Şimdi Ara

Windows 10 yükseltme sonrası Wow Error 132

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Lenovo Z570 kullanıyorum özellikleri şu şekilde;

    İ5 2430M
    GT540M
    6GB Ram

    Dün itibariyle Windows 10 yükseltme yaptım sorunsuz bir şekilde Windows 10 a yükseldi ancak daha önce de başıma gelen bir olay yine gerçekleşti World Of Warcraft Oynuyorum 540M ekran kartının güncel sürümünü yüklediğimde hiçbir şekilde World Of Warcraft açılmıyor ve hata veriyor oyunu silip yeniden kurmak da fayda etmiyor yeni sürücüyü kaldırmakta ancak temiz kurulum ve eski sürücüyü kullanarak açabiliyorum oyunu. Windows 10 da güncellemeleri otomatik olarak yaptığı için ekran kartının güncel sürümünü kuruyor ve oyuna giremiyorum. Ayrıca Nvidia denetim masası ve GeForce Experience de açılmıyor.
    Windows 10 nun iso dosyasıda mevcut onu DVD ye yazıp onunla temiz kurulum yapma şansım var mı ürün anahtarı isteme durumu söz konusu olur mu olması durumunda dizüstü bilgisayarımın altında yazan ürün anahtarını girmem işe yarar mı ve en önemlisi acaba bu şekilde yapsam WoW çalışırmı.
    Konu Hakkında Yardımcı Olursanız Sevinirim.

    Not: Oyunu wow.64 yolundan yönetici olarak çalıştırdığımda açılıyor ancak battle .net üzerinden play butonu kullandığımda açılmıyor ve hata veriyor.

     Windows 10 yükseltme sonrası Wow Error 132

     Windows 10 yükseltme sonrası Wow Error 132







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 dan 11 e Yükseltme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.