Şimdi Ara

Windows 7 64 bit programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • windows7- 7 64 bir için kaspersky yükledim uyumlu olmadı. bu işletim sisteminde kullanabileceğim versiyonu var mı? ya da başka bir virüs programı? bir de daemon tools gibi bir program lazım.

ikinci sorum ise font boyutu ikonlar resimler çok orantısız. yazıyı istediğim gibi büyütünce resimler çok büyüyor. bir türlü ortayı bulamadım. bunun ayarları nerden yapılabilir?

Win 7 de deamon toolsun lite versiyonu çalışıyor.Normal sürümünü yüklersen hata alırsın.

Font boyutu için masaüstündeiken ctrl tuşuna basılı tutarken mouse tekerini çevir.

Power iso 4.3 çalışıyor bende... cd image fala yapılabiliyor dt gibi...

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Bu versiyonunu win7 X64 ile birlikte kullanıyorum.

ftp://ftp.kaspersky.com/products/turkish/homeuser/kis2010/kis9.0.0.463tr.exe

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopars

Bu versiyonunu win7 X64 ile birlikte kullanıyorum.

Kaspersky yazdığıız versiyonda windows 7 desteği vermiyor.Kaspersky Internet Security 2010 (build 9.0.0.736) versiyonuna yükseltin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 32 bit format yardım
    10 ay önce açıldı
    windows 8
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kav-kis 2010 kurabilirsin. ben de win7 64bit var ve kav 2010 kurulu ama sanki biraz hantallaştırıyor. daemonun da son sürümü çaalışıyor

Fuzuli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdexos

quote:

Orijinalden alıntı: leopars

Bu versiyonunu win7 X64 ile birlikte kullanıyorum.

Kaspersky yazdığıız versiyonda windows 7 desteği vermiyor.Kaspersky Internet Security 2010 (build 9.0.0.736) versiyonuna yükseltin.

Teşekkürler şimdi sitesini inceledim Only versions 9.0.0.736 (Critical Fix 2) and higher are compatible with Windows 7
    ibaresini gördüm en kısa zamanda yükleyip deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 26 Kasım 2009; 17:10:47 >

Destek bakımından eksik gördüğüm firmalar: DH, Zyxel, Toshiba-Carrier-Alarko, BOSCH, Goldmaster, Tunçmatik, Philips, DFI, APC, nVidia, realtek, atheros, conexant

• Kaspersky 2010 yükledim sorun çıkardı.Şimdi nod32 kullanıyorum henüz bir sorunla karşılaşmadım,bence bir dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.