Şimdi Ara

Windows 10 Uyku Modu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Win10'a geçeli birkaç gün oldu. Şöyle bir sıkıntım var yardımcı olacak bilgisi olan arkadaşlar var mıdır acaba?
    Laptop kullanıyorum, güç denetimlerinden tüm uyku modlarını "HİÇBİR ZAMAN" yapmama ragmen birkaç dk bekleyince uyku moduna giriyor alet.
    Ve çıkması da bi o kadar sıkıntılı oluyo. Herhalde bi 100 kere ESC yapmak zorunda kalıyorum stresten. SSD kullanıyorum bu arada. Uyku modundan çıkıp şifre ekranına gelmesi yaklaşık 3dk falan alıyor.
    Mouse ufak bir kıpırdattığında çıkması lazım oysa ki. Böyle birşey yaşayan var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sy1907 -- 1 Ağustos 2015; 15:32:05 >

• aynı sorun bende de mevcut. mouse hiç hareket ettirmezsem 2-3 dk sonra uykuya geçiyor. çözüm bulamadığımdan 8.1 kullanmaya devam ediyorum.
  • cihan_pc C kullanıcısına yanıt
    Düzeldi bendeki. Lenovo mu kullanıyorsun sende?
    Güncellemeyle falan düzeldi sanırım. Şuan sıkıntısız kullanıyorum.
  • bendeki sony vaio 2.nesil. denemediğim yöntem kalmadı ama sonunda buldum. intelin çipset driverlerini sata driverini usb driverlini güncelledim nafile. sorun uyku moduna aldıktan sonra pc yi usb 2.0 girişine takılan mousela uyandırmaktan kaynaklanıyormuş. usb 3.0 girişinden mousela uyandırınca ya da normal güç tuşla uyandırınca sorun yok. ancak usb 2.0 girşinden mousela uyandırınca hiçbirşey yapılmazsa kendiliğinden 2-3 dk sonra uykuya geçiyor. video falan izlerken yapmıyor pc tamamen boştayken yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan_pc -- 9 Ağustos 2015; 21:37:42 >
  • arkadaşlar bu sorun bende de oluyor lenovo laptop kullanıyorum. 2-3 dk geçince uyku moduna geçiyor gerçekten sinir bozucu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.