 1353
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 74
  • Ortalama Mesaj Aralığı 13 saat 33 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 63
  • Favoriye Eklediklerim 23
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • alicans35 (622 mesaj) Batuist (285 mesaj) Mr NO (234 mesaj) reko (204 mesaj) CoNneCtinG_04 (189 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (96 mesaj) Mobil (24 mesaj) Tablet (2 mesaj) Mini (4 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: recon83

quote:

Ben Dün Kurdum. Ses Kartı Problemleri Fix lenmis İe 8 Rc 1 Eklenmis benim gördüğüm iyileştirmeler simdilik bunlar

32 bit olanı mı yoksa 64 bit olanınımı kurdunuz? 64 bit olanını hiç bi yerde bulamadımda win 7 beta 1 7022 yi...
    quote:

Gerek yok cunku mart ayinin ortalarinda veya sonlarina dogru RC 1 cikacakmis.

bilgilendirme için teşekkürler.... beklemekde yarar var o zaman zaten marta az kaldı....

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: recon83

quote:

32 bit olanı mı yoksa 64 bit olanınımı kurdunuz? 64 bit olanını hiç bi yerde bulamadımda win 7 beta 1 7022 yi...

32 bit kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 25 Şubat 2009; 3:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rx3004

Orjinalden alıntı: recon83

quote:

32 bit kurdum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 32bit veya 64bit windows7 isteyenler bana pm atsınlar. Akşam cevaplayacağım pm leri, yardımcı olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Arkadaşlar 32bit veya 64bit windows7 isteyenler bana pm atsınlar. Akşam cevaplayacağım pm leri, yardımcı olacağım.

Alıntıları Göster
    Benimde değişik bir sorunun var.
    7000 sürmünü indirip Hdd de 3 .part ayırarak kurdum ve 1 ay kadar kullandım ama kullanıcı şifresini değiştirdim ve tabiki unuttum Asıl kullandığım xp den win7 kurulu olan bölümü yeniden biçimlendirdim ve win7 yi sildim.Ama tekrar kurmak istediğimde pc açılırken çift işletim sisteminden hangisi açılsın diye sorduğu ekranda win7 seçeneği duruyordu.Önemsemedim ve tekrar kurdum .Yeniden başlattığımda açılış menüsünde sistem seçim ekranı gelsiğinde;
    --earlier versiyon...
    --win 7
    --win 7
    Oldu.Bu menüden eski win 7 ibaresini nasıl kaldırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcep80

Bilmeyenler ve dvd sürücüsü olmayanalar için bir hatırlatma windows 7 usbden kuruluyor.İmaj dosyasını buraya cıkart deyip usb bellege dosyaları cıkarıyoruz ve setuptan kurulumu başlatıoruz .bios ayarlarını usb yapmayın.normal cd den boot seklinde olsun2.si usb olabilir.kendim denedim ve başarılı sonuç aldım hiç bir hata vermeden kuruldu sürüm; build beta 1 7022

Alıntıları Göster
    Jantim eline sağlık çiçek gibi konu olmuş. Sen bizi masrafa sokucaksın anlaşılan... :) Service Pack'i ne zaman çıkıyomuş bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Jantim eline sağlık çiçek gibi konu olmuş. Sen bizi masrafa sokucaksın anlaşılan... :) Service Pack'i ne zaman çıkıyomuş bunun?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 64 bitte youtubejacker ı kullanabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Teşekkür ederim Fırat abi.
    Service pack değilde hele bir full sürümü çıksın bakalım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Teşekkür ederim Fırat abi.
    Service pack değilde hele bir full sürümü çıksın bakalım.

Alıntıları Göster
    quote:

maalesef yotubejacker çalışmıyor win7 64 bitte....
  • quote:

quote:

maalesef yotubejacker çalışmıyor win7 64 bitte....

Alıntıları Göster
    selamlar 64 bit sürümünü kullanıyorum mükemmel çalıştı.... ancak klasik sorun bt878 chipsetli avermedia tv kartımı tanıtamadım capture için kullanıyorum.... vista 64 bit ultimate de planetamd64 sitesindeki driverları özelleştirip kullanabilmiştim... fikri olan var mı
  • merhabalar oncelıkle konuyu acan arkdasa tesekkur edıyorum ben yenı kurdum kulanıyorum fakat zordandıgım cozemedıgım bır kar mese var yardım edersenız sevırırım
    1) bılgısayıma ters tıkladıgımda ısletım sıstemı ram 4 bg gorunuyor dxdiag komutu ıle baktıgımda 3 gb gorunuyo acaba hangı rakam gercektır bunun cozumu ıcın 64 bıt ısletıms sıstemımı kurmalıyım (not makıne toshıba a100 1 bp ıslemcı core 2 dou 7300 desteklermı bılmıyorum)
    2)arc cuguna wınddows medıa centerı bır turlu eklıyemedım
    3)pencerelerı ard ardda sıralama dumesını buldum ama arac cubuguna ekleyemedım
    4)ısletım sıtemı ıle yuklu olan expler beta 2 surumunu nasıl kaldırıp eskı surumu yukleye bılırım
    tesekkurler
  • quote:

