5 ekimde final updateli sürümün gelceği %90. 22000 final. zaten watermarksız, kullanım süresiz bir sürüm dağıtılıyıorsa ms tarafından bilinki yüksek ihtimal final olmaması derin şikayetlere bağlı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Eylül 2021; 18:39:52 > |
Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (27. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A287741AC
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterhttps://www.thurrott.com/windows/windows-11/255390/microsoft-issues-fixes-for-windows-11-instability
22000.176 beta sürümde de yaşandı dünkü çökme problemi. 22000.132 sürümde de yaşayanlar olmuş muhtemelen tüm sürümlerde yaşandı bu çökme.
Hatanın sebebi de "reklam" gösterilmek istenmesiymiş.
Windows 11 ilginç bir şekilde geliştiriliyor nedense içime sinmiyor, yılbaşında yeni bilgisayarlarla satışa sunma hevesi kaliteyi etkiliyor. Bu sebeple herkesin ortak fikri 2022 yılında windows 11'in tam anlamıyla kullanılabilir olacağı yönünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 4 Eylül 2021; 0:34:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: oLganhttps://www.thurrott.com/windows/windows-11/255390/microsoft-issues-fixes-for-windows-11-instability
22000.176 beta sürümde de yaşandı dünkü çökme problemi. 22000.132 sürümde de yaşayanlar olmuş muhtemelen tüm sürümlerde yaşandı bu çökme.
Hatanın sebebi de "reklam" gösterilmek istenmesiymiş.
Windows 11 ilginç bir şekilde geliştiriliyor nedense içime sinmiyor, yılbaşında yeni bilgisayarlarla satışa sunma hevesi kaliteyi etkiliyor. Bu sebeple herkesin ortak fikri 2022 yılında windows 11'in tam anlamıyla kullanılabilir olacağı yönünde.
Alıntıları GösterHem parayla satacaklar hem de üzerine reklam mı göstereceklermiş !!
-
Oyunlarda sürekli çökme yaşıyorum. FPS düşüşleri arttı. Mavi ekran yedim (yeşildi). Görev çubuğu kayboluyor. Yan monitöre geçiş yaptığımda bazen ana monitörüm display port sinyali kesildi diyor. Bilgisayar açılırken hoşgeldiniz yazısından sonra siyah ekranda takılı kaldı (1kez oldu). Bunları son patchte yaşıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar
Oyunlarda sürekli çökme yaşıyorum. FPS düşüşleri arttı. Mavi ekran yedim (yeşildi). Görev çubuğu kayboluyor. Yan monitöre geçiş yaptığımda bazen ana monitörüm display port sinyali kesildi diyor. Bilgisayar açılırken hoşgeldiniz yazısından sonra siyah ekranda takılı kaldı (1kez oldu). Bunları son patchte yaşıyorum.22000.176 ve 22449 sürümünü yükleyip explorer.exe'nin çalışmaması sonucu boş ekranda kalan kullanıcılar için resmi Microsoft fix'i (!) yayınlanmış.
-CTRL + ALT + DEL ile görev yöneticisine ulaşıyoruz.
-Üst kısımdaki dosya sekmesine tıklayıp "yeni görevi çalıştır" diyoruz.
-cmd yazıp enter'a basıyoruz.
-Tırnak işaretinin içerisindeki komutu direkt yapıştırıp enter yaptıktan sonra bilgisayar yeniden başlıyor ve sorun düzeliyor.
" reg delete HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\IrisService /f && shutdown -r -t 0 "
bu olayı yaptımı düzeldi bende.
-
Dün itibari ile laptopuma 22000.176 sürümünü, temiz kurulum olarak kurdum. Tüm sürücüler, oyunlar ve programları hatasız bir şekilde kurdum. Herhangi bir zorluk ya da problem yaşamadım.
Bende hatasız gibi gözüküyor ama kullandıkça ortaya çıkacak artık.
-
Arkadaşlar
Anakartım : Msi b150m bazooka
İşlemcim : Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz 3.19 GHz
16gb ram
zotac gtx970 ekran kartı var..
Windows 11 yükleyebilirmiyim? Insider programında uygun değilsiniz diyor ama bios ayarlarında tpm 2.0 ayarları falan var. Çözemedim.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 5 Eylül 2021; 15:31:10 > -
*.132 nolu sürüm isosuyla yükle, tpm aç biosdan yüklenir ha yoksada sorun yok yolu var.
çalıştırdan tpm.msc yaz çıkar ortaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Eylül 2021; 19:0:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem*.132 nolu sürüm isosuyla yükle, tpm aç biosdan yüklenir ha yoksada sorun yok yolu var.
çalıştırdan tpm.msc yaz çıkar ortaya.
sağolasın kero. anakarttan açamamışım tam olarak. tpm.msc yazdım şimdi doğruladım. tpm açık. windows 11 kurmayı deneyeyim.
bu arada akp yi bırak.
görüşürüz sağol tekrardan.
-
Windows 11 i yükledim.
Şimdilik çok hızlı. Temalı windows 10 gibi geldi. Çok fark göremedim. Başlat çubuğuna alışıyorum sanırım bilemedim. Oturum açarak kullanmak hoşuma gitmiyor. Windows 10 da ki gizlilik ayarları bunda çok kapsamlı değil gibi. Çok kurcalamadım gerçi daha. Çevrimdışı hesap ile kendimi daha rahat hissediyordum.
-
windows 10 dan çok fakı yok gibi perfonmans olarak ama sanki net sayfaları daha hızlı açılıyor geliyor bana,ana temanın dpi kalite oranını beğendim ekran daha canlı gerçekçi görünüyor windows 10 da 2d boyutluluk cansız solukumsuydu bu daha ışıl ışıl parlıyor geliyor gözüme sırf o yüzden bile kullanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Eylül 2021; 21:13:42 > -
22449.1000 güncellemesi bir türlü yüklenmiyor bu sorunu yaşayan var mı?
-
o güncelleme değil ara watermarklı beta sürüm *.176 nın beta kanal kopyası.
-
yani? ama update olarak geldi. yüklenmiyor. ne yapmam gerekli?
-
tester değilsen 22000 den yükseltme bence yüklemesen daha iyi o sürüm beta kanal *.176 nın aynısı zaten.
-
tester değilim. fakat sürekli yeni özellikler yüklendi yeniden başlat diyor başlatıyorum hata verip yüklenmiyor. bundan kurtulmak için bile yüklemek isterdim. yoksa yükleyip yüklememek çok önemli değil benim için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemwindows 10 dan çok fakı yok gibi perfonmans olarak ama sanki net sayfaları daha hızlı açılıyor geliyor bana,ana temanın dpi kalite oranını beğendim ekran daha canlı gerçekçi görünüyor windows 10 da 2d boyutluluk cansız solukumsuydu bu daha ışıl ışıl parlıyor geliyor gözüme sırf o yüzden bile kullanırım.
bende beğendim. tam oturunca daha iyi olur. görev çubuğundaki simgeleri sola yasladım. ortada çok sırıtıyordu
windows 10 da arka planda çalışan uygulamaları kapatabiliyorduk gizlilik bölümünden. bunda öyle bir seçenek bulamadım.
-
22449.100 geldi ne oluyor bu
-
Güncelleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X