Şimdi Ara

Windows 10 Technical Preview Kasma Sorunu!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Ben yakın bir zamanda Windows 10 'u yükledim. Yükledikten sonra bilgisayarda fareyi bile hareket ettiremez oldum. Çok kasıyordu. Ayarları falan kurcaladım hiçbir değişiklik olmadı. Bilgisayardaki TÜM dosyaları silip yeniden yükledim yine aynı! Sonra ekran kartına bakayım dedim hiçbir şey gözükmüyor!! Görüntü bağdaştırıcı falan yok! Ekran kartı gözükmüyor!! Neden ekran kartıyla alakalı olduğunu düşündüğümü merak ediyorsanız kuzenimin bilgisayarı vistaydı cpusu rami falan çok iyi olmasına rağmen onunki de benimki gibi kasıyordu. Sonra bir programlamı ne bilmiyorum ama bir şekilde ekran kartıyla alakalı birşeyler yapmış. (Değiştirmemiş) Düzelmiş ve artık hiç kasmıyor. Intel Pntium 1.60 Ghz Çift çekirdek 3 Gb Ram 1.5GB EKRAN KARTI (Markası ne bilmiyorum.) Lütfen yardım edin tüm dosyaları sildiğim için de W7yi geri yükleyemiyorum (Eski işletim sistemi) 5 gündür uğraşıyorum ve kendimi cidden aptal hissetmeye başladım. Lütfen yardım edin!

• İnternetten windows 7 iso dosyasını indirip yazdır cd'ye. Sonrada temiz bi format at tamamdır.
  • w7 90 günlük sürümü var ve w10 kalsa daha iyi olur.
  • ben olsam o pc ye xp çekerim en temizi
  • işlevsellik bakımından windows 7 hala en iyi iletişim sistemi.yani sorun çıkartmaması bakımından.ben windows 8 ve windows 8.1 i 4-5 ay kullandım şimdi tekrar windows 7 ye döndüm pişman değilim.
  • neyse bi bakam w7ye geçebiliyor muyum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.