Şimdi Ara

Windows 7 64 bit kullanıyorum 2,5 gb ram görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar 64 bit yüklü fakat hala aynı
    Ekran kartım nvidia 9500gt onboard deil galiba
    CPUZ 4 gb görüyor fakat bilgisayar görmyüor.
    SSler :

Bunlarda lazım olrusa diye biosum. Bazıları memory remap yap dediler fakat böyle bir seçenek yok. Güncellemeyi dnedim indirdim fakat hiçbirşey değişmedi. İndirdğim 5.6 bendeki 2.0

Arkadaşlar w7 32 bit pcde 2+2 : 4gb ramim var.

Fakat sadece 2,5 gb ram görüyor

Nasıl düzeltirim ? 64 bit yaparsammı düzelir

edit: 64 bit yaptım hala aynı 2,5 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yucuklu Sumurta -- 16 Ağustos 2013; 19:27:47 >

• - format atin
    - ramlari kontrol edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

- format atin
    - ramlari kontrol edin

ramlari kontrol ettim teker teker yeni 64 bit y ükleim ondan oalbilir diye ondan doalyıda değilmiş 2ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

Arkadaşlar 2+2 4gb ram var pcde. Fakat 2,5 gb görüyor

Resimdeki gibi.

64 Bit kursam sorun düzelir mi ?

32 bit ise 64 bit olanını yükle sorun düzelsin.32 bit işletim sistmeleri 4 gb rami tam göremezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherkeys

quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

Arkadaşlar 2+2 4gb ram var pcde. Fakat 2,5 gb görüyor

Resimdeki gibi.

64 Bit kursam sorun düzelir mi ?

32 bit ise 64 bit olanını yükle sorun düzelsin.32 bit işletim sistmeleri 4 gb rami tam göremezler

64 bit yüklü hala 2,5 gb

• Yucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    fotoda hala 32 bit yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherkeys

fotoda hala 32 bit yazıyor

fotoyu yenilemedim henüz aynısı sadece 64 bit oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarın windowsda sağ tıklama hariç gerisinde gözüküyor mu 4 gb sadece sağ tık. 2.5 gb gözüküyor bu önem li buna cevap ver ekran kartın ramla uymuyor olabilir böyle sorunlarla da karşılaştım ben o da olabilir ama sen önce heryerdemi 2.5 gb yoksa sadece ordamı onu söylermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomyvercekti

bilgisayarın windowsda sağ tıklama hariç gerisinde gözüküyor mu 4 gb sadece sağ tık. 2.5 gb gözüküyor bu önem li buna cevap ver ekran kartın ramla uymuyor olabilir böyle sorunlarla da karşılaştım ben o da olabilir ama sen önce heryerdemi 2.5 gb yoksa sadece ordamı onu söylermisin

cpuz programı 4 gb görüyor grev yöneticisinde vs. 2,5 gözüküyor fakat
  • o zaman ekran kartın ram arasındakibirbirini tamamlamıyor ekran kartını yükseltmen lazım en az 512 mb olurmu bilmem ama 1gb al oyunlarda sıkıntı çekme
  • ekran kartını ati yani (amd) oldu artık adı onu almanı öneririm daha iyi oyun oyun oynayan bir insansan tabi başka marka ekran kartları da iyi olabilir ama ne alırsan al intel olmasın ekran kartının markası hiç bir işini görmez sadece yükseltmiş olursun ha almışın ha almamışın hiç doğru düzgün oyun oynatmaz
  • quote:

ekran kartını ati yani (amd) oldu artık adı onu almanı öneririm daha iyi oyun oyun oynayan bir insansan tabi başka marka ekran kartları da iyi olabilir ama ne alırsan al intel olmasın ekran kartının markası hiç bir işini görmez sadece yükseltmiş olursun ha almışın ha almamışın hiç doğru düzgün oyun oynatmaz

ekran kartım nvidia. malesef değiştiremiyorum onu
  • niye değiştiremiyorsun sebebin ne onbord mu ekran kartın hariciyse her türlü değiştirirsin sebep ne merak ettim şimdi
  • quote:

niye değiştiremiyorsun sebebin ne onbord mu ekran kartın hariciyse her türlü değiştirirsin sebep ne merak ettim şimdi

haricide babam almaz yenisini
  • o zaman yapabilecek bir şeyimiz yok kardeşim ya para biriktirip kendin 1 gb alacan yada katlanacan o şekilde 2.5 gb ye
  • quote:

o zaman yapabilecek bir şeyimiz yok kardeşim ya para biriktirip kendin 1 gb alacan yada katlanacan o şekilde 2.5 gb ye

ekran kartım 1 gb nvidia 9500 gt ?
  • o zaman pc de bir uyumsuzluk var o ekran kartı ile o ram uyar ama allah allah çok garip
  • anakartına reset at biliyon mu nasıl olduğunu masa üstümüydü senin bilgisayarın
  • quote:

anakartına reset at biliyon mu nasıl olduğunu masa üstümüydü senin bilgisayarın

bilmiyorum evet masaüstü
  • kasayı aç yuvarlak büyük eski kumanda pillerinden var yani şimdiki saat pillerinin gibi gri ama onun büyüğü var onu çıkar 2-3 dakka bekle sonra tak o zaman olması lazım olmazsa o pili tekrar çıkar tak aynılarını yap sonra hemen format gine olmazsa sistemde arıza var demektir birde farklı win 7 iso dosyasını kurmaya çalış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.