Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wildermess

herşey iyi güzelde şu 64 bit'i CANON yüzünden yükleyemiyorum !!!
    koskoca firmanın yazıcısı için 64 bit seçeneği yok

Arkadaşım bu gibi durumlar için microsoft sanal XP'yi tavsiye ediyor.. win7 altında XP çalıştırarak yazıcını kullanabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: raverss

alican bu 7264 rc keyler oluyormu yoksa rtm aktivasyon sistemindemi yani satışa sunulacak olan şekildemi keysiz kaç gün kullanabiliriz?

RC keyler kabul edilmiyor.Keysiz 30 gün kullanabilirsiniz.

Gerek kalmadı sorunsuz crack buldum x86 ve x64 için full oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Arkadaşım bu gibi durumlar için microsoft sanal XP'yi tavsiye ediyor.. win7 altında XP çalıştırarak yazıcını kullanabilirsin...

onu nasıl yapacağımı bilmiyorum maalesef !!!
  • quote:

onu nasıl yapacağımı bilmiyorum maalesef !!!

şimdi şöyle.. önce microsoftun sitesinde virtual XP diye bir arama yap.. sonra siteden iki adet dosya indireceksin.. bun dosyalardan biri küçük bir yama.. sanal XP'mizin kurulabilmesi ve çalışması için... diğeri ise sanal XP'miz.. sen yamayı kurduktan sonra XP'yi normal sıradan bir program yükler gibi kuracaksın.. oldukça basit bir işlem...
  • arkadaşlar bende ATİ Radeon X1600 ekran kartı var, win 7 için bir driverı kendi sitesinde bulunmuyor, acaba pc ye win 7 yi atsam oyun oynayabilirmiyim, lütfen cevap verin arkadaşlar, bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratpeduk

arkadaşlar bende ATİ Radeon X1600 ekran kartı var, win 7 için bir driverı kendi sitesinde bulunmuyor, acaba pc ye win 7 yi atsam oyun oynayabilirmiyim, lütfen cevap verin arkadaşlar, bekliyorum

Biraz araştıralım lütfen;

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?driver=VideoCard/win7-32-suite

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?driver=VideoCard/win7-64-suite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 2 Temmuz 2009; 0:06:34 >
  • 6.1.7265.0.win7_rtm.090624-1905 - NEW candidate in RTM branch build.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

win 7 üzerinde çalışan sanalxp nin,normal xp ile hiçbir alakası yok,örneğin sanalxp ye çok fonksiyonlu yazıcı kurup win 7 üzerinden kullanamıyorsunuz çünkü bu çeşit yazıcılar programa dayalı çalıştığı için yazıcının xp driverı sanalxp üzerinde sorun algılıyor ve tanımıyor, bunun sebebi de, microsoftun, win 7 yi, sadece win7 üzerinde çalıştırılamayan program ve dosyaları,sanalxp de son dakka çalıştırılabilmesi amacıyla tasarlamış olması,yani sanal xp sadece program ve uygulama bazlı, kesinlikle driver uyumu yok,zaten microsoftun böyle bi iddiasıda yok..fakat usb girişli standart düz bi yazıcıya sahipseniz,sanalxp otomotik olarak tanır yine yazıcıyı ve o şekilde kullanabilirsiniz..ileride ne olur bilmem fakat bugünkü haliyle,birebir xp gibi olmadığı için sanalxp nin uzun vadede disk üzerinde tuttuğu alan nedeniyle de çokta kullanışlı bi uygulama olacağını sanmıyorum..
  • Language Packs ı anladıkta Localization Packs nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: promised

win 7 üzerinde çalışan sanalxp nin,normal xp ile hiçbir alakası yok,örneğin sanalxp ye çok fonksiyonlu yazıcı kurup win 7 üzerinden kullanamıyorsunuz çünkü bu çeşit yazıcılar programa dayalı çalıştığı için yazıcının xp driverı sanalxp üzerinde sorun algılıyor ve tanımıyor, bunun sebebi de, microsoftun, win 7 yi, sadece win7 üzerinde çalıştırılamayan program ve dosyaları,sanalxp de son dakka çalıştırılabilmesi amacıyla tasarlamış olması,yani sanal xp sadece program ve uygulama bazlı, kesinlikle driver uyumu yok,zaten microsoftun böyle bi iddiasıda yok..fakat usb girişli standart düz bi yazıcıya sahipseniz,sanalxp otomotik olarak tanır yine yazıcıyı ve o şekilde kullanabilirsiniz..ileride ne olur bilmem fakat bugünkü haliyle,birebir xp gibi olmadığı için sanalxp nin uzun vadede disk üzerinde tuttuğu alan nedeniyle de çokta kullanışlı bi uygulama olacağını sanmıyorum..

Zaten özellikle USB girişi desteği üzerinbde duruyor microsoft.. eğer yazıcınızı USB ile bağlayacaksanız XP üzerinde kullanabilirsiniz... benim wus 300 Wi-Fi USB cihazım 64 bit destekli olmadığı için Win7 de çalıştıramamıştım.. sanal XP yükledikten sonra XP üzerinden çalıştırabilmiştim mesela.. win7 64bit olmasına arşın.. aynı şekilde usb üzerinden yazıcı bağlandığında yine normal XP den farksız bir şekilde cihazı tanıyacaktır.. ama kullanırken her seferinde XP'yi çalıştırmak zorunda kalıyorsunuz.. Ben zaten böyle bir alternatifin var olduğunu göstermek için söylemiştim... yoksa çok kullanışlı olmasada çalıştırma imkanı bu şekilde de olsa var..
  • 7260 için microsofttan sızan bi dil pakedi var mı?

Batuist arkadaşın imzasından baktım ama orda da 7260 için yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

7260 için microsofttan sızan bi dil pakedi var mı?

7260 için orjinal dil paketi sızdırılmadığını en az 3 kere söyledim
    sadece 7229'un dil paketleri 7260 isosuna eklendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raverss

Language Packs ı anladıkta Localization Packs nedir arkadaşlar?

kimse bilmiyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

7260 için microsofttan sızan bi dil pakedi var mı?

7260 için orjinal dil paketi sızdırılmadığını en az 3 kere söyledim
    sadece 7229'un dil paketleri 7260 isosuna eklendi.

hmm saol. 7229 un dil pakedini indireyim ozaman.
  • arkadaşlar 7264 64 bit yükledim.ie den internete girdiğimde google araç çubuğunu indir diyorum pc kendiliğindenrestliyor.böyle bir olayla karşılaşan yada çözümünü bilen varmı?
  • Arkadaşlar 7264 sürümü için ilaç lazım... 30 gün PC kapalı kalırsa tekrar açtığımda lisans key istemesin benden.. yoksa umurumda olmazdı.. PM lütfen acil...
  • Birisi bana 7264 torrenti yollayabilir mi indirip 7100ü upgrade edecem. kendim de bi kaç tane buldum ama güvenemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

Birisi bana 7264 torrenti yollayabilir mi indirip 7100ü upgrade edecem. kendim de bi kaç tane buldum ama güvenemiyorum

önceki sayfada verildi... bir yada iki sayfa önce...
  •  Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

Birisi bana 7264 torrenti yollayabilir mi indirip 7100ü upgrade edecem. kendim de bi kaç tane buldum ama güvenemiyorum

PM
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.