Şimdi Ara

Windows 10 Tablet Formatlama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. Pendo marka Windows 10 yüklü tablet geldi yurt dışından. Microsoft hesabım ile giriş
    yapıp administrator şifresi oluşturmuştum. Daha sonra bu şifreyi kaldırmayı denedim. Administrator hesabını sildiğim için oturum açamıyorum. Eski şifreyi de kabul etmiyor. Boot ekranına girebiliyorum fakat USB 'den formatlayamadım. Nasıl bir yol izlemeliyim. Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Geometry

İyi forumlar arkadaşlar. Pendo marka Windows 10 yüklü tablet geldi yurt dışından. Microsoft hesabım ile giriş
    yapıp administrator şifresi oluşturmuştum. Daha sonra bu şifreyi kaldırmayı denedim. Administrator hesabını sildiğim için oturum açamıyorum. Eski şifreyi de kabul etmiyor. Boot ekranına girebiliyorum fakat USB 'den formatlayamadım. Nasıl bir yol izlemeliyim. Teşekkür ederim

32bit Windows isosunu rufus programi ile uefi gpt fat32 formatinda flash bellege yazdirip klavye ve flash bellegi tablete takin
    Tableti acin klavyeden Esc tusuna basip biosa girin
    Biosdan boot seceneginden efi flash bellegi secip kurulumu yapin
    Kurulumda disk bolumunde diski silin ama bicimlendirmeden yukleme yapin
    Windows kurulduktan sonra driverleri kurmaniz gerekir.yoksa dokunmatik ve digerleri calismaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geometry kullanıcısına yanıt
    wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Diski silersem yeniden alanı oluşturup kuruluma devam mı etmeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geometry -- 3 Mart 2016; 16:21:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometry

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Diski silersem yeniden alanı oluşturup kuruluma devam mı etmeliyim.

Alan olusturmadan devam edin

• Hocam usb üzerinden formarlamaya çalışıyorum fakat usb yi görmüyor sanırım. Kurulum ekranına geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geometry -- 3 Mart 2016; 18:48:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.