Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
69
Favori
79.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam aklımda okul tamamen bir bitsin boş bir zamanımda bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Tamam aklımda okul tamamen bir bitsin boş bir zamanımda bakarım.
    Ne zamandır aklımda olan anlatımı ekledim.

~~ 63) Bilgisayarımda Gözükmeyen D sürücüsünü Ortaya Çıkartmak - Resimli Anlatım ! ~~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Mayıs 2015; 16:38:45 >
  • quote:

Tamam aklımda okul tamamen bir bitsin boş bir zamanımda bakarım.

Hocam uzun süredir w7den vazgeçmeyen birisi olarak soruyorum. Sizce gamerlar için w7 miladını doldurdu mu? W8e geçelim mi artık? Yoksa w10 u mu bekleyelim?
    SSD aldım en hızlı w8.1 de kullanabiliyormuşum. Halihazırda ssdye yeni işletim sistemi kuracağım. Ne kursam bilemedim.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    W10 gelene kadar W8.1 kullanabilirsin, W7 gönüllerimizde kalacak stabilliği ile fakat hız konusunda gerçekten hantal kalıyor artık ram tüketimi fazla ve güncel değil en kötüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Mayıs 2015; 2:49:30 >
  • quote:

W10 gelene kadar W8.1 kullanabilirsin, W7 gönüllerimizde kalacak stabilliği ile fakat hız konusunda gerçekten hantal kalıyor artık ram tüketimi fazla ve güncel değil en kötüsü.

Aynen dediğin gibi stabilliğini bırakasım gelmedi yıllarca. Arayüzü başlat çubuğu ve kare kare telefon uygulamaları tarzı olayları hiç hoşuma gitmemişti. Ama hantallığı da başa bela. SSD alıp adamakıllı verim alamadıktan sonra anlamı kalmaz.
    Peki 8.1- 8.0 kıyaslamasında 8.1 mi diyorsun. Çünkü bazıları 8.1 daha sorunlu demiş.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    E tabi 8.1 , boşver sen o diyenleri. Bütün kullandığım bilgisayarlara yükledim günlük kullanımda bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Mayıs 2015; 3:47:56 >
  • Eline emeğine sağlık kardeşim. Millet konu açmadan önce bu makaleyi okusa ne iyi olur dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Eline emeğine sağlık kardeşim. Millet konu açmadan önce bu makaleyi okusa ne iyi olur dimi

Maalesef windows başlığı altında bu konunun içinde cevabı olan çok konu açıldığını bende gördüm, yazık yani birde cevapsız bekliyorlar boş boş.
  • Windows 8.1 Pro dan Windows 7 HP ye döndüm. 3 defa format attım bundan önceki ikisinde update yaparken mavi ekran verdi. Simdi bidaha deniyorum olmassa temiz iso yu nereden bulacağım?

Not: Sistem orjinal OEM.

• Arkadaslar lutfen yardim edin. Uc defa format attim ucunde de mavi ekran hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor?

• Hocam aktif misiniz şu an yardim lazim.

• Allah için biriniz yardım etsin bilgisayarsiz kaldim.

• 4.formatim lutfen ya yardim edin. Cok zor durumda kaldim bilgisayara ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Arkadaslar lutfen yardim edin. Uc defa format attim ucunde de mavi ekran hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor?

Dostum sakin ol arka arkaya mesaj atınca ne oluyor görünce geliyorum işte.

7 ye neden dönüyorsun?

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 kırılmış versiyondu. Windows 10 dan dolayi orjinal 7 ye döndüm. Mavi ekran durumu var sürekli hata veriyor.

• quote:

Hocam 8 kırılmış versiyondu. Windows 10 dan dolayi orjinal 7 ye döndüm. Mavi ekran durumu var sürekli hata veriyor.

W7 ultimate dene

Hocam orjinal lisanslı olması lazım crack kullanmaktan sürekli bir yerlerden virüs giriyor. Şu an güncellemeleri tek tek yapmaya çalışıyorum. Atıyorum 8 güncelleme koydum 2 si hatalı oluyor. Bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim. Acaba HDD ile ilgili driver kurmak gerekiyor mu?
  • quote:

Hocam orjinal lisanslı olması lazım crack kullanmaktan sürekli bir yerlerden virüs giriyor. Şu an güncellemeleri tek tek yapmaya çalışıyorum. Atıyorum 8 güncelleme koydum 2 si hatalı oluyor. Bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim. Acaba HDD ile ilgili driver kurmak gerekiyor mu?

Dostum eski ya windows sürümü ondandır w7 de update sancılı maalesef.

Peki bütün updateleri yaparsam sistemin sorunsuz olma ihtimali var mı? Ona göre Şubat Mart 2015 güncellenmiş sürümleri indireyim.
  • quote:

Peki bütün updateleri yaparsam sistemin sorunsuz olma ihtimali var mı? Ona göre Şubat Mart 2015 güncellenmiş sürümleri indireyim.

Aynen güncelleştirmiş olanı indir yükle onun üstüne yap.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.