Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7201 64bit sürümünün serialini nerden bulabirlim? dosyayı torentle çekiyor arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

windows 7 de en beğendiğim iki özellik

-wallpaperların temaya göre slayt olarak otomatk değişmesi
    -masa üstünü göster olayını saatin sağına koymaları

slayt kullanmıyorum da masaüstü kısayolunu ben de sevdim ama çoğu kişi şikayetçi...Neden solda değil diyorlar

ilk zamanlar bende zorlandım ama alıştım şuan hatta daha iyi diyebilirim.alıştım bu windows 7 ye artık başka bişi kullanmam vista hiç kullanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDMaxiBo

64bit kullananlar KLCodec in 64bit versiyonunu mu yüklüyor ?

Yoksa 64bit win7 ye normal KLcodec mi kuruyorsunuz ?
    Ben bugün yanlışlıkla normal kurmaya başladım...sonra iptal edip 64bit klcodec son sürümünü indirip kurdum...

Bunu kurdum... v2.3.4 :http://www.codecguide.com/klcp_64bit.htm

codec 32 bit kullanılabilir. 64 bit olması ya da olmaması sorun değil. Zaten 64 bit codec ler sayılı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

quote:

Orjinalden alıntı: juveline

7127 kullanıyorum bu video olayını bi türlü çözemedim. önce k lite mega codec denedim sonra başka bir codec paketi denedim ama nafile, videolarda divx, avi yada hd olsun kalite konusunda sıkıntılarım var, tam ekran yaptıgımda aşırı derecede karelenmeler oluyor, ekran kartım 4870 son driveri yükledim sanırım ccc 9,5 olması lazım. ne önerirsiniz ?

saygılar

Sorunu tam anlayabilmek için bir kaç şey sorayım

1) k-lite hangi sürümü yüklü ?
    2) K-lite yüklenirken hangi ayarda yüklendi ?
    3) k-lite dışında hangi codecler var
    4) video izleme programı olarak hangisi kullanılıyor?
    5) Video izleme programında renderer seöeneği "EVR renderer" seçildi mi?
    6) Video izleme programında pan&scan ayarları ne durumda?
    7) Video izlenirken hangi video ve ses codec i devrede? Yani mkv izlerken mesela hangisi o an devrede ( ffdshow mu , ekran akrtı codec i , divx mi , corecodec mi ) , avi xvid/divx izlerken hangisi aktif?
    8) Ati sürücü ayarlarında videı ayarları varsayılan mı?

İlgine teşekkürler,

Codec ve player dan ziyade şunu farkettim ki, Ati driver in hem kurulumunda hem kaldırma esnasında "run.dll , streamci başlatılamadı" gibi bir hata veriyor, ekran görüntüsü aşağıda. Sanırım bu hatadan dolayı catalisty yüklendiği ilk restart dan sonra kullanılamıyor. Örneğin az önce CCleaner ve Driver cleaner ile ati yazılımlarını kaldırdım, "9-5_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu" yazılımını yükledim, şu an da taskbar da ve masaüstünde CCC görünüyor, bir video açtım bu bozulmaların oluşmadığını gördüm, restart attıktan sonra bu sorun tekrar başlayacak. Sanıyorum bu ati sürücünün sorununu çözebilirsem video sorunu ortadan kalkacak.

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juveline -- 6 Haziran 2009; 23:50:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

7201 64bit sürümünün serialini nerden bulabirlim? dosyayı torentle çekiyor arkadaşım.

7100 RC Serialini kullanarak kurabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeratull

quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

7201 64bit sürümünün serialini nerden bulabirlim? dosyayı torentle çekiyor arkadaşım.

7100 RC Serialini kullanarak kurabilirsin

teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Bunda sonra yapman gerekenler var. Mesela aktivasyon , watermark kaldırma , defender ve search hizmetini kaldırma , sanal bellek ayarları hepsi sıfırlanacak. Bunları istediğin hale tekrar getirmen lazım.

Aktivasyon ve watermark kaldırma tamam da defender ve search hizmeti kaldırma ile sanal bellek ayarları hakkında yardımcı olabilcek birileri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitozdol -- 7 Haziran 2009; 0:27:44 >
  • ARKADAŞLAR WİNDOWS 7 7100 DE WİNDOWS MEDİA PLAYER ARAÇ ÇUBUĞUNA KOYULMUYORMU KOYAMIYORUM BEN NEDEN BÖLE?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyitozdol

quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Bunda sonra yapman gerekenler var. Mesela aktivasyon , watermark kaldırma , defender ve search hizmetini kaldırma , sanal bellek ayarları hepsi sıfırlanacak. Bunları istediğin hale tekrar getirmen lazım.

Aktivasyon ve watermark kaldırma tamam da defender ve search hizmeti kaldırma ile sanal bellek ayarları hakkında yardımcı olabilcek birileri var mı?

Windows tuşuna bas > services.msc yaz > çıkan hizmetler pencereseinde "windows arama " ile "windows defender " bul. Onlara sağ tuşla "durdur" de. sonra sağ tıkla özelliklerden "devre dışı" seç .

