Şimdi Ara

Windows 7 64 E Geçmem Mantıklımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Şu anda halen xp Kullanıyorum . Windows 7 Kullanmayı düşünüyorum 64 Bit olanını Sistemim

Amd Phenom 8450 İşlemci 64 Bit desteği var
    4 GB DDR2 800 MHZ RAM
    ATİ HD5770 EKRAN KARTI HEM DX11 VARKEN XP DE DX9 İLE OYNAMAK BİRAZ GEREKSİZ DEĞİLMİ 64 BİT HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN Şimdiden saolun

• Şimdiye kadar geçmediğin kabahat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Şimdiye kadar geçmediğin kabahat...

Programlarda uyumsuzluk sorunları eskisi kadar varmı mesela cs 1.6 ve diğer oyun ve progrmlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Şimdiye kadar geçmediğin kabahat...

Elimdeki sürüm : Microsoft.Windows.7.Build.7068.x64 Kursam Güncellermi Şimdiki sürüme
  • Dizüstünde Vista home premium 32 bit var, masaüstünde de xp 32 bit var..

Diskteki setup dosyasına bastığımda '' Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil'' hatasıyla karşılaşıyorum..

64 bit W7 yükleyeceğim, nasıl yapıcağım ben bu işi?
  • Biostan açılışı cd- roma ayarlayıp Yükleyebilirsiniz.
  • Bende de 4 gb rem var ama 750 mb ı kullanmamayı 64 bitin belli başlı sorunlarına katlanmaya tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Pek anlamadım cümlenizi ama Sanırım Geçin Diyosunuz.
  • ben win7 32 bit kullanıyorum. baya hızlı ve performanslı yanlız yeni bir sistem olduğu için bazı problemleri var.

1-mesela ram durumu. win7 belirli bir süre sonra ram dolması yaşanıyor. bunu boşaltmak için makineyi tekrar açıp kapamak gerekebiliyor. yapmazsan herhangi bir download da yarım bırakıyor. herkeste yaşanmıyor ama yaşayanlar baya var. (mesela ben.)
    2-4 gb ram görmemeyi biliyorsundur ama forumda rusça hazırlanmış bir eklenti mevcut. bunu kurup 4gb olarak kullanabilirsin. benimki 4gb görüyor. görüntüde değil gerçekten işe yarıyor. forumda kanıtlanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garip_dj

Hocam Pek anlamadım cümlenizi ama Sanırım Geçin Diyosunuz.

Diyorumki 32 bitte 4 gb belleğin 3.25 küsürü kullanılabiliyor geriye kalan 750 mb kullanılmıyor ama 64 bite geçip driver sorunu gibi sorunlar yaşamaktansa 32bitte kalıp 750 mb lık rem kısmını kullanmamayı tercih ederim zaten şuan için 64 bitin hiçbir espirisi yok 64 bitlik program yok doğru düzgün piyasada. Yani benim tavsiyem 64 bite geçme.
  • Exfat Saol yorumun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar

ben win7 32 bit kullanıyorum. baya hızlı ve performanslı yanlız yeni bir sistem olduğu için bazı problemleri var.

1-mesela ram durumu. win7 belirli bir süre sonra ram dolması yaşanıyor. bunu boşaltmak için makineyi tekrar açıp kapamak gerekebiliyor. yapmazsan herhangi bir download da yarım bırakıyor. herkeste yaşanmıyor ama yaşayanlar baya var. (mesela ben.)
    2-4 gb ram görmemeyi biliyorsundur ama forumda rusça hazırlanmış bir eklenti mevcut. bunu kurup 4gb olarak kullanabilirsin. benimki 4gb görüyor. görüntüde değil gerçekten işe yarıyor. forumda kanıtlanmıştır.

Yorumun için saol
  • arkadaşlar windows 7 64 bitte uyumsuzluk sorunlarına işlem merkezinden cözebiliyorsunuz .orda zaten size soruyor yüklemiş olduğunuz programlarda uyumsuzluk olanlar varsa ona tire atıyoruz ve diyer önceki işletim sistemleriyle uyumlu calışıyor . ara sıra sorunlar cıksada araştırınca cözümü bulunuyor . ne yalan söyleyim ben hala tam olarak keşfedemedim windows 7 yi . ancak sürekli güncelemeleri yollamakta buda sisteme desteğini gösterir . xp kullanan arkadaşların şuan win7 ye geçmesi mantıklı ancak gereksiz yani xp de yapamayıp bunda yapacagınız iş nedir .bence biraz bekleyin hazır dövizde düşerken işletim sistemini ne kadar ucuza alırsanız sizin için o kadar kar

• elindeki sürümle olmaz,, 7600 sürümü bulman lazım o sürüm güncelleştirme yapmaz, ayrıca bu sisteme vista bile kurman xp ye göre daha mantıklı tabi 64 bit versiyonunu kurmalısın, windows 7 de de aynı şekilde 64 bit tercih et, o rami 4 gb görme mevzuları mümkün gibi görünse de bildiğim kadarıyla sadece görüntüde kalıyor, teknik olarak bir faydası yok, üstelik bu sistemden de en yüksek verimi 64 bit kullanarak alabilirsin, program uyumsuzluğunu bence dert etme, ufak tefek şeyler çıkacaktır tabi ama nerdeyse hepsinin çözümü mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx_X_xx

elindeki sürümle olmaz,, 7600 sürümü bulman lazım o sürüm güncelleştirme yapmaz, ayrıca bu sisteme vista bile kurman xp ye göre daha mantıklı tabi 64 bit versiyonunu kurmalısın, windows 7 de de aynı şekilde 64 bit tercih et, o rami 4 gb görme mevzuları mümkün gibi görünse de bildiğim kadarıyla sadece görüntüde kalıyor, teknik olarak bir faydası yok, üstelik bu sistemden de en yüksek verimi 64 bit kullanarak alabilirsin,program uyumsuzluğunu bence dert etme, ufak tefek şeyler çıkacaktır tabi ama nerdeyse hepsinin çözümü mümkün

Bu düşünceyi yanlış buluyorum 64 bitten performans almak için 64 bit yazılım kullanman lazım piyasada bulunan yazılımların büyük bölümü saadece 32 bit sen 64 bit yazılım kullanmadığın sürece 64 bit hiçbirşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Orijinalden alıntı: xx_X_xx

elindeki sürümle olmaz,, 7600 sürümü bulman lazım o sürüm güncelleştirme yapmaz, ayrıca bu sisteme vista bile kurman xp ye göre daha mantıklı tabi 64 bit versiyonunu kurmalısın, windows 7 de de aynı şekilde 64 bit tercih et, o rami 4 gb görme mevzuları mümkün gibi görünse de bildiğim kadarıyla sadece görüntüde kalıyor, teknik olarak bir faydası yok, üstelik bu sistemden de en yüksek verimi 64 bit kullanarak alabilirsin,program uyumsuzluğunu bence dert etme, ufak tefek şeyler çıkacaktır tabi ama nerdeyse hepsinin çözümü mümkün

Bu düşünceyi yanlış buluyorum 64 bitten performans almak için 64 bit yazılım kullanman lazım piyasada bulunan yazılımların büyük bölümü saadece 32 bit sen 64 bit yazılım kullanmadığın sürece 64 bit hiçbirşey.

ilk mesajda oyun oynamaktan bahsetmiş, yeni oyunlar da 64 bit

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.