Şimdi Ara

Windows 10 Saat sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi windows saati yanlış gösteriyor. Pc kapalıyken sanırım saat ilerlemiyor. Açtımda hep yanlış oluyor. Gördükçe düzeltiyorum internetten otomatik ve manuel ikisinde de yaptığım zaman ayarlayabiliyorum. Fakat tekrar bozuluyor. İnternette biraz araştırdım bazı arkadaşlar BİOS pilinin bittiğini söylemişler böyle sorunlara, bilgisayarı alalı 6 ay oldu BİOS pili bitmiş olabilir mi ?
    Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de 10 gün evvel vardı ve hayret ediyordum bu nasıl olabilir diye,araştırmadığım site kalmadı,windows sitesi dahil, sonunda tekrar Windows 10' u sıfırdan kurmak belki düzeltebilir düşüncesiyle, eyleme geçtim ve her şey yoluna girdi, hiç bir problem kalmadı ve şu anda saat tıkır tıkır normal bir düzende işliyor.
    Saat düzeninin bozulmasını bu şekilde düzeltebilirsin. O saçma sapan fikirlerle gelen önerilere kulak asma,sıfırla.Bios piliymiş,saçmalamalar...
    Burda saçma sapan fikirlerle gelen boş kafa çok.Sürekli , bir şey bilmeden devamlı atıp tutarlar, boş kafalar, her şey üzerine, her halde çok fazla sıkıldıkları için .Köhne deneyimsizliklerini sende sınarlar can sıkıntısından yada kendilerini ifade etme ezikliğini, tatmin ederler bir nevi.
    Neyse ,sistemin herhalde hata vermesi yüzünden, bu saat olayı, olur böyle şeyler ve en doğru yol, tekrar sıfırlamak.
    İyi akşamlar dostum..😊

Edit:Bu Bios pili,bende nedense 5 sene bitmedi.O zamanlar sene 2000-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 11 Kasım 2015; 22:08:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: w835

Bende de 10 gün evvel vardı ve hayret ediyordum bu nasıl olabilir diye,araştırmadığım site kalmadı,windows sitesi dahil, sonunda tekrar Windows 10' u sıfırdan kurmak belki düzeltebilir düşüncesiyle, eyleme geçtim ve her şey yoluna girdi, hiç bir problem kalmadı ve şu anda saat tıkır tıkır normal bir düzende işliyor.
    Saat düzeninin bozulmasını bu şekilde düzeltebilirsin. O saçma sapan fikirlerle gelen önerilere kulak asma,sıfırla.Bios piliymiş,saçmalamalar...
    Burda saçma sapan fikirlerle gelen boş kafa çok.Sürekli , bir şey bilmeden devamlı atıp tutarlar, boş kafalar, her şey üzerine, her halde çok fazla sıkıldıkları için .Köhne deneyimsizliklerini sende sınarlar can sıkıntısından yada kendilerini ifade etme ezikliğini, tatmin ederler bir nevi.
    Neyse ,sistemin herhalde hata vermesi yüzünden, bu saat olayı, olur böyle şeyler ve en doğru yol, tekrar sıfırlamak.
    İyi akşamlar dostum..😊

Edit:Bu Bios pili,bende nedense 5 sene bitmedi.O zamanlar sene 2000-----

İyi akşamlar hiç aklıma gelmemişti doğrusu sıfırlamak. Deneyeceğim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevab verdiğin için,bende sana teşekkür ederim.Mutlaka aklına gelmiştir sıfırlamak ama tek seçenek bu olunca biraz tabi zor oluyor sıfırlamak.Eğer işte ...resimler, videolar, yazılımlar yüklü olunca, bunların yedeğini
    almak falan uğraştırıyor insanı.Ama ,sistemde küçük bir hata bile olsa, çok şey karışabiliyor maalesef.
    Sorunsuz bir sistem yok.O yüzden her şeyin yedeğini almak zorundayız, nede olsa yazılım hatası her zaman mevcuttur.Windows 10 hala gelişme aşamasında ve bize dört dörtlük bir işletim sistemi sunamadılar maalesef.
    Ama buda geçecek ve her şey zamanla yerine oturacak elbet.Nede olsa insanlık gelişimi sadece hatalardan meydana çıkan doğrularla gelişebilen bir varlıklarız,bunları unutmamak lazım.
    Şimdilik iyi akşamlar dostum..😊😊

• quote:

Orijinalden alıntı: w835

Cevab verdiğin için,bende sana teşekkür ederim.Mutlaka aklına gelmiştir sıfırlamak ama tek seçenek bu olunca biraz tabi zor oluyor sıfırlamak.Eğer işte ...resimler, videolar, yazılımlar yüklü olunca, bunların yedeğini
    almak falan uğraştırıyor insanı.Ama ,sistemde küçük bir hata bile olsa, çok şey karışabiliyor maalesef.
    Sorunsuz bir sistem yok.O yüzden her şeyin yedeğini almak zorundayız, nede olsa yazılım hatası her zaman mevcuttur.Windows 10 hala gelişme aşamasında ve bize dört dörtlük bir işletim sistemi sunamadılar maalesef.
    Ama buda geçecek ve her şey zamanla yerine oturacak elbet.Nede olsa insanlık gelişimi sadece hatalardan meydana çıkan doğrularla gelişebilen bir varlıklarız,bunları unutmamak lazım.
    Şimdilik iyi akşamlar dostum..😊😊

Pc'yi sıfırladım ama hala aynı durum mevcut. Sanırım başka bir sorun var

• Kusuruma bakma ama, bu durumun, benim şu anki kapasital korteksimin sınırlarını zorladı.Sana tek önerim bu konuda, bu forumdaki çoğu kişinin alışkanlık yaptığı gibi, alt beyin zihni fikirlerden değil, üst beyin çalıştıran, değerli Hocamız, Mühendis Murat' tan önerilerini almanın tavsiye ederim.
    Hoşçakal dostum..😊😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.