Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

Windows 7 7264 x86 Türkçe Dil Paketi
    yine alicans35 farkıyla..

http://rapidshare.com/files/250669659/7264x86lp.cab

güle güle kullanın..

msin dil pakedi mi yoksa kullanıcıların yaptığı bi paket mi acaba?

%100 orjinaldir
  • quote:

Windows 7 7264 x86 ORJİNAL Türkçe Dil Paketi

güle güle kullanın..

teşekkürler
  • Rapidshare sunucularında sorun mu var. 1 saattir indiremedim dil dosyasını.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

quote:

Windows 7 7264 x86 Türkçe Dil Paketi

güle güle kullanın..

msin dil pakedi mi yoksa kullanıcıların yaptığı bi paket mi acaba?

%100 orjinaldir

teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepolmez

**** sunucularında sorun mu var. 1 saattir indiremedim dil dosyasını.

farklı bir sunucudan indirmeyi deneyin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: recepolmez

**** sunucularında sorun mu var. 1 saattir indiremedim dil dosyasını.

farklı bir sunucudan indirmeyi deneyin .

hala uğraşıyrum inmedi bir türlü. jdownloader açık geçici dosya bulunamadı hatası veriyor her seferinde. firefox uzun süre cevap vermedi. rapid dışında link var mı
  • 3 saattir denemdiğim sunucu kalmadı rapid dışında bir yere uploada edebilirmisiniz sizden rica etsem
  • Windows 7 de videoların karelenme sorununu bir türlü çözemedim. En son kurdugum 7231 de ekran kartı driver i yani ati ccc sorunsuz olarak kuruldu, daha sonra k-lite mega codec pack yükledim ama maalesef wmv, avi, divx videoların tamamında bu karelenme sorunu var birde x264 de denemek için film indirdim, onda da sorun devam ediyor. Gözüme takılan tek şey windows xp de iken taskbar da video codec lerin imleçleri falan çıkardı ama win 7 de çıkmıyor başka da aklıma gelen bir durum yok. Yardımcı olması açısından birse ekran görüntüsü koydum,yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: juveline

Windows 7 de videoların karelenme sorununu bir türlü çözemedim. En son kurdugum 7231 de ekran kartı driver i yani ati ccc sorunsuz olarak kuruldu, daha sonra k-lite mega codec pack yükledim ama maalesef wmv, avi, divx videoların tamamında bu karelenme sorunu var birde x264 de denemek için film indirdim, onda da sorun devam ediyor. Gözüme takılan tek şey windows xp de iken taskbar da video codec lerin imleçleri falan çıkardı ama win 7 de çıkmıyor başka da aklıma gelen bir durum yok. Yardımcı olması açısından birse ekran görüntüsü koydum,yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla

Windows 7'de mediaplayer 12 3. parti codec desteklemiyor. Kendi codec'lerini kullanıyor. Powerdvd 9,media player classic gibi alternatiflere yönelin.
  • @burak08
    kardeş bu sorunu bende yaşıyorum.muhtemelen kablolu bağlantı kaynaklı bir sorun.Ağ bağdaştırıcısını devredışı bırakıp tekrar aktifleştirdiğinde bağlantı geliyor.eğer imkanın varsa kablosuz bağlantı kullanmaya çalış.o zaman hiç sıkıntı olmuyor.

birde arkadaşlar RTM için ayrı key mi alacaz yoksa elimizdeki keyleri mi kullanacaz?yoksa bir hayırseverin!!!!! ilaç çıkarmasını mı beklicez?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

@burak08
    kardeş bu sorunu bende yaşıyorum.muhtemelen kablolu bağlantı kaynaklı bir sorun.Ağ bağdaştırıcısını devredışı bırakıp tekrar aktifleştirdiğinde bağlantı geliyor.eğer imkanın varsa kablosuz bağlantı kullanmaya çalış.o zaman hiç sıkıntı olmuyor.

birde arkadaşlar RTM için ayrı key mi alacaz yoksa elimizdeki keyleri mi kullanacaz?yoksa bir hayırseverin!!!!! ilaç çıkarmasını mı beklicez?

