sohbet gibi olacak ama çok mu ünlüydü bu mavi bilg.?
quote:
Orjinalden alıntı: Psychopath Bird
ününden ziyade çok eski ve köklü,büyük firmalardan biriydi,yalnız çok şaibeli durumlar var ortada,insanlar mağdur durumda,geceyarısı tırları yanaştırıp mağazalar boşaltılmış firma sahiplerince...
neyse yeri burası değil,daha fazla konuyu saptırmayalım, x64 rapid linkleri nerede kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
quote:
Orjinalden alıntı: Psychopath Bird
ününden ziyade çok eski ve köklü,büyük firmalardan biriydi,yalnız çok şaibeli durumlar var ortada,insanlar mağdur durumda,geceyarısı tırları yanaştırıp mağazalar boşaltılmış firma sahiplerince...
neyse yeri burası değil,daha fazla konuyu saptırmayalım, x64 rapid linkleri nerede kaldı
heemm anladım saol.
7264 indiren deneyenler varsa görünümde vs. olan değişiklikleri yazarlarsa iyi olur.
bide 7260 için ms in yayınladığı tr dil pakedi yok mu?
arkadaşlar wzor a giremiyorum sizlerde durum nasıl?
quote:
Orjinalden alıntı: raverss
arkadaşlar wzor a giremiyorum sizlerde durum nasıl?
wzor'a girilebiliniyor.
quote:
Orjinalden alıntı: righteous@
linkleri açıktan vermeyin,dh de hiçbir şeyin özgürlüğü yoktur,mavi bilgisayarın batma haberi bile her forumda konuşulurken dh de hiçbir şekilde konuşulmasına izin verilmiyor
siz linkleri bana verin ben yayınlarım.. zaten şu an yukarıda torrent linkide verilmiş.. rapidin neyi eksik.. daha öncede verilmişti... ve kimsede birşey dememişti.. çünkü illegal bir durum yok ortada... ben yaparım verin linkleri... heyyyyttt....
6.1.7265.0.win7_rtm.090624-1905 6.1.7266.0.win7_rtm.090625-1847 - NEW candidate in build.
rtm öncesi bu sürümlerde yoldaymış sanırım,beklesekmi acaba
Arkadaşlar wzor.net'e nasıl girebiliriz şifresi nedir yada nasıl kayıt olabiliriz?
quote:
Orjinalden alıntı: wolf_30
Arkadaşlar wzor.net'e nasıl girebiliriz şifresi nedir yada nasıl kayıt olabiliriz?
Kullanıcı adı: Ku! şifre: Ku!
(büyük küçük harflere dikkat)
yada,
kullanıcı adı: download şifre: download
quote:
Orjinalden alıntı: alicans35
quote:
Orjinalden alıntı: wolf_30
Kullanıcı adı: Ku! şifre: Ku!
(büyük küçük harflere dikkat)
yada,
kullanıcı adı: download şifre: download
Teşekkür ederim.
off ben bu wzor u çok ünlü bi torr*nt sitesi sanıyodum. k.adı şifre görünce sevindim ama öyle değilmiş.
quote:
64-bit torrent gelmiştir >>
/>
PM attım ama geri dönmedin.
7264 32bit
quote:
Orjinalden alıntı: F@ruk
quote:
64-bit torrent gelmiştir >>
/>
PM attım ama geri dönmedin.
PM atıldı..
x86 ve x64 rapid linkleri gelmiştir...
quote:
Orjinalden alıntı: Jack Shephard
7264 32bit
Resimde ip numaranız görünüyor dikkat!
bende rtm sandım ..inat ettım rtm yı beklıcem..
@raverss simage kullan lütfen
alican rapid lütfen ..32 ve 64
7264 upgrade yaptım dil paketlerini bekliyorum. Alicans35 kardeşim var mı dil paketlerinden bir haber.