Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
69
Favori
80.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde orijinal çok uyguna win 7 32 bit basic den 8.1 Pro ya kadar tüm işletim sistemlerinin keyfleri mevcut ihtiyacı olan pm atsın konuşalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: numberonexxx

Merhaba açmış olduğunuz konular çok yardımcı oldu emeğinize sağlık. Bende size birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda çok karşılaştığım HDD Arızaları var acaba HDD Bad Sector tamiri için hangi programı önerirsiniz ve bitane HDD durup dururken arızalandı ve Bilgisayara takıyorum Biosta bile görünmüyor HDD yi Tavsiye edeceğiniz bir yöntem varmıdır..

rica ederim

maxblast kökten çözüm hocam.

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Elimde bir adet laptop hdd'si var. Buna windows 7 kurmam lazım. Kendi bilgisayarıma takıp ordan win 7 format atıcam o hddyi seçip. Hem kendi hddmde w8 kurulu hemde diğer hddye w7 kurucam. Sonra w7 kurulu hddyi çıkarıp kuzenimin bilgisayarına takıcam. Çalışır mı

seninkini devredışı bırak ne olur ne olmaz. birde format atılırken senin pc nin bilgilerini alacak. çok sağlıklı olmaz sonra diğer pc ye taktığında uyumsuzluklar çakışmalar stabilite bozuklukları olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Hocam hopörler işaretinde çarpı işareti var driverlar güncrl ama geçmedi ne yapmamı önerirsin ?

bir bakalım beraber ama eskiyse anakart w7 için sürücüsü olmayabilir.

Alıntıları Göster

son günlerde çok fazla yaşanan sorun olan harddiskin RAW formatına dönüşmesini çözmek için resimli anlatım eklenmiştir.

~~ 33) Raw Formatına Dönüşen Harddiski Kurtarma KESİN ÇÖZÜM + RESİMLİ ANLATIM !! ~~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Eylül 2014; 19:10:23 >

• çok emek verilen bir konu olmuş, az evvel format atıp temiz bir şekilde windows 7 kurdum teşekkürler murat hocam

Orijinalden alıntı: killerbow

çok emek verilen bir konu olmuş, az evvel format atıp temiz bir şekilde windows 7 kurdum teşekkürler murat hocam

rica ederim hocam.

saygılarım ile.
    SAPPHIRE hd7870XT(iade edildi) 960ti Takip *** Asus H81 Gamer *** İntel i5 4690k Noctua NH-D14 Soğutucu *** CORSAIR CARBIDE 300R 80PLUS 600W MidT, *** GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz *** SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 *** ASUS 23" MX239H AH-IPS LED MONİTÖR
  • quote:

Orijinalden alıntı: veerzaara

mrb murat bi sorun var ben baya uğraştım olmadı sen anlarsın w7 de windows update e girince sürekli donuyor girebildiği zamanda
    güncelleştirmeler karşıdan yükleniyor ekranı çıkıyor ama bi süre sonra kırmızı renkte hata ekranı geliyor yüklenemiyor yeniden deneyin ekranı geliyor olmazsa format atıcam en son
    bu da fotosu bazı dediğine bakmayın hiçbiri yüklenmiyor

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veerzaara -- 17 Eylül 2014; 23:27:04 >
    SAPPHIRE hd7870XT(iade edildi) 960ti Takip *** Asus H81 Gamer *** İntel i5 4690k Noctua NH-D14 Soğutucu *** CORSAIR CARBIDE 300R 80PLUS 600W MidT, *** GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz *** SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 *** ASUS 23" MX239H AH-IPS LED MONİTÖR

• quote:

mrb murat bi sorun var ben baya uğraştım olmadı sen anlarsın w7 de windows update e girince sürekli donuyor girebildiği zamanda
    güncelleştirmeler karşıdan yükleniyor ekranı çıkıyor ama bi süre sonra kırmızı renkte hata ekranı geliyor yüklenemiyor yeniden deneyin ekranı geliyor olmazsa format atıcam en son

evet bu bazen olabiliyor

format attığınız windows iso sunu değiştirin daha sağlam bir sürüm bulunuz.

