evet arkadaşlar ne zamandan beri rahatsız olduğum bir sorun var konuyu buraya açmaamın nedeni windows 10da sanki böyle yapıyor.sorun şöyleki pcden torrent ve idm ile indirme yapınca fan sesi birden yükseltiyor bunun indirmeden olduğunu son bir kaç günde anladım. daha önce sürekli fan yüksek çalışordu görev yöneticisine bakıorum öyle cpu % 50 olmuyor 26 larda bile fazla ses çıkartıyor bende updateyi kapattım bazen defendiri da kapattım bazı gereksiz çalışan exe leri kapattım - bu arada ne yaptıysam arama yazılı search ı kapatamadım sürekli görev yöneticisnde çıkıyşoor neyi arıyor anlamadım :D - yok hala aynı sonra baktım normal çalışırken torreni çalışdırım başladı artmaya indirme bittikten sonar aynı şey bu windows 10 da sanki böyle yapıyor başka windowslarda yapmıyordu evet bunun bir çözümü varmı ?
bu arada bazen win7 ye geri mi dönsem diyorum o kadar güncelleme almasına rağmen bu win 10 un sorunları var bağlantı kopmaları bazenkapat deyince kapatamaması bilgisayarı ha birde bataryayı takıp çıkarınca ağ srunları artıyor bazı ışıklar yanıyor yanmıyor ne varsa anlamadım
yardım edecek yokmu
Bu sorunun kesin çözümü yok, en iyisi win 7'ye dönmek.
yani anladığım kadarıyla win 10 sıkıntılı bir os dimi?
Alemdar11A
kullanıcısına yanıt
SON sürümleri diğer sürümlere nazaran sıkıntılı (1709).
Hocam torrent için qBitTorrent programını öneririm. Diğer yandan Windows 10'un diski ve işlemciyi daha fazla kullanmasının sebebi arama hizmetleri için indeksleme yapması. Bir miktar kendi halinde bırakırsanız düzelecektir. İndeksleme olayı başa bela ancak kalıcı bir çözümü yok. Güncelleme ve defenderı da tekrar açmanızı öneririm.
eyvallah çok teşekkür ederim cevap verenlere am hakikaten indirme yapınca ses yapıyor anlamadım gitti herhalde indiirken tarıyor efender birde indexlem yapıyor