Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
69
Favori
79.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OĞUZ_33_

combofix yaptım durum yine aynı hiçbir değişiklik yok acaba virüsmü bulaştı yoksa klavyedemi sorun var klavye tak kullan

Olabilir, driveri felan varsa tanıtın tekrar.
  • hocam ben win 7 home premium sp1 i nereden indirecem link atar mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecangs1998

hocam ben win 7 home premium sp1 i nereden indirecem link atar mısınız

Linkler buradan paylaşılmıyor dostum.
  • üstadım yaklaşık 1 saat kadar aradım microsoft forumlarını yazdım iso dosyasının direk adını yazdım ama malesef bulamadım banada msdn link lazım keyim var ama format atamıyorum cd kırıldı daha önce usb den boot ediyordum oda kayboldu bana gerekli olan windows 7 64 bit türkçe eğer mümkün ise son güncelleme paketide icinde olan bir sürüm varsa harika olur pm olarakta gönderebilirseniz sevinirim
  • Dizemen D kullanıcısına yanıt
    Madem öyle microsoft ile iletişime geç sana bunu mutlaka ulaştırırlar linki sonuçta elinde keyin var. Msdn.microsoft.com da kendinde bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Madem öyle microsoft ile iletişime geç sana bunu mutlaka ulaştırırlar linki sonuçta elinde keyin var. Msdn.microsoft.com da kendinde bulabilirsin.

hocam bi 20 dakka kadar dolastım bir cok yerini bir türlü indirmeye yönelik bir yer göremedim yardımcı olursanız cok sevinirim geceden downloada koyayım yarın sistemi yüklerim diyordum ama mümkünse link iletebilirseniz pm ile çok memnun olurum
  • Dizemen D kullanıcısına yanıt
    Yarın akşama kadar pc erişimim yok o yüzden Microsofta sor sen mailine link atarlar.

• Arkadaslar link konusunda yardımcı olabilirim pm atmanız yeterli.
  • Eline sağlık.. çok yararlı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3st3rg0n

Eline sağlık.. çok yararlı olmuş.

Eyvallah emeği karşılıksız bırakmadığın için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamun aleykum arkadaşlar geçenler 2.el laptop aldim toshiba satellite l850 , klavye uzerinde win8 in amblemi arkadada etiketi var ama win7 yuklu geldi ve microsofttan vs. kontrol ettirdim ve orjinal goruluyo guncelllemeleride aliyor nedir bu durum?

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre9614

selamun aleykum arkadaşlar geçenler 2.el laptop aldim toshiba satellite l850 , klavye uzerinde win8 in amblemi arkadada etiketi var ama win7 yuklu geldi ve microsofttan vs. kontrol ettirdim ve orjinal goruluyo guncelllemeleride aliyor nedir bu durum?

Korsan araçlarla orijinal yapmıştır zor değil

• peki microsoftun kendi sitesindeki programdan kontroldende gecebliyor mu oyle? eger oyleyse win8 yuklicem fakat win10alamam diye korkuyorum

• up

• quote:

peki microsoftun kendi sitesindeki programdan kontroldende gecebliyor mu oyle? eger oyleyse win8 yuklicem fakat win10alamam diye korkuyorum

Geçerse orjinal almanın ne anlamı kalır

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    peki ben bilgisayara format attım win7 prof. ne yapmam gerekiyo tam olarak orjinal gibi olması ve win10 alması için
  • quote:

peki ben bilgisayara format attım win7 prof. ne yapmam gerekiyo tam olarak orjinal gibi olması ve win10 alması için

Dostum bu nasıl soru :)

Orjinal alman gerekiyor.
  • 😤 nese illa onunda bi yolunu cikartirlar heralde :)

• beyler br yardımcı olur musunuz özelden orjinale para yok da
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.