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

evet bu bazen olabiliyor

format attığınız windows iso sunu değiştirin daha sağlam bir sürüm bulunuz.

laptopta format tuşu var ordan yükledim windowsu önceki formatlarda yapmamıştı bi de orjinal olacak o da yaparmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veerzaara -- 18 Eylül 2014; 16:20:14 >
  • veerzaara kullanıcısına yanıt
    Yes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yes
    İyi forumlar herkese,
    Program tavsiyesi almak istiyorum w7 için native 64bit disk defrag programı önerebilir misiniz? perfectdisk 30 dolar demiş şöyle 20 dolarlık bir program olursa daha iyi; total çözümler güzel ama onların içinde gelen defrag programı da 32bit olduğundan uzun sürüyor. Murat Bey haricinde diğer arkadaşlar da deneyimlerini paylaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreed

İyi forumlar herkese,
    Program tavsiyesi almak istiyorum w7 için native 64bit disk defrag programı önerebilir misiniz? perfectdisk 30 dolar demiş şöyle 20 dolarlık bir program olursa daha iyi; total çözümler güzel ama onların içinde gelen defrag programı da 32bit olduğundan uzun sürüyor. Murat Bey haricinde diğer arkadaşlar da deneyimlerini paylaşabilir.

auslogics disk defrag programını öneririm biraz uzun sürer ama gayet güzel işini yapar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oreed

İyi forumlar herkese,

auslogics disk defrag programını öneririm biraz uzun sürer ama gayet güzel işini yapar.

Alıntıları Göster

~~ 35) Windows 7 Deneyim Dizini Puanını Sıfırlamak ! ( Windows 7 Derecelendirme Sorun Çözümü ) !! ~~

eklenmiştir.

• quote:

~~ 35) Windows 7 Deneyim Dizini Puanını Sıfırlamak ! ( Windows 7 Derecelendirme Sorun Çözümü ) !! ~~

eklenmiştir.

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkür ederim.
  • Win7 Pro kadar saçma bir sistem yok , sistem bildiğin tüm ayarları unutuyor .

Gizli dosyaları gösterme diyorum , kapatıp açınca yeniden göstermeye başlıyor
    dosya için bilinen uzantıları gizle diyorum sonra yine unutuyor

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Win7 Pro kadar saçma bir sistem yok , sistem bildiğin tüm ayarları unutuyor .

Gizli dosyaları gösterme diyorum , kapatıp açınca yeniden göstermeye başlıyor
    dosya için bilinen uzantıları gizle diyorum sonra yine unutuyor

Ultimate ' te öyle birşey yok, varsa bile denk gelmedi herhalde hatırlamıyorum sağlıklı bir ultimate bulup ona geçmenizi öneririm.
    İnternette yazan cmd açıp scannow yapma ,cmd netsh quit yapma,combofix i denedim , hiçbiri sonuç vermedi.Sizce son çare olarak format mi atmaliyim, başka çözüm yolu var mi? Yardimlarinizi bekliyorum,inşallah doğru yerdedir mesajim.
    Windows 7li bilgisayarımı açtım. Kablosuz ağ tanimlanamiyor~ oyunların görüntüsü çok kötü oldu~uptade tool hatası verdi~Windows sistem olay günlüğü sıkıntısı vb.bircok hata.
    İnternette yazan cmd açıp scannow yapma ,cmd netsh quit yapma,combofix i denedim , hiçbiri sonuç vermedi.Sizce son çare olarak format mi atmaliyim, başka çözüm yolu var mi? Yardimlarinizi bekliyorum,inşallah doğru yerdedir mesajim.

http://imgur.com/1yQZWWR
    http://imgur.com/53dXE5C

• Münih kullanıcısına yanıt
    Dostum giç uğraşma onarırsın belki ama başka yerden gene patlak verir, en güzeli temiz format.

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Elimde bir adet laptop hdd'si var. Buna windows 7 kurmam lazım. Kendi bilgisayarıma takıp ordan win 7 format atıcam o hddyi seçip. Hem kendi hddmde w8 kurulu hemde diğer hddye w7 kurucam. Sonra w7 kurulu hddyi çıkarıp kuzenimin bilgisayarına takıcam. Çalışır mı

seninkini devredışı bırak ne olur ne olmaz. birde format atılırken senin pc nin bilgilerini alacak. çok sağlıklı olmaz sonra diğer pc ye taktığında uyumsuzluklar çakışmalar stabilite bozuklukları olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Hocam hopörler işaretinde çarpı işareti var driverlar güncrl ama geçmedi ne yapmamı önerirsin ?

bir bakalım beraber ama eskiyse anakart w7 için sürücüsü olmayabilir.

Alıntıları Göster
    ne zaman ,işime yarar veya ilgimi çeken bişey bulsam forumda, hep senin parmagın var:) eline emeğine sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: radef

ne zaman ,işime yarar veya ilgimi çeken bişey bulsam forumda, hep senin parmagın var:) eline emeğine sağlık.

teşekkürler, eksik olmayın, dualarınız yeter.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.