Bilmeyenler ve dvd sürücüsü olmayanalar için bir hatırlatma windows 7 usbden kuruluyor.İmaj dosyasını buraya cıkart deyip usb bellege dosyaları cıkarıyoruz ve setuptan kurulumu başlatıoruz .bios ayarlarını usb yapmayın.normal cd den boot seklinde olsun2.si usb olabilir.kendim denedim ve başarılı sonuç aldım hiç bir hata vermeden kuruldu sürüm; build beta 1 7022

Alıntıları Göster
    Ya kurulumda Vista yüklüyoruz gibi birşey yazmışsın. Windows 7 Vista'nın patchi falan değildir herhalde di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ya kurulumda Vista yüklüyoruz gibi birşey yazmışsın. Windows 7 Vista'nın patchi falan değildir herhalde di mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GencayA

Vista konusu ile karıştırma olmuş. Bu konuyu çok seri bi şekilde hazırladım.. Affola.
    Kurulan sistem Windows 7 dir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GencayA

Vista konusu ile karıştırma olmuş. Bu konuyu çok seri bi şekilde hazırladım.. Affola.
    Kurulan sistem Windows 7 dir.

Alıntıları Göster
    benim bilgisayarım 512 ram çok kasma olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

İşlemci nedir?
    512mb ile zor...
  • quote:

quote:

İşlemci nedir?
    512mb ile zor...

Alıntıları Göster
    anşasılan kendı basımızın caresıne bakıcagız :( :)
  • quote:

quote:

İşlemci nedir?
    512mb ile zor...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

İşlemci nedir?
    512mb ile zor...

vista
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turistof Kolomb

quote:

quote:

İşlemci nedir?
    512mb ile zor...

vista

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

İşlemci nedir?
    512mb ile zor...

vista

İşlemci nedir?
    - Vista

Vista dahada zor. Xp devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_yilmaz

merhabalar oncelıkle konuyu acan arkdasa tesekkur edıyorum ben yenı kurdum kulanıyorum fakat zordandıgım cozemedıgım bır kar mese var yardım edersenız sevırırım
    1) bılgısayıma ters tıkladıgımda ısletım sıstemı ram 4 bg gorunuyor dxdiag komutu ıle baktıgımda 3 gb gorunuyo acaba hangı rakam gercektır bunun cozumu ıcın 64 bıt ısletıms sıstemımı kurmalıyım (not makıne toshıba a100 1 bp ıslemcı core 2 dou 7300 desteklermı bılmıyorum)
    4)ısletım sıtemı ıle yuklu olan expler beta 2 surumunu nasıl kaldırıp eskı surumu yukleye bılırım
    tesekkurler
    quote:

Orjinalden alıntı: cem_yilmaz

merhabalar oncelıkle konuyu acan arkdasa tesekkur edıyorum ben yenı kurdum kulanıyorum fakat zordandıgım cozemedıgım bır kar mese var yardım edersenız sevırırım
    tesekkurler

Bu sorularına cevap veremiyorum. Çünkü Win7 kullanmıyorum şuanda. Full sürüm olmadığı için kimsede uğraşmıyor diyebilirim.
    O nedenle full sürüm çıkana kadar cevap alamama gibi durumları alttan alalım
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar windows 7 yi kurarken %1-2 gibi sonra şu hatayı veriyor "Error code:0x80070570" bir türlü kurulumu bitiremedim yardımcı olurmusunuz lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacihekimhanli

Arkadaşlar windows 7 yi kurarken %1-2 gibi sonra şu hatayı veriyor "Error code:0x80070570" bir türlü kurulumu bitiremedim yardımcı olurmusunuz lütfen.

Alıntıları Göster
    quote:

yeniden dvd ye çekip öyle deneyin...
  • quote:

quote:

yeniden dvd ye çekip öyle deneyin...

Alıntıları Göster
    Beyler bende bir problem var Mikrofon ile alakalı driver kurdum vistanın herşey okey ama mikrofon kendi sesimi kaydetmiyor winampdan birşey çalsın kaydediyor yada media playerdan pc den ne çıkarsa benim sesimi kabul etmiyor sesimmi kötü ne :D
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.