< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam Enterprise LTSC sürümünü IOT Enterprise'a çeviriyor (yani 2027 yerine 2032'ye kadar güncelleme alabiliyoruz.) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Mart 2025; 21:34:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir 1507 ya da 1607 kadar az olmasa da Home ve Pro sürümlerine göre aşırı derecede bloatware azlığı var. Ağırılıklı olarak temel uygulamalar geliyor. Birçok programı elle kurdum. Bu yüzden sistem yorulmuyor ve aşırı hızlı. RAM kullanımı ve optimizasyonu daha iyi onlardan. Aşırı memnunum w11 e hiçbir şekilde geçmem hele extended kernel gelirse mis. Windows update güvenlik güncellemeleri falan herşeyi alıyor. Kullandığım laptopun yazılımları hiçbir şekilde otomatik olarak yüklenmedi. Ama ekran kartı sürücüsü oradan otomatik olarak yükleniyordu ki onu da updateyi kapatıp AMD sitesinden sürücüleri elle indirerek sonrasında güncellemeleri geri açarak çözdüm. Ama mobil cihazların erişmesi kısmındaki cihazlar arası deneyim ana bilgisayarı uygulamasını bir türlü yükleyemedim. 22H2 istiyor nedense bir şekilde 21H2 için yüklemeyi başaramadım. Bir de Miracast sorunu yaşıyorum onun da çözümünü buldum galiba. Telemetrileri falan ayarlardan kapadım. Windows 11 faciasını yüklemiştim aşırı sorun yaşadıktan sonra bu sürümü yüklemeye karar verdim. Microsoft store falan elle yüklenebiliyor zaten. 21H2 tabanlı olmasına rağmen program uyumsuzluğu yok. Marketteki ve piyasadaki bütün programlar çalışıyor 1-2 istisna haricinde. |
|
LTSC 2021 sürümünde Miracast alıcı sorunu yaşayanlar için: Buradan Windows 64 bitse amd64 32 bit bitse x86 özellik güncellemesini uup set seçerek indirin. Dosyanın içinde uup indirmek için cmd dosyası olacak onu açıp indirmesini bekliyoruz. UUPS klasörünün içinden Microsoft-Windows-RegulatedPackages-Package.ESD dosyasını klasöre çıkarın. İçindeki Microsoft-Windows-RegulatedPackages-Package~31bf3856ad364e35~amd64~~10.0.19041.1.mum dosyasını aşağıdaki cmd komutuyla kurun. dism /online /add-package /packagepath:"Dosyayolu\Microsoft-Windows-RegulatedPackages-Package~31bf3856ad364e35~amd64~~10.0.19041.1.mum" Komut bittikten sonra y tuşuna basın ve yeniden başlayacak pc. Ayarlar-Sistem-İsteğe bağlı özellikler-Özellik ekle kısmından Kablosuz ekran özelliğini artık ekleyebilirsiniz. Win+K tuşuna bastıktan sonra bu bilgisayarda göster-Bağlan uygulamasını başlatın yaptıktan sonra bilgisayarınıza istediğiniz cihazı yansıtabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enineboyuna06 -- 4 Nisan 2025; 20:19:14 > |
|
Güncellemeden sonra lan kablosu gözükmemeye başladı,nasıl düzeltebilirim ? Uygun driveri sitesinden indirdiğimde uyumlu değil diyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 9 Nisan 2025; 19:59:3 > |
|
Güncellemeyi geri alıp bir bakın, artık önemli bir şey geldiği yok çok takılmayın güncellemeye. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Nisan 2025; 2:20:53 > |
|
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt |
|
Artık olanı da bozmaya başlarlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Güncelleme sorunlarıyla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ancak güncellemeler genellikle sistem güvenliği ve performansı için önemli olduğundan tamamen kapatmak yerine sorun yaşadığınız güncellemeyi geri almayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, uygun sürücüyü bulup kablosuz ağ sorununu çözebilirsiniz. Diğer kullanıcıların paylaştığı çözüm önerilerini de deneyebilirsiniz. Son olarak, Windows 11 deneyiminiz olumsuz olduysa Windows 10'a geçiş yapmanız doğru bir tercih olabilir. Umarım sorunlarınızı çözebilirsiniz, kolaylıklar dilerim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 9 Haziran 2025; 10:48:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Win 10 kurulu zaten dostum😅amaç 5 sene sonraya windows 11 ve sonraki işletim sistemlerini kullanmak😉 Tabii aynı şekilde diğer güncel yazılımları da kullanmak...🤭 Ben alışkınım bu tarz durumlara😉 Bende masaüstü pc vardı,intel q6600 işlemci vardı içersinde.bütün parçalarını tek tek parça parça satmıştım.pc yeni bir işletim sistemini yükletmicekse bana ondan kurtulmak gerek😉 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 9 Haziran 2025; 12:1:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paprikari -- 9 Haziran 2025; 12:38:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt |
|
W10'da arada bir şu iki temizliği yapın hem yerden kazanın hem pc hızlansın. - C diski (sağ tuş)> Diski temizle > Sistem dosyalarını temizle > Windows Update mutlaka dahil olsun gerisi sizde. Eğer duruyorsa C>Windows>servicing>LCU'nun içindeki devasa klasörü silin. - Sistem geri yükleme noktalarını silin ardından sistem iyiyse 1 adet oluşturun. Bilgisayar (sağ tuş) > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Sistem koruması > Yapılandır > Sil ardından Oluştur. Bilgisayarda anlamsız kasma, donma, düzgün çalışmama gibi sorunlar hissediyorsanız, bir çözüm bulamadıysanız bu sistem geri yükleme noktası hayat kurtarabiliyor o yüzden çok önem verin ara ara bu işlemi yapın! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ağustos 2025; 19:48:19 > |
|
|
Sisteminiz sorunsuz çalışıyorsa format atmayın bırakın gittiği yere kadar gitsin. Uzun zaman oldu, günceli olsun diye çalışan sisteme dokunmayın. Tecrübelerime göre çoğunlukla eski stabilite ve hız olmuyor hele eski donanım varsa. Ne yapıyorlarsa yapıyorlar bir şekilde güncellemelerle o eski akıcı sistem olmuyor veya daha kötüsü çalışan donanımlarınızda sorunlar çıkmaya başlayabiliyor! W10'a artık işe yarar bir güncelleme gelmiyor o yüzden güncellemeleri kapatın! Bunları ilk sayfaya en üste uyarı diye ekleyeceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ağustos 2025; 19:10:37 > |
|
|
W11 a geçeli formata gerek duymuyorum artık... eskiden hastalık gibiydi zırtp pırt format atardım. Hey gidi günler. |
|
░[ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap░ GIGABYTE GTX 780 WindForce OC SLI░ Güçlendikçe Güçlenen GPU`lar - Buna Ayak Uyduramayan CPU`lar ░ Asus VG248QE Kullananlar Klubü - 3xSurround Portrait 3240x1920 ░ 120Hz LCD Ekranızı 480Hz TÜP Ekran gibi yapın - SIFIR Motion Blur LCD ░ BF3 ve Oyunlarda Video Kalitesinde Akıcılık SAĞLANDI! ░ BF3 Düşük GPU Kullanımı & Düşük FPS Sorununu Çözdüm!! ░ BF3 Multiplayer Benchmark 570SLI/670SLI ░
BATTLEFIELD 3/4/1/5: RezesistaneR |