< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Windows 10 22H2 Rehberi | 12 AĞUSTOS 19045.6216 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (2085. sayfa)

-
-
Ben indirmedim ama indirenler memnun gibi konusunda
artı bir de alt link var oynanmamış orijinal ISO iniyor bunu indirdim bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Mart 2025; 22:9:15 > -
merhabalar, işaretlediklerim arasında fark nedir acaba ilerisi için bi format flaşı hazırlamak istiyorum da hangisiyle yapsam emin olamadım
-
İlki intel/AMD değil, ARM için ama... hem Pro hem de Ent, Edu yazılmış.
4. ise tahminimce, Enterprise, Education, Professional for WS içermeyen iso
-
Sistemin amd ise arm yazan olmaz diye biliyorum x64 olur
-
Windows 11 için bir anakonu yokmu yoksa benmi bulamıyorum?
-
Windows 11 için Ana konu var
WİNDOWS 11 ANA KONU
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arm dediğiniz nasıl bir şey hocam benim sistem intel eski halazırda win 10 yüklü aynı versiyon 22h2 sadece format diski hazırlamak için indiricem de yanlış indirmiyim diye sormuştum :D
-
ARM, ARM Holdings tarafından geliştirilen bir Reduced Instruction Set Computing (RISC) mimarisidir. Akıllı cihazlarda yaygın mimari haline gelmiştir ve düşük güç tüketimli PC'lerde ve diğer akıllı cihazlarda giderek daha fazla kullanılmaktadır.
Siz INTEL yada AMD işlemciler için x64' ü indirmeniz lazım.
-
Teşekkür ederim.
-
teşekkür ederim hocam
-
8.ci Nesil notebook'a Windows 10 LTSC 2021 kurdum. Rahatladı makina. Düşük sistemler için macera aramaya gerek yok. Çok hızlı ve sorunsuz. Zırt pırt saçma sapan güncelleme almıyor. Kasma yok. Gereksiz bileşenler yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de uzun zamandır LTSC 2021 kullanıyorum. Gerçekten harika bir sürüm. MAS activator ile HWID aktivasyon yaptım sorunsuz. (Açık kaynak program KMS gibi değil)
-
IoT LTSC 2021 (Enterprise) ancak HWID ile kalıcı şekilde aktive edilebiliyor hocam Masagrave beye göre. IoT mi sizinki de?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Enterprise LTSC sürümünü IOT Enterprise'a çeviriyor (yani 2027 yerine 2032'ye kadar güncelleme alabiliyoruz.)
-
-
-
Evet hocam, HWID yöntemi ile denediğinizde script otomatik olarak IoT'ye çeviriyor edisyonu.
Nasıl, memnun musunuz bu arada? IoT olan da tek dezavantaj Edge'i silemiyor olmak, onun dışında diğerine göre daha mantıklı her açıdan denilene göre.
Windows Update üzerinden neler geliyor güncelleme olarak? Abuk sabuk aygıt sürücüleri ve 3. Parti bloatware paketleri geliyor mu? Group Policy ayarlarına riayet ediyordur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Mart 2025; 21:34:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir 1507 ya da 1607 kadar az olmasa da Home ve Pro sürümlerine göre aşırı derecede bloatware azlığı var. Ağırılıklı olarak temel uygulamalar geliyor. Birçok programı elle kurdum. Bu yüzden sistem yorulmuyor ve aşırı hızlı. RAM kullanımı ve optimizasyonu daha iyi onlardan. Aşırı memnunum w11 e hiçbir şekilde geçmem hele extended kernel gelirse mis.
Windows update güvenlik güncellemeleri falan herşeyi alıyor. Kullandığım laptopun yazılımları hiçbir şekilde otomatik olarak yüklenmedi. Ama ekran kartı sürücüsü oradan otomatik olarak yükleniyordu ki onu da updateyi kapatıp AMD sitesinden sürücüleri elle indirerek sonrasında güncellemeleri geri açarak çözdüm. Ama mobil cihazların erişmesi kısmındaki cihazlar arası deneyim ana bilgisayarı uygulamasını bir türlü yükleyemedim. 22H2 istiyor nedense bir şekilde 21H2 için yüklemeyi başaramadım. Bir de Miracast sorunu yaşıyorum onun da çözümünü buldum galiba.
Telemetrileri falan ayarlardan kapadım. Windows 11 faciasını yüklemiştim aşırı sorun yaşadıktan sonra bu sürümü yüklemeye karar verdim. Microsoft store falan elle yüklenebiliyor zaten. 21H2 tabanlı olmasına rağmen program uyumsuzluğu yok. Marketteki ve piyasadaki bütün programlar çalışıyor 1-2 istisna haricinde.
-
LTSC 2021 sürümünde Miracast alıcı sorunu yaşayanlar için:
Buradan Windows 64 bitse amd64 32 bit bitse x86 özellik güncellemesini uup set seçerek indirin. Dosyanın içinde uup indirmek için cmd dosyası olacak onu açıp indirmesini bekliyoruz. UUPS klasörünün içinden Microsoft-Windows-RegulatedPackages-Package.ESD dosyasını klasöre çıkarın. İçindeki Microsoft-Windows-RegulatedPackages-Package~31bf3856ad364e35~amd64~~10.0.19041.1.mum dosyasını aşağıdaki cmd komutuyla kurun.
dism /online /add-package /packagepath:"Dosyayolu\Microsoft-Windows-RegulatedPackages-Package~31bf3856ad364e35~amd64~~10.0.19041.1.mum"
Komut bittikten sonra y tuşuna basın ve yeniden başlayacak pc.
Ayarlar-Sistem-İsteğe bağlı özellikler-Özellik ekle kısmından Kablosuz ekran özelliğini artık ekleyebilirsiniz.
Win+K tuşuna bastıktan sonra bu bilgisayarda göster-Bağlan uygulamasını başlatın yaptıktan sonra bilgisayarınıza istediğiniz cihazı yansıtabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enineboyuna06 -- 4 Nisan 2025; 20:19:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X