Şimdi Ara

Windows 10 Yüklersek Pcdeki Dosyalar Silinir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi, w10 rezerve etmiştim.Şimdi yüklersem dosyalarım silinir mi ?

• Rezerve şeklinde olan windows'u sabah yükledim biraz geç geldim ve geldiğimde her şey tamamlanmıştı 3 adım kalmıştı çok hızlı bir sürede kurdum. Hayır, seçenek işaretli olarak geliyor tüm dosyaların ve masaüstünde sağda solda olan bütün dosyaların olduğu gibi duruyor. Arka plan da kendi özel arkaplanın varsa teman, otomatik olarak o bile yüklü olarak çıkıyor karşına, alt tema siyah. Mükemmel hızda, tüm uygulama kısayollarım bile duruyor korkma kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: direkt3d

Rezerve şeklinde olan windows'u sabah yükledim biraz geç geldim ve geldiğimde her şey tamamlanmıştı 3 adım kalmıştı çok hızlı bir sürede kurdum. Hayır, seçenek işaretli olarak geliyor tüm dosyaların ve masaüstünde sağda solda olan bütün dosyaların olduğu gibi duruyor. Arka plan da kendi özel arkaplanın varsa teman, otomatik olarak o bile yüklü olarak çıkıyor karşına, alt tema siyah. Mükemmel hızda, tüm uygulama kısayollarım bile duruyor korkma kardeşim.

Saol kardeşim.
  • WWolf46 W kullanıcısına yanıt
    Kardeş yükseltinmi bende yükseltcem dosyalar duruyomu
  • Yukseltme yapsaniz bile sistem stabilite bozar ilerleyen zamanda yine format atmaniz icab eder veri yedegi felan bayagi ugras hdd komple silinmesi gerekecek mbr-to gpt icin galiyle sifirlamak zorunda kalinacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.