Şimdi Ara

Windows 7 32bit ve 64bit Türkçe Dil Paketleri Rapid Link ve Kullanımı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
350.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yükledim ve unicode karakterler çıktı, teşekkürler

bu kez da başka birşey uymadı, ms outlook çalışmıyor
    ve windows'dan sürekli data çıkışı görüyorum, bu da canımı sıktı
    lite diye içine birşeyler mi koymuşlar napmışlar

ordan oraya sürükleniyoruz bir düzen kuramadık
  • Dil paketi yüklediğiniz halde açılış ve kapanış ekranınız Türkçe değilse;

Denetim Masası-Saat, Dil ve Bölge-Bölge ve Dil'den Görüntüleme Dilini Değiştir-Üstteki Bölümlerden Yönetimsel'e girin-Ayarları Kopyala-Alttan Karşılama Ekranı ve Sistem Hesapları ile Yeni Kullanıcı Hesapları yanındaki kutulara tik koyun.
    Tamam - Uygula - Tamam ve bilgisayarı yeniden başlatın.
  • benim windowsum 7600 control panali tıklıyorum ordaki "clock, language and region" dakii "change display langeages" bende gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ayşenur.

benim windowsum 7600 control panali tıklıyorum ordaki "clock, language and region" dakii "change display langeages" bende gözükmüyor

Dil paketi yükleyebilmeniz için Ultimate ya da Enterprise sürümlerinden birine sahip olmanız gerekiyor, eğer sizdeki Windows 7 sürümü bunlardan biri değilse gözükmemesi normaldir.
  • home premium için bir paket yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ayşenur.

home premium için bir paket yok mu

Vistalizator adında bir program ile diğer sürümlere de dil paketi yüklenebiliyormuş ancak ne kadar sağlıklı olduğu konusunda programı denemediğim için bir fikrim yok.
  • Arkadaşlar rapidten indiremiyorum bana birisi pmden yardımcı olur mu?
    (Windows 7 7600 RTM Final)
  • müdür sağol varol :)
  • sa arkadaslar paylasım ıcın cok sagolun bır sorunum var bende win7 enterprise 7600 surumu var ındırdım turkce paketı fakat soyle bır hata alıyorum Language pack is not of the same architecture as the system hatasını aıyorum lutfen yardımcı olabılırmısınız
  • hocam final sürümü olan 7600 sürümü için verdiğiniz 32-bit ve 64-bit linklerine tıklayınca açılan sayfa .rar uzantılı dosya içeriyor ve sizin verdiğiniz link ile açılan linkin adresleri farklı haliyle. sizin verdiğiniz linklerin adresleri TR.cab ile bitiyor, oysaki aynı linklere tıklanıldığında açılan rapidshare sayfasının adresleri 32-bit ve 64-bit için sırasıyla şöyle:

http://rapid_share.com/files/283218863/32bittrpaket.rar
    http://rapid_share.com/files/283217732/64trdilpaket.rar

Sizin verdiğiniz adresi direk kopyala-yapıştır ile aldığımda ise "The file could not be found. Please check the download link." hatası alıyorum. Linklerde bir yanlışlık olma ihtimaliniz var mı acab, zira dosya .rar uzantılı ise indirmeyiniz demişsiniz ama 7600 sürümü için başka da link yok aynı konu altında.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 22 Nisan 2010; 18:24:52 >

• 7100 sürümüne ait 32 bit linkinde rapid hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

hocam final sürümü olan 7600 sürümü için verdiğiniz 32-bit ve 64-bit linklerine tıklayınca açılan sayfa .rar uzantılı dosya içeriyor ve sizin verdiğiniz link ile açılan linkin adresleri farklı haliyle. sizin verdiğiniz linklerin adresleri TR.cab ile bitiyor, oysaki aynı linklere tıklanıldığında açılan**** sayfasının adresleri 32-bit ve 64-bit için sırasıyla şöyle:

http://rapid_share.com/files/283218863/32bittrpaket.rar
    http://rapid_share.com/files/283217732/64trdilpaket.rar

Sizin verdiğiniz adresi direk kopyala-yapıştır ile aldığımda ise "The file could not be found. Please check the download link." hatası alıyorum. Linklerde bir yanlışlık olma ihtimaliniz var mı acab, zira dosya .rar uzantılı ise indirmeyiniz demişsiniz ama 7600 sürümü için başka da link yok aynı konu altında.

Şimdiden teşekkürler

verdiğniz linklerdeki "_" karakterini sildiğinizde dosyayı indirebilirsiniz.Rar içerisinde cab dosyası (yani dil paketi) mevcut.