Sanal bellek için ise bilgisayar a sağ tık > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > performans taki ayarlar > gelişmiş > değiştir > orada istenilen değeri yazıp ( çok ram varsa 0 ) ayarla yı seçip tamam derseniz sanal bellek ayarlanmış olur.

quote:

ARKADAŞLAR WİNDOWS 7 7100 DE WİNDOWS MEDİA PLAYER ARAÇ ÇUBUĞUNA KOYULMUYORMU KOYAMIYORUM BEN NEDEN BÖLE?

media palyer sağ tık > görev çubuğuna sabitler seçilince gelir oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 7 Haziran 2009; 2:15:47 >
  • 7225 yolda arkadslar bı kac gune sızdırılacak..
  • 7224 sanırım ve rc 2 olduğu söyleniyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Resident

quote:

7127 kullanıyorum bu video olayını bi türlü çözemedim. önce k lite mega codec denedim sonra başka bir codec paketi denedim ama nafile, videolarda divx, avi yada hd olsun kalite konusunda sıkıntılarım var, tam ekran yaptıgımda aşırı derecede karelenmeler oluyor, ekran kartım 4870 son driveri yükledim sanırım ccc 9,5 olması lazım. ne önerirsiniz ?

saygılar

Sorunu tam anlayabilmek için bir kaç şey sorayım

1) k-lite hangi sürümü yüklü ?
    2) K-lite yüklenirken hangi ayarda yüklendi ?
    3) k-lite dışında hangi codecler var
    4) video izleme programı olarak hangisi kullanılıyor?
    5) Video izleme programında renderer seöeneği "EVR renderer" seçildi mi?
    6) Video izleme programında pan&scan ayarları ne durumda?
    7) Video izlenirken hangi video ve ses codec i devrede? Yani mkv izlerken mesela hangisi o an devrede ( ffdshow mu , ekran akrtı codec i , divx mi , corecodec mi ) , avi xvid/divx izlerken hangisi aktif?
    8) Ati sürücü ayarlarında videı ayarları varsayılan mı?

İlgine teşekkürler,

Codec ve player dan ziyade şunu farkettim ki, Ati driver in hem kurulumunda hem kaldırma esnasında "run.dll , streamci başlatılamadı" gibi bir hata veriyor, ekran görüntüsü aşağıda. Sanırım bu hatadan dolayı catalisty yüklendiği ilk restart dan sonra kullanılamıyor. Örneğin az önce CCleaner ve Driver cleaner ile ati yazılımlarını kaldırdım, "9-5_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu" yazılımını yükledim, şu an da taskbar da ve masaüstünde CCC görünüyor, bir video açtım bu bozulmaların oluşmadığını gördüm, restart attıktan sonra bu sorun tekrar başlayacak. Sanıyorum bu ati sürücünün sorununu çözebilirsem video sorunu ortadan kalkacak.

Merhaba,

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx adresinden önce 8.612 Windows 7 WHQL Driver içereni kurarak denermisiniz ?

Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

7224 sanırım ve rc 2 olduğu söyleniyor

Merhaba,

Torrentleri değilhttp://www.microsoft.com/windows/windows-7/default.aspx adresini takip ediniz.

Kolay gelsin.
  • 7201 rc2 değil mi? rc2 daha çıkmadı mı?
  • muhtemelen değil kurulum aşamasında sözleşme bölümünün en alt kısmında rc 1 yazıyor.bunlar derleme.en azından + ları varmı yokmu bilsek on göre kursak diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan_1977

en azından + ları varmı yokmu bilsek on göre kursak diyorum

Katılıyorum.
  • arkadaşlar merhaba, bende yeni yükledim 7100 sürümünü ancak ses kartını tanımadı. Sabahtan beri göbeğim çatladı, asus c-media ses kartının ne kadar vista driver'ını indirdiysem olmadı(win7 driverı hiç yok!) Bana yardım ederseniz sevinirim. (Aygıt yöneticisinde high definition audio device driverı yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti2004s

arkadaşlar merhaba, bende yeni yükledim 7100 sürümünü ancak ses kartını tanımadı. Sabahtan beri göbeğim çatladı, asus c-media ses kartının ne kadar vista driver'ını indirdiysem olmadı(win7 driverı hiç yok!) Bana yardım ederseniz sevinirim. (Aygıt yöneticisinde high definition audio device driverı yok)

Eğer son sürüm driverları yüklediysen ve kobloda açık yeşile takılı ise yerini değiştirip koyu yeşile takmayı deneyebilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti2004s

arkadaşlar merhaba, bende yeni yükledim 7100 sürümünü ancak ses kartını tanımadı. Sabahtan beri göbeğim çatladı, asus c-media ses kartının ne kadar vista driver'ını indirdiysem olmadı(win7 driverı hiç yok!) Bana yardım ederseniz sevinirim. (Aygıt yöneticisinde high definition audio device driverı yok)

http://downloads.guru3d.com/Realtek-HD-Audio-2.26-Driver-download-2291.html bu driverı indirip kur.bütün hepsini çalıştırır
  • Arkadaşlar bu alt+tab yaptığımıda neden vistadaki gibi geçiş olmuyor? Bilen biri varsa nasıl ayarlandığını anlatabilir mi?

Birde aşağıda anlattığım adımları uygularsanız ses kalitenizde artış olacaktır;

1)Sağ taraftaki ses ayarı simgesine sağ tık >>>>kayıttan yürütme aygıtları

2)Hoparlörler çift tık >>>> gelişmiş

3)Varsayılan Biçim 16 bit,48000hz (dvd kalitesi)'ni seçin

4)Tamam'a tıklayın.

İşlem tamamdır.Ses kalitenizde artış olduğunu fark edeceksiniz.Tabi zaten bu anlattıklarım şeçiliyse değişen bir şey olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.