Şimdi Ara

Windows 10 upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows işletim sisteminin son sürümü Windows 10, 27 Temmuzda satışa sunuldu. Eğer hala yeni işletim sistemine terfi etmediyseniz ve lisanslı Windows 7 veya 8.1 sürümünü kullanıyorsanız, aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi araç çubuğu üzerinde bir Windows logosu farkedeceksiniz. Eğer bu ikona tıklarsanız Windows 10 için ücretsiz yükseltme yapılır.

Windows 10 upgrade

Daha önce Windows 10 için kayıt yaptırdıysanız, 29 Temmuz'dan itibaren bu güne kadar sürümü indirebilirsiniz. Ayrıca kayıt olsanız bile yükseltmeyi iptal etme seçeneğiniz de var. Windows 10'u beğenmediyseniz, eski sürümler olan Windows 7 veya 8.1 geri dönebilirsiniz.

Eski sürümler için yükseltme teklifi 29 Temmuz 2016 yılına kadar bir yıl boyunca geçerlidir ve lisans, bu süre içinde yükseltirseniz tamamen sizindir.

• windows 10 için bios güncellemesini ne zaman yayınlayacaksınız acaba? Şuan windows 10 da windows 8.1 biosunu kullanıyoruz. Eskisine göre makina daha çok ısınıyor. Ayrıca cinema blaster uygulaması hata veriyor driverlerin de güncellemesini sitenize ekleseniz iyi olur.
  • MSI Türkiye kullanıcısına yanıt
    windows 10'u yükseltme olarak değil de temiz kurulum yaparak kurmak istiyorum fakat recovery'i nasıl yedekleyeceğimi bilmiyorum. recovery benim için önemli. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

diskler bu şekilde 2x128 ssd raid + 1tb hdd

Windows 10 upgrade
  • ilgilenen yok sanırım.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Windows Aramaya BurnRecovery yaz. Recovery i sistem istediğin formata yazıyor dostum. Usb, dvd, iso olarak alabiliyorsun.
  • zBrave kullanıcısına yanıt
    onu biliyorum da yani bu şekilde win10 dan memnun kalmazsam aldığım imaja geri döndüğümde yine sistem açılırken f3 basarak recoverye girebilecek miyim örneğin?
  • Gelirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.