• Arkadaşlar Batuist'in ilk mesajındaki Windows 7 Ultimate 7600 sürümü için verilen linklerdeki dosyalar yanlış dosya olduğu için kendim başka yerlerden bulma yolunu seçtim ve sonunda Windows 7 Ultimate 64-bit 7600 sürümü için gerekli Türkçe dil paketini buldum, uyguladım ve şu anda Windows 7'yi Türkçe kullanmaktayım. Sonucun olumlu olduğunu gördükten sonra dosyayı da rapid-share'de paylaşmayı uygun gördüm hala bulamayan arkadaşlar için. Aşağıda linki paylaşıyorum:

http://rapid-share.com/files/383006174/Windows_7_Ultimate_T__rk__e_Dil_Paketi__Build_7600_.exe (aradaki tire işaretini kaldırmayı unutmayın!!)

Bu arada bu dil paketini indirdikten sonra Batusist'in ilk mesajda anlattığından biraz farklı şekilde yüklemek gerekiyor. İndirdiğiniz dosyaya direk çift tıklayarak açıyorsunuz. (bu arada merak etmeyin, dosyayı direk windows'un update sitesinden indirdim, yani virüs vb. gibi şeylerden korkmanıza gerek yok. Neden windows linkini paylaşmıyorsun diyenler olabilir, indirdiğim linki tekrar bulamadığım için rapid'e yükledim ). Zaten siz çift tıkladıktan sonra karşınıza çıkan onay penceresinden sonra kendisi dil paketini yüklemeye başlıyor aynı ilk mesajdaki resimlerde olduğu gibi. Sonrasında ise ilk mesajdaki sondan bir önceki resimde gösterilen ekran (aşağıda resmi var) çıkmıyor ve direk son ekran çıkıyor.

Windows 7 32bit ve 64bit Türkçe Dil Paketleri Rapid Link ve Kullanımı

Böyle olunca da Türkçe dil "karşılama ekranı (welcome screen) ve kullanıcı hesaplarına (system accounts) uygulanmıyor." Bunu elle yapmak için ise aşağıdaki yönergeleri takip etmeniz gerekiyor:

Başlat-->Denetim Masası-->Bölge ve Dil-->Yönetimsel sekmesine gidin. Oradan "Karşılama ekranı ve yeni kullanıcı hesapları" başlığı altında "Ayarları kopyala" düğmesine tıkladıktan sonra çıkan onay penceresini onaylıyorsunuz ve bilgisayarınızı başlatığınızda herşey tamamen Türkçe'leşmiş oluyor. Ayrıca bu son paragrafta anlattığım yöntemi Batuist'in mesajındaki son resimden bir önceki resimde "Apply display language to welcome screen and system accounts" seçeneğini işaretlemeyi unutan arkadaşlar da yapabilirler, böylelikle sorunları giderilecektir.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 3 Mayıs 2010; 14:55:45 >

• Başlat-->Denetim Masası-->Bölge ve Dil-->Yönetimsel sekmesine gidin. Oradan "Karşılama ekranı ve yeni kullanıcı hesapları" başlığı altında "Ayarları kopyala" düğmesine tıkladıktan sonra çıkan onay penceresini onaylıyorsunuz ve bilgisayarınızı başlatığınızda herşey tamamen Türkçe'leşmiş oluyor. Ayrıca bu son paragrafta anlattığım yöntemi Batuist'in mesajındaki son resimden bir önceki resimde "Apply display language to welcome screen and system accounts" seçeneğini işaretlemeyi unutan arkadaşlar da yapabilirler, böylelikle sorunları giderilecektir.

Yukarıdaki çözümden yaptığım alıntı sizin için usta
    quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

tik işaretini unuttum ben düzeltme imkanı yok mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 3 Mayıs 2010; 14:59:19 >

• linkler ölü:((
  • dosyaları indirmiş olanlar;
    7600 64 bit için tekrar yükleme yapabilir misiniz?
  • 2.resimdeki dispaly seceneği mevcut işletim sşstemim Windows 7 starter oldugundan gozukmuyorçVe dil paketi yukleme alanı açılmıyorçBunun için herhangi tavsşyenşiz var mı?
  • Tesekkurler arkadaslar.
  • hocam windwos 7 Build 7600 yazıyor. burda da 7600rtm final demişsiniz. ikisi aynı mı oluyor acaba? indirip kursam bir sorun çıkarır mı? teşekkürler şimdiden
  • limkler ölü abicim ya windows 7 7201 build x64 bit için yeni bir link verirmisin abi acil
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.