RTM için ayrı key mi alıcaz derken RTM zaten parayla satılacak versiyonu.. parasını verirsen tabi keyide alırsın.. ama ben ilaçlıcam.. tabi çıkarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigmucit34

quote:

Orjinalden alıntı: juveline

Windows 7 de videoların karelenme sorununu bir türlü çözemedim. En son kurdugum 7231 de ekran kartı driver i yani ati ccc sorunsuz olarak kuruldu, daha sonra k-lite mega codec pack yükledim ama maalesef wmv, avi, divx videoların tamamında bu karelenme sorunu var birde x264 de denemek için film indirdim, onda da sorun devam ediyor. Gözüme takılan tek şey windows xp de iken taskbar da video codec lerin imleçleri falan çıkardı ama win 7 de çıkmıyor başka da aklıma gelen bir durum yok. Yardımcı olması açısından birse ekran görüntüsü koydum,yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla

Windows 7'de mediaplayer 12 3. parti codec desteklemiyor. Kendi codec'lerini kullanıyor. Powerdvd 9,media player classic gibi alternatiflere yönelin.

Anladıgım kadarıyla k lite gibi codec paketlerini kullanmamalıyım. Bu paketi kaldırdım ve MPC Home cinema yı indirip onunla video açtım herhangi bir değişiklik göremiyorum, kurmam gereken başka bir codec var mı ?
  • wallaha vistayı mecbur aldık loptopu alırkene.
    eğer makul bir fiyata upgrade verseydi vistanın üstüne alırdım ama maalesef yine işimiz ilaçlara kaldı gibi :(((((
    quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

@burak08

RTM için ayrı key mi alıcaz derken RTM zaten parayla satılacak versiyonu.. parasını verirsen tabi keyide alırsın.. ama ben ilaçlıcam.. tabi çıkarsa
  • alican bu 7264 rc keyler oluyormu yoksa rtm aktivasyon sistemindemi yani satışa sunulacak olan şekildemi keysiz kaç gün kullanabiliriz?
  • quote:

güle güle kullanın..

alicans35 türkçe dil için çok teşekkürler ama 64 bit için yokmu acaba...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazi81

quote:

güle güle kullanın..

Windows 7 Build 7264 x64 LP ;

http://rapid-share.com/files/250695255/tr-tr.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 1 Temmuz 2009; 22:58:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazi81

quote:

güle güle kullanın..

http://rapidshare.com/files/250596769/x64_tr-tr.rar türkçe dil dosyası
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

88 sayfa olmuş konu zor yardım alırım ama neyse :D Arkadaşlar net gitti gelmiyor ne yaptıysam. 2 işletim sistemi var. c:\ de win 7 d:\ de xp e:\ yedeklerim. win 7 de net yok xp ye giriyorum catır catır. Çözemedim bir türlü deli olucam. Format attım net düzeldi. Restart ettim pc yi gene gitti. offffff :@

hocam aynı sorunu bende çok yaşıyorum 7064 sürümü müydü neydi, onda yaşıyordum bu sorunu ...

yukarda bi arkadaşın dediği taktiği kullanıyordum bende ağ kartını devre dışı bırakıyordum sonra tekrar etkin yapıyordum ip alıyordu ve çalışıyordu...

şimdi 7201 sürümünü kullanıyorum bunda öyle bi problemle karşılaşmadım henüz ama bunda da başlat çubuğu bazen donma yapıyor yani donma derken , başlat çubuğundaki açık pencerelere tıklama falan yapamıyorsun belli bir süre . onun dışında da o ağ problemini bunda henüz yaşamadım..

ama senin problemin çözümünü ben bulamamıştım ne yaptıysam olmadı sadece yukarda dediğim gibi ağ kartını devre dışı bırak sonra tekrar etkinleştir artık girer internete
  • quote:

Orjinalden alıntı: raverss

alican bu 7264 rc keyler oluyormu yoksa rtm aktivasyon sistemindemi yani satışa sunulacak olan şekildemi keysiz kaç gün kullanabiliriz?

RC keyler kabul edilmiyor.Keysiz 30 gün kullanabilirsiniz.
  • herşey iyi güzelde şu 64 bit'i CANON yüzünden yükleyemiyorum !!!
    koskoca firmanın yazıcısı için 64 bit seçeneği yok
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.