Şimdi Ara

Windows 11'i Insider'dan Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere bugün Windows 11 çıktı. Ağustos başlarında Insider'dan yanlışlıkla Windows 11'i diski sıfırlamadan yükledim yani dosyalarım güncelleme bittiğinde duruyordu. RDR 2'yi açmayı denediğimde oyun açılmamıştı, buna benzer bir sorunu şimdi de yine aynı şekilde yükseltme yaparsam yaşar mıyım diye merak ediyorum, bilgisi olan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rdr2 neden çalışmadı w11 de ona bağlı tpm desteği var mı bilgisayarında ? Tpm ile alakalı bazı oyunların çalışmadığını biliyorum valorant vb. onunla alakalı olabilir.

• Ben de tam bilmiyorum, TPM desteği var yani Windows 11 için tüm koşullar uygun.

• MR. Alp3r3n M kullanıcısına yanıt

Bende windows 11 e yükselttim bilgisayarı biraz önce, bende de rdr2 yüklüydü bir deniyim dedim direkt tıklayınca açıldı bir sorun yaşamadım.Windowsla alakalı olmayabilir belki oyun dosyalarında problem vardır ?

• Nasıl yüklediniz temiz kurulumla mı yoksa diski sıfırlamadan direkt yükselterek mi?

• MR. Alp3r3n M kullanıcısına yanıt

diski sıfırlamadan yükselterek yükledim ve hiçbir problemle karşılaşmadım şuana kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 dan 11 e Yükseltme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.