Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (1715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.711
Cevap
604
Favori
1.794.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar güncelleme ve etkinleştirme hakkında yorumları bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güncellemeden midir nedir, bazı oyunları oynarken örneğin Resident Evil 7 veya Rainbow Six gibi alt tab veya oyundan çıkınca siyah ekranda kalıyor. Ctrl shift windows tuşu ve b ye basınca düzeliyor. Bu problemi yaşayan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 17115.1 rs4 ü yükledim insider olmasına rağmen rs3 den daha stabil

• Microsoft Delivers a New Windows 10 Redstone 4 Build and There Are No Known Issues!

https://wccftech.com/windows-10-rs4-build-no-issues/

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Evet Microsoft yapıyor. MSDN sürümü mevcuttur. İki sürüm de MSDN de bulunuyor.

Peki son bir şey daha soracağım, .esd olarak inen sürümü esd decrypter ile iso yapıyorum.. esd deki dosya adı ile iso oluyor.. acaba dosya adını sanki iso olarak indirmiş gibi iso daki tr_win.... şeklinde değiştirsem sha1 değerleri tr_w ile başlayan iso gibi mi olur?

• Merhabalar, Windows 10 Enterprise için iso bulamıyorum. Evalution versiyonunda benim lisansım çalışmıyor. Nasıl temin edebilirim. Windows sitesinden (media creation tool) orjinal isoyu indirsem kurulum sırasında key girsem enterprise olarak yükler mi windows'u?

• burc ugur kullanıcısına yanıt
    Hayır. SHA1 değeri değişmez.

Gece 12 gibi ISO linkini ekleyecegim.

Windows 10 Insider Preview Enterprise - Build 16299 Turkish
    Windows10_InsiderPreviewEnterprise_x32_tr-tr_16299.iso

Windows10_InsiderPreviewEnterprise_x64_tr-tr_16299.iso

Links valid for 24 hours from time of creation.
    Links expire: 3/9/2018 9:18:06 PM UTC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Mart 2018; 0:19:32 >

• Windows 10 64bit Home kullanıyorum, sürüm 1709 - 16299.125
    Bu güncelleme geldiğinden beri pc her 2 açılışta bir siyah ekranda kalıyor, buna yapılabilecek birşey varmı yoksa yeni güncelleme mi beklemek lazım.
    Bu arada Home sürümü diğer üst sürümlerle aynı versiyonu almıyor biraz daha geriden geliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 8 Mart 2018; 18:15:56 >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    hocam bu site bitti mi artık iso indirilebilir değil diyor?

tb.rg-adguard.net
    TechBench by WZT (v4.1.1)
    https://tb.rg-adguard.net/public.php

Teşekkürler :)

• Zırt pırt bu güncelleme çıkıyor yapmak zorundamıyım ?

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    NexusElite kullanıcısına yanıt
    Site bitmedi de linklerde bir sorun var sanırım. Site sahibi yakında linkleri düzeltir diye düşünüyorum.

Merhaba @NexusElite,

Arama yerine Görev yazıp Görev Zamanlayıcısını aç ve aşağıdaki yola git.

\Microsoft\Windows\UpdateOrchestrator

Burada UpdateAssistant yada Güncelleştirme Yardımcısı yazan bir görev görüyorsan üzerine sağ tıkla ve Devre Dışı Bırak olarak ayarla sonra Denetim masasına girip kendi kendine açılan Güncelleştirme Yardımcısı programını kaldır. Bir daha açılmayacaktır.

Yapamazsan aşağıdaki videoyada nasıl yapıldığını gösteriyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=Bo5mvuQ5msE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Mart 2018; 12:49:14 >

Hocam şuanda %77'de güncelleme yapsa sorun olur mu peki ?

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz. Kapat ve yukarıda dediklerimi yap.

Zaten güncelleme yüklenemedi hatası verdi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Site bitmedi de linklerde bir sorun var sanırım. Site sahibi yakında linkleri düzeltir diye düşünüyorum.

