Şimdi Ara

Windows 11 Temiz Kurulum Nasl Anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer nitro 16 laptopum var freedos olarak geldi. Rufusla windows 11 home kurdum. Yüklenecek disk seçme bölümü geldiğinde 6-7 tane disk vardı bunların bir kısmında ayrılmamış alan yazıyordu, hiçbirinde sil seçeneği aktif olmadığı için silemeyip en büyük GB'lı yere windowsu kurdum. Şimdi, temiz kurulum dedikleri şeyi başarıp başaramadığımı nasıl anlarım dostlar ? Sabit sürücüler bu şekilde görünüyor, tekrar kurulum yapmalı mıyım? Herhangi bir kasma yok, tek rahatsız eden fan boştayken olur olmadık birden birkaç saniyeliğine devreye giriyor stabil çalışmıyor nitrosens ile dahi, sessiz modda veya fanı özel ayarladığımda da. Yani ya düşük devirde sürekli çalışsın ya da sessiz dursun en bileyim, dakikada bir devreye birden girip beş altı saniyede susuyor, dikkatim dağılıyor. Bir de şart değilmiş ama acer sitesinden drive'ları indirirken son bios update'ini de indirmişim çalıştırınca birden siyah ekranla güncellemeye aldı fanlar bağırmaya başladı bitene kadar. Temiz kurulumla veya bu durumla fan olayının alakası var mı bilemedim. 🙂

Windows 11 Temiz Kurulum Nasl Anlaşılır? Windows 11 Temiz Kurulum Nasl Anlaşılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIN757 -- 6 Aralık 2024; 4:5:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• temiz kurulum sıfırdan kurulum demektir. zaten onu yapmışsınız. bios güncellerken fanlar sesli çalışır neredeyse tüm yeni cihazlarda. burada da bir sorun görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.