Merhaba @NexusElite,

Arama yerine Görev yazıp Görev Zamanlayıcısını aç ve aşağıdaki yola git.

\Microsoft\Windows\UpdateOrchestrator

Burada UpdateAssistant yada Güncelleştirme Yardımcısı yazan bir görev görüyorsan üzerine sağ tıkla ve Devre Dışı Bırak olarak ayarla sonra Denetim masasına girip kendi kendine açılan Güncelleştirme Yardımcısı programını kaldır. Bir daha açılmayacaktır.

Yapamazsan aşağıdaki videoyada nasıl yapıldığını gösteriyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=Bo5mvuQ5msE

bu güncelleme ile windows son sürüm ne ise o oluyor sanırım değil mi ? ben 1703ten memnunum ve sadece 1703 güncellemelerine açmıştım. Ama bugün banada sürekli o ekran çıkıp durdu.

anladım zaten hiç biri inmiyor teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Zırt pırt bu güncelleme çıkıyor yapmak zorundamıyım ?

Windows 10 22H2 Rehberi | 10 EYLÜL 19045.4894 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Bu spam, yukarıda devre dışı bırakma olayını yaptığım halde bugün yine çıkmaya başladı. Başka nasıl hallederiz...

• 1703'ü eylül gibi sıfırdan kurmuştum ardından özellik güncelleştirmelerini 365 gün ertele ve iş için güncel dal seçeneğini seçmeme rağmen 2 gün önce windows otomatik olarak 1703'den 1709'a güncelledi gerekçe olarak'da gerekli güvenlik güncelleştirmesi 1709'a ihtiyaç duyuyor diye allahtan bir sıkıntı çıkmadı stabilite anlamında da problem yok hatta 1703'den daha stabil geldi ama böyle durumlar hiç hoşuma gitmedi yani sürekli upgrade etmek ne bileyim bir sıkıntı çıkaracak gibi

bunun dışında 1709 ile ctfmon.exe diye arka planda sürekli çalışan bir windows servisi var ilginçdir hiçbir şekilde kapanmıyor. bunun çözümü var mı? teknopat bu exe'nin durdurulması ile alakalı makalesi var ama işe yaramadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

1703'ü eylül gibi sıfırdan kurmuştum ardından özellik güncelleştirmelerini 365 gün ertele ve iş için güncel dal seçeneğini seçmeme rağmen 2 gün önce windows otomatik olarak 1703'den 1709'a güncelledi gerekçe olarak'da gerekli güvenlik güncelleştirmesi 1709'a ihtiyaç duyuyor diye allahtan bir sıkıntı çıkmadı stabilite anlamında da problem yok hatta 1703'den daha stabil geldi ama böyle durumlar hiç hoşuma gitmedi yani sürekli upgrade etmek ne bileyim bir sıkıntı çıkaracak gibi

bunun dışında 1709 ile ctfmon.exe diye arka planda sürekli çalışan bir windows servisi var ilginçdir hiçbir şekilde kapanmıyor. bunun çözümü var mı? teknopat bu exe'nin durdurulması ile alakalı makalesi var ama işe yaramadı.

hocam bir sonraki sürümde yapay zeka olacağı söyleniyor böyle olursa benim tercihim olmaz 1703 sürümündeyim 2 defa 1709 sürümüne geçmeyi denedi 2107 senesi 11. ayı 1.ci denemesinde güncelleme ekranında bilgisayarı kapattım başlarısız diyerek erteledi 2. denemesi 2018 1. ayında oldu yine aynı yolu uyguladım terk farkı güncellme ertelemesinin süresini ben ayarlardan daha fazla süre seçtim şuan sorun yaşamıyorum bundan önceki sürümlerde sürekli sorun yaşadığım için 1703 sürümünde uzunca kalmayı düşünüyorum birde ilk başta yazdığım yapay zeka olayı olursa windows konusunu gözden geçirebilirim benim tercihim olmaz yapay zeka ile bilgisayarı kullanmak

• 
Sayfa: önceki 17131714171517161717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.